- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.761
Aynen ya ilk günler benimde ablam eşim biri alttan biri üstten.iki.tarafta açık bu yaşıma kadar ablam görmemişti.Hahah bilirim canım ilk bi kaç gün 3kişi birden tutturuyorduk memeyihastanede de yandaki kadının refakatçisi falan yardım ediyordu şimdi de bıraktırmaya uğraşıyoruz
Ben telefondan giriyorum da göremiyorum hepsini :) mesaj yazma yerinin üstünde o yazı düzenleme şeyleri falan var. Orada gülen surat gibi bişey olmalı oraya basınca altta çıkıyor hepsi. Telefonda çıkmıyor benim :)Öbür bebekler peki hareketli olanlar örgülüler
Çok geçmiş olsun canım. Ben çok şükür o kadar sancı çekmedim. Yarın 20gun olacak dikişlerim dusmeye başladı benim.Kızlaaaar fırsat bulup da giremedim bitürlü, napıosun nasılsınız? Doğum yapanları tebrik ediyorum, bekleyenleri de tez zamanda evlatlarına kavuşmalarını diliyorum, oladar güzel i duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin..
Benim dikişler çok sancılı, bide hemoroid azdı doğum sonrası, bgn 4. Gün bitti ama hala sancım fazla, tuvalette pansumanımı bile annem yapıyo :/ bgn hastane pedi bıraktım, gazlı beze pamuk sarıp kullanmaya başladım tavsiye ile, inş dikişlerimin iyileşmesi hızlanır, sizlerin iyileşmesi ve dikişlerin düşmesi ne kadar sürdü acaba??? Daha oğluma emzirme dışında hiçbişey yapamadım, altını bile değiştiremedim oturamıyorum ki
Çok utanç verici yaaAynen ya ilk günler benimde ablam eşim biri alttan biri üstten.iki.tarafta açık bu yaşıma kadar ablam görmemişti.
Geçmiş olsun sende sezeryan ha.. o kdar bekledikSezeryan oldum . gaz sancisi gibi bi sancim var cikarsam rahatlicak gibiyim ama ne zaman cikaririm bilmiyorum . bebisim iyi ama ememiyo.
Nst makinasında görünen aralıkları söylüyorum. Benim hissettiğim hiç geçmeyen bi sancı. Benim kendi sancim da 100 leri görmüştüm hiç bir şey hissetmedim dediğin gibi. Suni sürekli vurduğu için farklı oluyor120lerde dayanilmycak derecedemi sancin vardi ben dun gttm sancim 100lerdeydi hic bjsi hissetmedjm
Kızlar dün gece lohusalık sıtması tuttu beni bi üşüme bi türlü ısınamadım çok kötüydü sizdede oldumu bide evde çok bunaldım dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama havalar kötü gidiyo siz nezaman çıkarttınız üç tane çocuk olunca zorlanırmıyım
Aslında acılma benim hızlı oldu. Suyunu patlatsalar daha da hızlı açılırdi. Ama açılmaya rağmen bebek aşağıya baskı yapmadı yukarda kaldı kafası. Strese girmesin diye devam etmedikAçilman niye geç olmuş canim doktora sordun mu sanci nasil bişeye benzio dayanilacak gibi mi
Allah anali babali buyutsun. Bebek de emer hemencik inşallah . Bebisleri saglikla kucağımiza aldık ya önemli olan oSezeryan oldum . gaz sancisi gibi bi sancim var cikarsam rahatlicak gibiyim ama ne zaman cikaririm bilmiyorum . bebisim iyi ama ememiyo.
Geçmiş olsun sende sezeryan ha.. o kdar bekledik
Allah anali babali buyutsun. Bebek de emer hemencik inşallah . Bebisleri saglikla kucağımiza aldık ya önemli olan o
Hastaneden çıkarken bize Göbek temizleme seti ALIN dediler aldık kullandık bir hafta sonradadüştüKızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.
Gece pedi yetmez canım. Mesane pedleri var onlar olabilir belki. Ben ilk iki gün kızın bezlerinden kullandım. İlk iki gün kanama fazla oluyor.Hanimlar herkesin bebisi hayırlı olsun Allah güzel ömür nasip etsin. Ben de Temmuz annesiyim inşallah. Siz yeni tecrübe ettiniz bilirsiniz yalnızca gece pedi yeterli olur mu doğumdan sonra yoksa hafta bezi mi almam gerek
iyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum geçmişi de okumaya çalışıyorum benim kız izin verdikçetek tek alıntılayamadım doğum yapan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun analı babalı büyütsünler bekleyenler de bi ana önce kavuşsun yavrularına biz bugün 8 günlük olduk göbeğimiz de düştü bugün sarılık olduk 2 kez kan verdik canını yaktılar kızımın ama değerimiz düşmeye başladı çok şükür umarım hemen atlatırız birde emzik kullanan arkadaşlar 2 tane emzik denedim almadı damaklıyı hiç sevmedi zaten sizler hangi marka kullanıyorsunuz? bide onlardan alıp deneyeyim bakalım
bizim 13. Gün düştü doktorum hiç bişey sürme dedi bizde hiç bişey sürmedikKızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.
Ben wee nin 0-6ay damaklısını almıştım bizimki de öğürdü canım yaa...iyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum geçmişi de okumaya çalışıyorum benim kız izin verdikçetek tek alıntılayamadım doğum yapan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun analı babalı büyütsünler bekleyenler de bi ana önce kavuşsun yavrularına biz bugün 8 günlük olduk göbeğimiz de düştü bugün sarılık olduk 2 kez kan verdik canını yaktılar kızımın ama değerimiz düşmeye başladı çok şükür umarım hemen atlatırız birde emzik kullanan arkadaşlar 2 tane emzik denedim almadı damaklıyı hiç sevmedi zaten sizler hangi marka kullanıyorsunuz? bide onlardan alıp deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?