- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.881
kolonya dok bolca islansin icindeki alkol yapiskani ciltten ayiriyo acimadan cikiyoHerkese günaydın, yarın sezeryan bantını cıkaracağım ama nasıl çok yapışık duruyor çıkartırken acıyor mu bi yöntemi var mı kolay çıkarmanın?
Kizlar bebegim sarariyo sanki . 2saatte bir meme vermeye calisiyorum ama tabi seffef sivi geliyo henuz sut yok. Napssmki
Kizlar benim oglum ilk gece kuvezde kalinca cok uzuldum inat ettim sarilik olmasina izin vermicem diye kacaya koydum. Cok sukur olmadi da size tavsiyem ki ben boyle yaptim kendinize hak taniyin dinlenmezseniz sutunuz gelmez doktorumuz bana bi kac kere mama vermeyle alismaz korkma dedi bende gece 15 cc mama verdim kasikla emziginin kenarindan dokerek emdigini sanarak yedi ve ikimizde guzelce uyuduk sabah tekrar 15 cc verdim ayni yontemle ve kendimde guzelce beslendim oglene sutum geldi ve bebek ilk baslarda az emdigi icin her emzirmeden sonra sagdimki sut cogalsin diye 3 gune sagma isi bitti simdi oglum cok guzel emiyo ve goguslerimde yumusak bide doktorumuz dediki guzel emzirdikten sonra cocugu geceleri 2 saate kaldirma birak uyusun 4 saat falan sende uyu dinlen gece buyucek bu cocuk dedi :) umarim faydamiz olurİyi geceler kızlar. Dün göbek bagi bakımını sormustum sağ olun cevap yazmissiniz hep. Gece bebisimin bezini değiştirirken göbek bağının düştüğünü gordum :) tek sıkıntımız hafif sarılığımız var gunduz sürekli emziriyorum gece 2 saatte bir uyandiriyorum bebisimi emziriyorum artık goguslerimde hal kalmadı :s sarılık kaç günde geçer bir bilginiz var mı ?
Ped hangisinden kullaniyosun? Yapisiyorsa degistir canim ben always kullanjyorum hic oyle bi sorun olmadicanım adını bilmiyorum ama küçük pakette bişeyi suya kattık sarı bi su oldu, onu her tuvalette kullanıyorum. Bide üstüne anestol pomad die bi krem sürüyorum. Ama ped oraya değdikçe kavuruyor, bgn biraz daha iyiyim . Yrn bi haftalık oluyoruz inş düzelir artık. Çoook saol teyzesi
ayy canım çok geçmiş olsun, aynen benimki gibi olmuşAllah şifa versin tez zamanda.. Şükür oğlun iyi, gözün aydın
Ben Aventin yeni doğan için olanını verdim sorunsuz aldibende nukun damaklı olanını aldım ama onu hiç sevmedi malesef ki canım
arkadaşlar benim göğsümden ki sağ göğsüm daha az süt geliyor hep sizde de böyle olan var mı?
ilk günler hasta bezi kullandım canım kocaman olanlardan, şimdi tavsiye üzerine gazlı bezin içine pamuk sarıp kullanıyoruz, oray değmediği müddetçe iyi, değerse çok acıyoPed hangisinden kullaniyosun? Yapisiyorsa degistir canim ben always kullanjyorum hic oyle bi sorun olmadi
Iyilesirsin inşallah canm
canım bende 0-6 ay avent kullanıyorum, yenidoğan farklı mı? Bunun ağız çevresi çok büyük emerken burnuna değiyo her çekişindeBen Aventin yeni doğan için olanını verdim sorunsuz aldi
Canm allah anali babali buyutsun bebegini. Gogus ucum hic yara olmadi baslarda az aci oldu ama simdi tekrar basladi yaniyo baya. Benim yaptigim her emzirmeden sonra sutumu sürmek. Iyi gelirmis. Bi de emzirmeden sonra uygun biyere gec. Gogusler acik kalsin kutumasi gerekirmis. Sutyen fln kullanma gogus pedi fln... nemli kalmamasi gerek. Allah sifa versin.Slm kızlar
16.06.15 te dünyaya geldi elifim
zor bi sezeryan gecirdim sonrası cok ağrılı oldu uzun süre kendime gelemedim.tam toparlamaya basliyrm dikiş acısı azaldi derken göğüs ucu yaralari beni benden aldı. Emzirmek tam bir iskence oldu, psikolojim bozuldu emzirmekten soğudum.ağla ağla tukendim artık. Kizimla gerektiği gibi lgilenemiyrm diye daha kötü hissediyrm.
Buralara girmek bi lüks oldu benm için ins.en kısa zamanda toparlanir aranıza dönerim.
Sizler meme ucu sorunu yasadiysaniz nasl atlattiniz? Deneyimlerinize iftiyacm var
aynen canım bizimkide damaklıyı hiç sevmedi bende nukun damaklısını almıştımBen wee nin 0-6ay damaklısını almıştım bizimki de öğürdü canım yaa...
ben nuk damaklı da denedim bebedor yuvarlak uçlu da hiçbirirni sevmedi yaNukun aldim canim ortodontik. verince tutuyo ama ben wermek istemiyorm gece bazen veriyorum
canım bizimkinin sarılığı biraz düşmeye başladı çok şükür ama bu kez de hep emzirmekten göğüslerim yara oldu lansinoh kullandım her emzirmeden sonra ama yine de oldu malesef20 gün mü? Benim daha 5. Gün bende diyorum bgn yrn düşer mi ki:/ peki dikişlerinin sancısı ne zaman geçmeye başladı? Düşene kadar acıdı mı?
canım bi set aldık biz, sprey ve mendil, onu sürüyoruz
canım hasta yatağına serilen kocaman bezi ikiye katlayın koyduk biz ilk 2 gün, sonra boyutunu düşürdük, şimdide gazlı beze pamuk sardık, çok kişi tavsiye etti iyileşmeyi hızlandırıyormuş
ay canım benimkide sarılık, ama şükür biraz düştü emmeye çoo ağırlık veriyorum her fırsatta enziriyorum şükür, ben philips avent kullanıyorum 0-6 ay, sürekli kabul etmiyo ama canı isterse alıyo , ama çevresi biraz büyük gibi emerken burnuna değiyo, bende başka ne alsam ki die düşünüyorum
Cnm gaz sancisini bilemem ama bizim kizinda uykusuzlugu vardi asiri hemde.... gece hep ayaktqydik. Kundak denedim bi gece misil misil uyudu. Kullanmayan annelere siddetle tavsiye ediyorum. Son care iyice sarsik ama bacaklati degil kolllari. Acayp guzel uuyor iki gecedir hatta ben uyandiriyorum emzrmek icin yine uyuyo sallamadan. Deneyin derim. Artik baska ulkelerdede sikca kullanilmaya baslanmis. Cunku bebekler elleri biyere carpjnca hemen uyaniyorlarslm kızlar
uzun zamandır giremiyorum siteye doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Allah sağlıklı uzunn omurler versin inşallah butun bebislere
1 aylık oldu oğlum yarın aşımız var
kızlar gaz problemi yedi bitirdi bizi perişan durumdayim 2 aydır. rezene çayı içiyorum nurse harveys iciriyorum. doktorun gosterdigi masaji yapiyorum her emzirme sonrası gazini da cikariyorum yinede gazı bitmiyor cok şiddetli ağlıyor sancısı gelince emmeyi bırakıyor sonra bidaha tutmuyor. yapmicam dedigim herseyi yapiyorum aglamasin diye emzik verdim saliyorum kucakta gezdiriyorum ama bos bide uykusu cok kısa yatiriyorum bazen 10 dakka sonra uyaniyor 2.5 yasinda oğlum var onunlada artik ilgilenemiyorum diye cok üzülüyorum.
canım onun ucu nasıl damaklı mı yuvarlak mı pek bakmadım avente ama en son çare onu da denicem artık bazen defalarca emdikten sonra bile çok ağlıyor beni emzik niyetine kullanıyor mecbur kullancamBen Aventin yeni doğan için olanını verdim sorunsuz aldi
evet canım çok haklısın bizim kız da ellerini yüzüne götürüp kendisini uyandırıyordu bende bikaç kez kollarını hafifce sardım daha rahat uyudu ama dediğin gibi bacaklarını hiç sıkı sıkı sarmadımCnm gaz sancisini bilemem ama bizim kizinda uykusuzlugu vardi asiri hemde.... gece hep ayaktqydik. Kundak denedim bi gece misil misil uyudu. Kullanmayan annelere siddetle tavsiye ediyorum. Son care iyice sarsik ama bacaklati degil kolllari. Acayp guzel uuyor iki gecedir hatta ben uyandiriyorum emzrmek icin yine uyuyo sallamadan. Deneyin derim. Artik baska ulkelerdede sikca kullanilmaya baslanmis. Cunku bebekler elleri biyere carpjnca hemen uyaniyorlar
Öğürüşünü bi görsen canımaynen canım bizimkide damaklıyı hiç sevmedi bende nukun damaklısını almıştım
Süt konusunda aynen katılıyorum varmı demiyolar da yetiyor mu bari diyorlar birde.kızlarr benim gibi gelen misafirlerin ve telefonla arayanların sütün var mı? sorusundan sıkılan var mı valla sinirlerim tavan yapıyor bu soruyu duyunca hayır sizene benim sütümden yoksa sen mı emzircen? bide dün bi arkadaş geldi kendisi geçen yıl doğum yaptı şu anda 100 kilo vardır bana baktı hııı seninde göbeğin gitmemiş biz bilmem şu kişi gibi değiliz öyle dümdüz göbeğimiz olmaz dedi ya sen doğum yapalı 9ay olmuş gitmemiş ben doğum yapalı daha 11 gün olmuş nasıl gitsin dimiaynı insan bebeğim dönmediği için spinal sezeryan olcam dediğimde hıı kötü olmuş öylesi demişti kendisi genel anestezi ile sezeryan oldu valla insanı zorla lohusa depresyonuna sokar bunlar zaten 12kg aldım su anda 7 kg gitti daha ne yapayım doktor bile ne yaparsan yap 5-6 ayda anca eski haline gelir dedi neyse kızlar kusura bakmayın yazdım da yazdım rahatladım vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?