2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bebegim sarariyo sanki . 2saatte bir meme vermeye calisiyorum ama tabi seffef sivi geliyo henuz sut yok. Napssmki

İyi geceler kızlar. Dün göbek bagi bakımını sormustum sağ olun cevap yazmissiniz hep. Gece bebisimin bezini değiştirirken göbek bağının düştüğünü gordum :) tek sıkıntımız hafif sarılığımız var gunduz sürekli emziriyorum gece 2 saatte bir uyandiriyorum bebisimi emziriyorum artık goguslerimde hal kalmadı :s sarılık kaç günde geçer bir bilginiz var mı ?

kızlar oğlumda kasık fıtığı cıktı ameliyat olması gerekiyormuş bilen duyan varmı moralim cok bozuk
Korkma canım moralini bozma benim kardeşimde 1 aylıkken kasık fıtığından ameliyat olmuştu ve çok çabuk iyleşmişti... Şimdi 25 yaşında... Eee tıp 25 yılda çok yol kat etti senin bebeğin çok daha çabuk iyileşir:)

kizlar benim.oglusum bugun 47 gunluk.oldu masallah durumumuzda iyi.suan gogsumde uyuyo tosbagam :) alisti boyle uyumaya.simdi size bi sorum olucak bebisleri nezaman.kisa kol.veya sort giydirebiliriz ben.bayramda.giydirmek.istiyorum.ama bilemiyorumki acaba daha kucukmu usurmu? gerci bizimkinin mssallahi var kilo boy aldi basini gidiyo :) hem.uzun hemde boylu poslu bi delikanli olcak simdiden belli :)

Herkese günaydın, yarın sezeryan bantını cıkaracağım ama nasıl çok yapışık duruyor çıkartırken acıyor mu bi yöntemi var mı kolay çıkarmanın?

Hanimlar herkesin bebisi hayırlı olsun Allah güzel ömür nasip etsin. Ben de Temmuz annesiyim inşallah. Siz yeni tecrübe ettiniz bilirsiniz yalnızca gece pedi yeterli olur mu doğumdan sonra yoksa hafta bezi mi almam gerek
canım benim ilk gece altım açıktı tamamen. yatakta underped denen örtülerden vardı ve kanama için de hemşireler içinde pamuk olan steril gazlı bez koyuyolardı şeyime. ve sonda vardı idrar için. o yüzden hasta bezi falan kullanmadım. 2 gün 1 gece böyle gitti. ayaklanınca gece pedi kullandım yetti. 17. gündeyiz günlük ped veya normal ped kullanıyorum. kanama çok az. ilk günlerde gece pedi yeterli oldu bana.

Benimde annem ewde memem disarda geziyorum, komsu geldi cocuk kucagimda hala oyleyim dalmisim. Way halimize

AY ben de meme catlagindan cektim havalandirayim az dedim. Kayinvalidem dunya bir toz bulutuydu dan baslayip cinler seytanlar memeni emere kadar getirdi. lohusayim laf kaldiramiyorum ayrica onlara inaniyorum da mememlr ne isi var. O kadar rus kizi antalyada cibildak onlara gitmiyo da bu seytan tovbe est.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…