- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.741
ins bizim kadar beklemezsn okdr snir bozucuki
Senin daha var açilman da var ne güzel şanslisinBenim 39+1 canim.
Senin daha var açilman da var ne güzel şanslisin
normal o bisi olmaz nisam olsa bile en fazla dogurursn baska bi zarari yokİns açılma devam eder.hiç sancim yok ama...
Bide dunki çatı muayenesinden sonra akintim kahverengi ve kanlı gelip aradım doktoru normal dedi.endiseliyim.
normal o bisi olmaz nisam olsa bile en fazla dogurursn baska bi zarari yok
Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün yavrunu.gaz olur çok normal.biraz kendine gelince yürütürler seni rahat çıkarırsın gazı ozaman rahatlarsın merak etme.Sezeryan oldum . gaz sancisi gibi bi sancim var cikarsam rahatlicak gibiyim ama ne zaman cikaririm bilmiyorum . bebisim iyi ama ememiyo.
Canim geçmiş olsun kurtuldun darisi başimiza :)Sezeryan oldum . gaz sancisi gibi bi sancim var cikarsam rahatlicak gibiyim ama ne zaman cikaririm bilmiyorum . bebisim iyi ama ememiyo.
Evet canım dikişler geliyor ben peçetede gördüm kurularken düşmüş. Aynada da kontrol et canım ara ara :) klozete de dusmustu benim dikişlerden mesela belki düşüp de görmemiş olabilirsin. :)canım dikişler düşünce ipler mi geliyo eline nasıl anlıyosun hiç dikiş atılmamıştı daha önce de iyileştiğini nasıl anlıcam diye merak ediyorum
Geçmiş olsun, gözün aydın canım :) emer emer alışacak annesi :) uğraş ama bırakma :)Sezeryan oldum . gaz sancisi gibi bi sancim var cikarsam rahatlicak gibiyim ama ne zaman cikaririm bilmiyorum . bebisim iyi ama ememiyo.
Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün yavrunu.gaz olur çok normal.biraz kendine gelince yürütürler seni rahat çıkarırsın gazı ozaman rahatlarsın merak etme.
Canim geçmiş olsun kurtuldun darisi başimiza :)
Amin canim epidural mi genel mi oldunAmin cnm cumlemizin. Walla su an tek sikintim gaz . ameliyat yerim agrimiyo uyusukluk tamamen gecsin bakalim agrim sancim ne olacak.
Cnm valla karnimdan cikip kollarimda olmasi daha guzel. Allah biran once sizlerede nasip etsin.
Geçmiş olsun, gözün aydın canım :) emer emer alışacak annesi :) uğraş ama bırakma :)
Amin canim epidural mi genel mi oldun
Hahah bilirim canım ilk bi kaç gün 3kişi birden tutturuyorduk memeyiSagol cnm ugrasiyoz anane teyze baba hepsi mememde:)
Ben genel olacam sandim bi baktim epidural yapiyorlar. Ama ben sevmedim epidurali fenalastim canim kanim cekildi sandim hicte korkmadim yani korkudan degildi. Agladim uyutun beni diye niyeboyle oldum bilmiyorum ama su an gayet iyim gazim var seetsem rahatlicam:)
Kurtuldun ya bebişinle önemli değil :)Sagol cnm ugrasiyoz anane teyze baba hepsi mememde:)
Ben genel olacam sandim bi baktim epidural yapiyorlar. Ama ben sevmedim epidurali fenalastim canim kanim cekildi sandim hicte korkmadim yani korkudan degildi. Agladim uyutun beni diye niyeboyle oldum bilmiyorum ama su an gayet iyim gazim var seetsem rahatlicam:)
Bu gülen suratlar bende yok nerden yapios onu :)Hahah bilirim canım ilk bi kaç gün 3kişi birden tutturuyorduk memeyihastanede de yandaki kadının refakatçisi falan yardım ediyordu şimdi de bıraktırmaya uğraşıyoruz
: Ve D yap canım çıkıyorBu gülen suratlar bende yok nerden yapios onu :)
: Ve D yap canım çıkıyor
Öbür bebekler peki hareketli olanlar örgülüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?