- 30 Ağustos 2014
- 79
- 35
- 18
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.301
Gözün aydın canım Mutlu mutlu uyuyabılırsın sapasağlam vakti zamanı gelince kucagımazada alırız ınsCanım dün gece çok kasılmam oldu ilk defa bu kadar kasıldım karnım sertleşti , farklı farklı yerlerde toplanıp durdu .. bugünde kızım çok hareketsizdi hiç hissetmedim diyebilirimyemek yedim , çikolatalı şeyler tükettim hareket etmedi sonra bol bol su icmeye basladım sıvı seyler tükettim sol tarafıma yatıp dinlendim simdiye kadar biraz önce hareketlendi çok şükür
Canım dün gece çok kasılmam oldu ilk defa bu kadar kasıldım karnım sertleşti , farklı farklı yerlerde toplanıp durdu .. bugünde kızım çok hareketsizdi hiç hissetmedim diyebilirimyemek yedim , çikolatalı şeyler tükettim hareket etmedi sonra bol bol su icmeye basladım sıvı seyler tükettim sol tarafıma yatıp dinlendim simdiye kadar biraz önce hareketlendi çok şükür
Ee dun gece o kadar hareketlenmis mecali kalmamistir annesi :) korkma bisey olmaz.Canım dün gece çok kasılmam oldu ilk defa bu kadar kasıldım karnım sertleşti , farklı farklı yerlerde toplanıp durdu .. bugünde kızım çok hareketsizdi hiç hissetmedim diyebilirimyemek yedim , çikolatalı şeyler tükettim hareket etmedi sonra bol bol su icmeye basladım sıvı seyler tükettim sol tarafıma yatıp dinlendim simdiye kadar biraz önce hareketlendi çok şükür
canım olabilir bazen ters dönüyorlar ya da az hareket ediyorlar o yüzden hissetmiyoruz sürekli hareket halindeysen çok yorulduysan yada hastaysan da hareketleri azalıyor o toplanmalar bende de oluyor yeni uyanınca ve yorulunca oluyor endişelenme annesi bak ben burdayım demiş sanaCanım dün gece çok kasılmam oldu ilk defa bu kadar kasıldım karnım sertleşti , farklı farklı yerlerde toplanıp durdu .. bugünde kızım çok hareketsizdi hiç hissetmedim diyebilirimyemek yedim , çikolatalı şeyler tükettim hareket etmedi sonra bol bol su icmeye basladım sıvı seyler tükettim sol tarafıma yatıp dinlendim simdiye kadar biraz önce hareketlendi çok şükür
Gözün aydın canım Mutlu mutlu uyuyabılırsın sapasağlam vakti zamanı gelince kucagımazada alırız ıns
Ee dun gece o kadar hareketlenmis mecali kalmamistir annesi :) korkma bisey olmaz.
Amin canım insan benden az bir süre. Hissetmesi aynen çok tedirgin. Oluyorumsağol canım o kadar tedirgin oldum ki anlatamam , rabbim hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
canım olabilir bazen ters dönüyorlar ya da az hareket ediyorlar o yüzden hissetmiyoruz sürekli hareket halindeysen çok yorulduysan yada hastaysan da hareketleri azalıyor o toplanmalar bende de oluyor yeni uyanınca ve yorulunca oluyor endişelenme annesi bak ben burdayım demiş sana
Amin canım insan benden az bir süre. Hissetmesi aynen çok tedirgin. Oluyorum
Hanimlar depent almayi düşünüyorum ben de. Normal doğum yapanlar çok memnun kalmis.
Canim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdik
bende almayı düşünüyorum canım ne olur ne olmaz yanımda bulunsun hasta bezi gibi değilde çamaşır gibi olanlardan alcam
Kelebekcik, almila000 nin arkadasi kullanmis sezeryan oldugunda hava aldirmadigi icin enfeksiyon kapti yazmis. Sende o zmn sezeryan olanlar kullansin yazmissin yanlis anladin sanirim :)))Ozaman sezaryen olanlar mutlaka depend kullansin eger ince camasir gibi biseyse normal dogum yapanlarda kullanir, ama kalinsa mesane pedini tercih edelim
Bizz piknik yaptıkdisari cikip temiz hava almak cok iyi geldi. Allah kimseyi hasta yatagina mahkum etmesin.
kargo paketiyle geldi cnm :)canım numune gönderirken kargo poşedinde geldi dimi yani reklam gibi üzerinde markası yazıyor muydu ben çalışıyorum da gündüz evde olmuyorum işyerine istemeyi düşünüyorum ondan sordum sonra reklam olmayalım millete
Mesane pedi çok kalın bi şey değil ama normal pedlere göre daha emiciymişOzaman sezaryen olanlar mutlaka depend kullansin eger ince camasir gibi biseyse normal dogum yapanlarda kullanir, ama kalinsa mesane pedini tercih edelim
tamam tatlım o zaman gönül rahatlığı ile isteyebilirimkargo paketiyle geldi cnm :)
Depend numune gonderiomusta, en azindan nasil bisey olduguna bakariz dogum sonrasina uygun mu diye. Koca bi paketi bosuna almamis oluruzNe siparisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?