- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.861
HahahahahAY ben de meme catlagindan cektim havalandirayim az dedim. Kayinvalidem dunya bir toz bulutuydu dan baslayip cinler seytanlar memeni emere kadar getirdi. lohusayim laf kaldiramiyorum ayrica onlara inaniyorum da mememlr ne isi var. O kadar rus kizi antalyada cibildak onlara gitmiyo da bu seytantovbe est.
Canim benimde sol gogusumde war. Pompayla sag en yuksek seviyesinde, biraz olsun faydasi oluyo. Insallah cabuk alisir goguslerimizKızlar bizde 10 günlük olduk meme ucum yok emziremiyordum yavrum tutmaya çalışıyor olmuyo sonrada ağlayıp sinirleniyordu aventin göğüs ucunu aldım onun sayesinde emzirebiliyorum şimdi benim gibi olan varmı siz neler yapıyorsunuz ?
kiz merak ettim ne oldu aldinmi cennet kokunu kucaginaa ?Önce sunni olmazsa sezaryen canim bakalim
Sen napican beklemeye devammikiz merak ettim ne oldu aldinmi cennet kokunu kucaginaa ?
40+7 kadar devamSen napican beklemeye devammi
Canim benim yaa ben de giremiyorum valla. Sukur iyiyiz biz ama bebeğim cok kucuk 2400gram. Onla uğraşıyorum tum gün. Cnm rezene icir. Dr 2 yemek kaşığı icirebilirsin demisti gaz icin. Sende ic ki sendede gaz olmasin ona gecmesincok sagol canım sizde durumlar nasıl ben cok giremiyorum hatta hiç giremiyorum evde yalnızım gaz sıkıntımız var ağlıyor sürekli ıkınmaktan bide fıtık cıktıbakalım Allah yardımcımız olsun
Herkese günaydın, yarın sezeryan bantını cıkaracağım ama nasıl çok yapışık duruyor çıkartırken acıyor mu bi yöntemi var mı kolay çıkarmanın?
masallah allah anali babali buyutsun inskizlar ben gece @2:50 de oglumu kucagima aldim dogumum ckk zkr oldu bebegimin kalp atislari yavaslayinca zorla karnima basa basa dogurttularhem kesik hem yirtik icli disli dikisler ver onun disinda iyiykz cok sukur kglum 3400 kilo 50 cm boyu
Canım pinakoladam. Gözün aydın ve geçmiş olsun. O kadar eziyet çektin elif hanım için ve sonunda kucağında çok şükür :)Slm kızlar
16.06.15 te dünyaya geldi elifim
zor bi sezeryan gecirdim sonrası cok ağrılı oldu uzun süre kendime gelemedim.tam toparlamaya basliyrm dikiş acısı azaldi derken göğüs ucu yaralari beni benden aldı. Emzirmek tam bir iskence oldu, psikolojim bozuldu emzirmekten soğudum.ağla ağla tukendim artık. Kizimla gerektiği gibi lgilenemiyrm diye daha kötü hissediyrm.
Buralara girmek bi lüks oldu benm için ins.en kısa zamanda toparlanir aranıza dönerim.
Sizler meme ucu sorunu yasadiysaniz nasl atlattiniz? Deneyimlerinize iftiyacm var
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün inşallah :) allahım sağlıklı, hayırlı ömürler versin :)kizlar ben gece @2:50 de oglumu kucagima aldim dogumum ckk zkr oldu bebegimin kalp atislari yavaslayinca zorla karnima basa basa dogurttularhem kesik hem yirtik icli disli dikisler ver onun disinda iyiykz cok sukur kglum 3400 kilo 50 cm boyu
Selam lansinosh marka gogus ucu kremini kullaniyorum 20 gun oldu dogum yapali ikinci cocugum tavsiye ediyorum arti avent gogus ucu koruyucu kalkanida tavsiye ederim ben kendim kullaniyorum ve memnunum.Slm kızlar
16.06.15 te dünyaya geldi elifim
zor bi sezeryan gecirdim sonrası cok ağrılı oldu uzun süre kendime gelemedim.tam toparlamaya basliyrm dikiş acısı azaldi derken göğüs ucu yaralari beni benden aldı. Emzirmek tam bir iskence oldu, psikolojim bozuldu emzirmekten soğudum.ağla ağla tukendim artık. Kizimla gerektiği gibi lgilenemiyrm diye daha kötü hissediyrm.
Buralara girmek bi lüks oldu benm için ins.en kısa zamanda toparlanir aranıza dönerim.
Sizler meme ucu sorunu yasadiysaniz nasl atlattiniz? Deneyimlerinize iftiyacm var
canım adını bilmiyorum ama küçük pakette bişeyi suya kattık sarı bi su oldu, onu her tuvalette kullanıyorum. Bide üstüne anestol pomad die bi krem sürüyorum. Ama ped oraya değdikçe kavuruyor, bgn biraz daha iyiyim . Yrn bi haftalık oluyoruz inş düzelir artık. Çoook saol teyzesiMerhaba anneler
Giremiyorum hic oglumla ilgilenmekten vakit olmuyor
Uyuyamiyorum hic huysuz da oglusum benim
S skelebeks canim size dikisleriniz icin doktor ilac falan yazmadimi
Bne dogumdan sonra 2 gun hastanede kaldigimda hemsire gelip ilac suruyodu
simdi ilacin ismini turkce bilmiyrum yoksa yazardim o ilac yaralari kuruttu acisi da gitti 7/8 gunumde hepsi dustu dikislerimin
Bi de kalium permanganat tozu al eczaneden ondan birazcik bi siseye dokup ilik su al ustune her tuvalete ciktiginda yikandiktan sonra onunla yika kendini bak gor nasil dokulcek dikisler bunu kesinlikle yapdua edersin bana
Gecmis olsun
ayy canım çok geçmiş olsun, aynen benimki gibi olmuşkizlar ben gece @2:50 de oglumu kucagima aldim dogumum ckk zkr oldu bebegimin kalp atislari yavaslayinca zorla karnima basa basa dogurttularhem kesik hem yirtik icli disli dikisler ver onun disinda iyiykz cok sukur kglum 3400 kilo 50 cm boyu
bende nukun damaklı olanını aldım ama onu hiç sevmedi malesef ki canımNukun aldim canim ortodontik. verince tutuyo ama ben wermek istemiyorm gece bazen veriyorum
Saol cvp için bende hallettim bugünBana 3. Gun e yapamassam bi ilac verdi onu ic dedi. Bu sabah buyuk bir sanciyla yaptim .sanki bidaha ameliyat oldum ya cok kotuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?