2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sezeryan oldum . gaz sancisi gibi bi sancim var cikarsam rahatlicak gibiyim ama ne zaman cikaririm bilmiyorum . bebisim iyi ama ememiyo.
Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün yavrunu.gaz olur çok normal.biraz kendine gelince yürütürler seni rahat çıkarırsın gazı ozaman rahatlarsın merak etme.

canım dikişler düşünce ipler mi geliyo eline nasıl anlıyosun hiç dikiş atılmamıştı daha önce de iyileştiğini nasıl anlıcam diye merak ediyorum
Evet canım dikişler geliyor ben peçetede gördüm kurularken düşmüş. Aynada da kontrol et canım ara ara :) klozete de dusmustu benim dikişlerden mesela belki düşüp de görmemiş olabilirsin. :)

Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün yavrunu.gaz olur çok normal.biraz kendine gelince yürütürler seni rahat çıkarırsın gazı ozaman rahatlarsın merak etme.

Amin cnm cumlemizin. Walla su an tek sikintim gaz . ameliyat yerim agrimiyo uyusukluk tamamen gecsin bakalim agrim sancim ne olacak.

Canim geçmiş olsun kurtuldun darisi başimiza :)

Cnm valla karnimdan cikip kollarimda olmasi daha guzel. Allah biran once sizlerede nasip etsin.

Geçmiş olsun, gözün aydın canım :) emer emer alışacak annesi :) uğraş ama bırakma :)

Sagol cnm ugrasiyoz anane teyze baba hepsi mememde:)

Amin canim epidural mi genel mi oldun

Ben genel olacam sandim bi baktim epidural yapiyorlar. Ama ben sevmedim epidurali fenalastim canim kanim cekildi sandim hicte korkmadim yani korkudan degildi. Agladim uyutun beni diye niyeboyle oldum bilmiyorum ama su an gayet iyim gazim var seetsem rahatlicam:)

Hahah bilirim canım ilk bi kaç gün 3kişi birden tutturuyorduk memeyi hastanede de yandaki kadının refakatçisi falan yardım ediyordu şimdi de bıraktırmaya uğraşıyoruz

Kurtuldun ya bebişinle önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…