2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gözün aydın canım Mutlu mutlu uyuyabılırsın sapasağlam vakti zamanı gelince kucagımazada alırız ıns

Ee dun gece o kadar hareketlenmis mecali kalmamistir annesi :) korkma bisey olmaz.

canım olabilir bazen ters dönüyorlar ya da az hareket ediyorlar o yüzden hissetmiyoruz sürekli hareket halindeysen çok yorulduysan yada hastaysan da hareketleri azalıyor o toplanmalar bende de oluyor yeni uyanınca ve yorulunca oluyor endişelenme annesi bak ben burdayım demiş sana

Ayak kemikleri ve dizleriniz agriyor mu Kizlar.bu arada Ben sadece dort kilo aldim.sizler kac kilo aldiniz Ben neden kilo almiyorum

Hastane cantaniz hazır mi.bebisin kıyafetleri yikandi mi biz koyduk ama yikamadik daha eksiğimiz var

Evet canım korkuttu beni minnakım ama sonunda annesine güçlü bi tekme attı

Günaydın anneler ve minik kuzulari biz uyandik erkenden babamiz işe gitti biz bugün kizimla yanliziz evde bazen diyorum keske buradaki arkadaşlarım yakın olsa da görüşebilsek ne güzel olurdu

Hanimlar depent almayi düşünüyorum ben de. Normal doğum yapanlar çok memnun kalmis.

Canim az once bende onu yazdim memnun olanlari duydum. Ama insan bilemiyo, hamileler icin numune gonderseler ya denerdik

bende almayı düşünüyorum canım ne olur ne olmaz yanımda bulunsun hasta bezi gibi değilde çamaşır gibi olanlardan alcam

Ben bi ara idrar yolu enfeksiyonu olmustu. Uzun yola gidicektim otobusle ve cok cisim geliyodu. Mola yerine kadar depeente seettim uc dort kere koca insan cisini sizdirmadan tuttu. Ama kanamalarda nasil olur bilemem tabii.

Ozaman sezaryen olanlar mutlaka depend kullansin eger ince camasir gibi biseyse normal dogum yapanlarda kullanir, ama kalinsa mesane pedini tercih edelim
Kelebekcik, almila000 nin arkadasi kullanmis sezeryan oldugunda hava aldirmadigi icin enfeksiyon kapti yazmis. Sende o zmn sezeryan olanlar kullansin yazmissin yanlis anladin sanirim :)))

Ozaman sezaryen olanlar mutlaka depend kullansin eger ince camasir gibi biseyse normal dogum yapanlarda kullanir, ama kalinsa mesane pedini tercih edelim
Mesane pedi çok kalın bi şey değil ama normal pedlere göre daha emiciymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…