2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hahah bilirim canım ilk bi kaç gün 3kişi birden tutturuyorduk memeyi hastanede de yandaki kadının refakatçisi falan yardım ediyordu şimdi de bıraktırmaya uğraşıyoruz
Aynen ya ilk günler benimde ablam eşim biri alttan biri üstten.iki.tarafta açık bu yaşıma kadar ablam görmemişti.

Kızlaaaar fırsat bulup da giremedim bitürlü, napıosun nasılsınız? Doğum yapanları tebrik ediyorum, bekleyenleri de tez zamanda evlatlarına kavuşmalarını diliyorum, oladar güzel i duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin..
Benim dikişler çok sancılı, bide hemoroid azdı doğum sonrası, bgn 4. Gün bitti ama hala sancım fazla, tuvalette pansumanımı bile annem yapıyo :/ bgn hastane pedi bıraktım, gazlı beze pamuk sarıp kullanmaya başladım tavsiye ile, inş dikişlerimin iyileşmesi hızlanır, sizlerin iyileşmesi ve dikişlerin düşmesi ne kadar sürdü acaba??? Daha oğluma emzirme dışında hiçbişey yapamadım, altını bile değiştiremedim oturamıyorum ki

Öbür bebekler peki hareketli olanlar örgülüler
Ben telefondan giriyorum da göremiyorum hepsini :) mesaj yazma yerinin üstünde o yazı düzenleme şeyleri falan var. Orada gülen surat gibi bişey olmalı oraya basınca altta çıkıyor hepsi. Telefonda çıkmıyor benim :)

Çok geçmiş olsun canım. Ben çok şükür o kadar sancı çekmedim. Yarın 20gun olacak dikişlerim dusmeye başladı benim.

120lerde dayanilmycak derecedemi sancin vardi ben dun gttm sancim 100lerdeydi hic bjsi hissetmedjm
Nst makinasında görünen aralıkları söylüyorum. Benim hissettiğim hiç geçmeyen bi sancı. Benim kendi sancim da 100 leri görmüştüm hiç bir şey hissetmedim dediğin gibi. Suni sürekli vurduğu için farklı oluyor

Bende de oldu gecen gun sagdim gecti, cok kotu bi his
Gezme icin bizim dr 40 i bekle dedi, yari kirkta yavastan baslicam ben

Açilman niye geç olmuş canim doktora sordun mu sanci nasil bişeye benzio dayanilacak gibi mi
Aslında acılma benim hızlı oldu. Suyunu patlatsalar daha da hızlı açılırdi. Ama açılmaya rağmen bebek aşağıya baskı yapmadı yukarda kaldı kafası. Strese girmesin diye devam etmedik

Kızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.

Hastaneden çıkarken bize Göbek temizleme seti ALIN dediler aldık kullandık bir hafta sonradadüştü

Hanimlar herkesin bebisi hayırlı olsun Allah güzel ömür nasip etsin. Ben de Temmuz annesiyim inşallah. Siz yeni tecrübe ettiniz bilirsiniz yalnızca gece pedi yeterli olur mu doğumdan sonra yoksa hafta bezi mi almam gerek

Hanimlar herkesin bebisi hayırlı olsun Allah güzel ömür nasip etsin. Ben de Temmuz annesiyim inşallah. Siz yeni tecrübe ettiniz bilirsiniz yalnızca gece pedi yeterli olur mu doğumdan sonra yoksa hafta bezi mi almam gerek
Gece pedi yetmez canım. Mesane pedleri var onlar olabilir belki. Ben ilk iki gün kızın bezlerinden kullandım. İlk iki gün kanama fazla oluyor.

iyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum geçmişi de okumaya çalışıyorum benim kız izin verdikçe tek tek alıntılayamadım doğum yapan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun analı babalı büyütsünler bekleyenler de bi ana önce kavuşsun yavrularına biz bugün 8 günlük olduk göbeğimiz de düştü bugünsarılık olduk 2 kez kan verdik canını yaktılar kızımın ama değerimiz düşmeye başladı çok şükür umarım hemen atlatırızbirde emzik kullanan arkadaşlar 2 tane emzik denedim almadı damaklıyı hiç sevmedi zaten sizler hangi marka kullanıyorsunuz? bide onlardan alıp deneyeyim bakalım

Kizlar selam
sac bas daginik ev yerle bir :) anca gelebildim. Size bir sorum olacak. Sezeryan oldum 23 gun oldu. Tuy operasyonu yapmam gerek ama agdaya cesaret edemiyorum dikislere bisi olur mu cekerken falan. Siz nasil cozum buldunuz.

canim bebedor ortodontik emzik aldim aldi emiyor sifir aylik aldim diger aldigim buyuk geldi 0-6 ay almama ragmen

Kızlar bende temmuz annelerindenim. Sizler tecrübelisiniz doğum yapmayanınız kalmadı sanırım. Son zamanlar sizleride takip ettim biraz. Size bi sorum olucak. Benim bebeğim baş aşağı pozisyonda ama bu hafta kontrolümüzde doktor kanala girmemiş daha yukarıda inmesi gerekirdi dedi. Bu hafta beni de çok rahatsız ediyor zaten önceden bukadar değildi normal doğum çok istiyorum sizce iner mi? Benimle aynı olanlar var mı?

B
bizim 13. Gün düştü doktorum hiç bişey sürme dedi bizde hiç bişey sürmedik

Ben wee nin 0-6ay damaklısını almıştım bizimki de öğürdü canım yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…