- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.801
Canim benim yaa kiyamam meme almadimi. Bi de gaz icin damlalar var kullaniyormusunuz. Yoksa alin hemen rahatlatiyorBizim kız canımızı okudu kızlar bugünsaat 12den 14.30 a kadar ağladı arada 2-3 dk dinlenip tekrar ağlıyordu kolik mi acaba napıcaz bilmiyorum
Canim her memeden mi 40 60 cc cikiyor? Benim sutum yetiyormu bilmiyorum merak ediyorum. Kizim emmesini bitincede gogsumde hala sut var. Doyduktan sonra yani. Bu yetiyor anlaminami geliyordur?Emmese de sürekli sağ.ilk gğnler zaten o da güçsüz.bende sağıp veriyorum ayrıca bir.sağımda benim 40-60 cc çıkıyor ama bizim kıza yetmiyor mama.takviye yapıyorum.evolvia mama aldım bu araa sizler ne kullanıyorsunuz?
Kaç kilo oldu canım bebeğin?aezerana vile ilk iki gun kanama fazla geliyor normal dogumda daha cokmis. Ben hasta bezi almiatim rahatti
benim de kanala girmedi iri bebek dendi 40ini doldurur doldurmaz sezeryan oldu canim.
Benim oglusun bugun dustu, seninde bugun yarin duser. Bizede gobek bakim seti alin dedi hemsireler ama cocuk doktoru alkolle temizlemen yeter markasi onemli degik dedi. Annem onu surdu pamukla.Kızlar selamlar :) Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü? Bizim bugün 8. günümüz göbek bağımız daha düşmedi. Sizler göbek bağına bir şey döküyor musunuz? Bize hastaneden çıkışta bir şey söylemediler ama nete baktığımda herkes bir şeyler sürüyormuş.
Nukun aldim canim ortodontik. verince tutuyo ama ben wermek istemiyorm gece bazen veriyorumiyi geceler arkadaşlarım uzun zamandır yazamıyorum geçmişi de okumaya çalışıyorum benim kız izin verdikçetek tek alıntılayamadım doğum yapan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun analı babalı büyütsünler bekleyenler de bi ana önce kavuşsun yavrularına biz bugün 8 günlük olduk göbeğimiz de düştü bugün sarılık olduk 2 kez kan verdik canını yaktılar kızımın ama değerimiz düşmeye başladı çok şükür umarım hemen atlatırız birde emzik kullanan arkadaşlar 2 tane emzik denedim almadı damaklıyı hiç sevmedi zaten sizler hangi marka kullanıyorsunuz? bide onlardan alıp deneyeyim bakalım
Benim doktorumun dedigi dogum aninda bile kanala girebilir. Benim bebegimde sag tarafimda duruyodu basi. Dogum yaptigim gun hala oyleydi usg de. hakkinizda hayirlisi olsun.Kızlar bende temmuz annelerindenim. Sizler tecrübelisiniz doğum yapmayanınız kalmadı sanırım. Son zamanlar sizleride takip ettim biraz. Size bi sorum olucak. Benim bebeğim baş aşağı pozisyonda ama bu hafta kontrolümüzde doktor kanala girmemiş daha yukarıda inmesi gerekirdi dedi. Bu hafta beni de çok rahatsız ediyor zaten önceden bukadar değildinormal doğum çok istiyorum sizce iner mi? Benimle aynı olanlar var mı?
Benimde annem ewde memem disarda geziyorum, komsu geldi cocuk kucagimda hala oyleyim dalmisim. Way halimizeHayır ilginç olan o ana kadar ayıp olan şey.otomatik olarak çok doğal birşey dönüşüyor umursanmıyor hiç birşey.
Hepsi buyuk canim ben baktim en uygunu nuk unki geldi. Hepsinden minik :)20 gün mü? Benim daha 5. Gün bende diyorum bgn yrn düşer mi ki:/ peki dikişlerinin sancısı ne zaman geçmeye başladı? Düşene kadar acıdı mı?
canım bi set aldık biz, sprey ve mendil, onu sürüyoruz
canım hasta yatağına serilen kocaman bezi ikiye katlayın koyduk biz ilk 2 gün, sonra boyutunu düşürdük, şimdide gazlı beze pamuk sardık, çok kişi tavsiye etti iyileşmeyi hızlandırıyormuş
ay canım benimkide sarılık, ama şükür biraz düştü emmeye çoo ağırlık veriyorum her fırsatta enziriyorum şükür, ben philips avent kullanıyorum 0-6 ay, sürekli kabul etmiyo ama canı isterse alıyo , ama çevresi biraz büyük gibi emerken burnuna değiyo, bende başka ne alsam ki die düşünüyorum
Makinanin en yuksek sewiyesinde sag canim, gogus ucunun azda olsa cikmasina yardimci olcaktir.Merhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var
Yalnız sıkıntılarımız var.. Size danışmak istedim. Gögüs ucum yok zaten hastanede de sütüm gelmedi. Mama vermek zorunda kaldık. Fakat bizim sıpa kolaya alıştı sanırım. Gögsümü hiç almıyoKızarana kadar ağlayıp zırlıyo.. mama vermeden her seferinde memeye tutuyorum yok.. Sütümü sağmak için makine aldık. Azcık azcık cıkıyo onu da kaşıkla veriyorum. Napıcam böyle çok üzülüyorum çokk
Banada ayninseyi esimin muhasebecisi soyledi. Sinir etti kadin beni. Bsy demedim guldum sadece. Gobek olmazmii war tabii. Kac kilo werdin, kac kiloyla.doguma girdin???Bazi insanlar bana ziyarete geldiler guyaa 10.gunumuzdu sanirim.
Aaaaaa nekadar gobegin kalmis sanki icinde bitane daha varrrr diyip durdular. Sinirim bozuldu dogum sonrasi sifir bedene hemen dusebilirmiki insan.!
Sezeryan olan ozellikle annelerr. Gobekleriniz hemen gitti mi ki valla merak ediyorum.
Banada ayninseyi esimin muhasebecisi soyledi. Sinir etti kadin beni. Bsy demedim guldum sadece. Gobek olmazmii war tabii. Kac kilo werdin, kac kiloyla.doguma girdin???
Toplamda iki ğöğüsümden 40-60 çıkıyor.bizimki onu bitiriyor halen ağlıyor ve ellerini emiyor.mecburen 60cc mama ilave veriyorum.Canim her memeden mi 40 60 cc cikiyor? Benim sutum yetiyormu bilmiyorum merak ediyorum. Kizim emmesini bitincede gogsumde hala sut var. Doyduktan sonra yani. Bu yetiyor anlaminami geliyordur?
Kizim cok dusuk kiloada
Canım ben 80 de sancimi hissediyordum ki 130-140 lara ciktiginda daha da siddetlendi ve acilma hızlandıya bi soru sordum kimse cevap vermedi kimsenin mi bilgisi yok ? nst de kasilmam 100lere cikti normalmidir azmidir dogum icin kaca cikmasi gerekli kimsemi bilmiyor
Merhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var
Yalnız sıkıntılarımız var.. Size danışmak istedim. Gögüs ucum yok zaten hastanede de sütüm gelmedi. Mama vermek zorunda kaldık. Fakat bizim sıpa kolaya alıştı sanırım. Gögsümü hiç almıyoKızarana kadar ağlayıp zırlıyo.. mama vermeden her seferinde memeye tutuyorum yok.. Sütümü sağmak için makine aldık. Azcık azcık cıkıyo onu da kaşıkla veriyorum. Napıcam böyle çok üzülüyorum çokk
insİlahi ya en fazla doğum olur doğru.
Bebeğim sağlıklı ddogsunda.
Hic sormmaaa. Kuzenim 10kilo wererek hastaneden ciktim diyo. Bi haftadada 5kilo wermis ewe gittikten sonra napiyo bilmiyormBen 68le gittim doğuma şimdi 61 kiloyum ama artık gitmiyo kilolar kaldım öylece bu kiloda bi anda 10 kilo gitti diyenler var doğumdan 1 hafta sonra benim niye gitmediisen kaç kilo verdin??
Canim icme lutfen yazik prensine. Tabi zordur esimde birakamiyo. Ewde icemiyo ya balkonda yada oftardan sonra bi tur atip geliyo sahile. Kokusu siner ustune bebegin etkilenir kiyamamKızlar ben normalde sigara içen biriyim hamileliğimde 8 ay boyunca tiksindim içmedim son 1 ay o istek tekrardan gelmişti arada bi içtim zor tuttum kendimi dayanmaya çalıstım şimdi yine var o istek sigarayı bırakamıyorum ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?