2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bazi insanlar bana ziyarete geldiler guyaa 10.gunumuzdu sanirim.

Aaaaaa nekadar gobegin kalmis sanki icinde bitane daha varrrr diyip durdular. Sinirim bozuldu dogum sonrasi sifir bedene hemen dusebilirmiki insan.!

Sezeryan olan ozellikle annelerr. Gobekleriniz hemen gitti mi ki valla merak ediyorum.

Canim her memeden mi 40 60 cc cikiyor? Benim sutum yetiyormu bilmiyorum merak ediyorum. Kizim emmesini bitincede gogsumde hala sut var. Doyduktan sonra yani. Bu yetiyor anlaminami geliyordur?

Kizim cok dusuk kiloada

Benim oglusun bugun dustu, seninde bugun yarin duser. Bizede gobek bakim seti alin dedi hemsireler ama cocuk doktoru alkolle temizlemen yeter markasi onemli degik dedi. Annem onu surdu pamukla.

Nukun aldim canim ortodontik. verince tutuyo ama ben wermek istemiyorm gece bazen veriyorum

Benim doktorumun dedigi dogum aninda bile kanala girebilir. Benim bebegimde sag tarafimda duruyodu basi. Dogum yaptigim gun hala oyleydi usg de. hakkinizda hayirlisi olsun.

Hepsi buyuk canim ben baktim en uygunu nuk unki geldi. Hepsinden minik :)

Makinanin en yuksek sewiyesinde sag canim, gogus ucunun azda olsa cikmasina yardimci olcaktir.

Banada ayninseyi esimin muhasebecisi soyledi. Sinir etti kadin beni. Bsy demedim guldum sadece. Gobek olmazmii war tabii. Kac kilo werdin, kac kiloyla.doguma girdin???

Banada ayninseyi esimin muhasebecisi soyledi. Sinir etti kadin beni. Bsy demedim guldum sadece. Gobek olmazmii war tabii. Kac kilo werdin, kac kiloyla.doguma girdin???

Ben 68le gittim doğuma şimdi 61 kiloyum ama artık gitmiyo kilolar kaldım öylece bu kiloda bi anda 10 kilo gitti diyenler var doğumdan 1 hafta sonra benim niye gitmedii sen kaç kilo verdin??

Kızlar ben normalde sigara içen biriyim hamileliğimde 8 ay boyunca tiksindim içmedim son 1 ay o istek tekrardan gelmişti arada bi içtim zor tuttum kendimi dayanmaya çalıstım şimdi yine var o istek sigarayı bırakamıyorum ne yapıcam ben

Canim her memeden mi 40 60 cc cikiyor? Benim sutum yetiyormu bilmiyorum merak ediyorum. Kizim emmesini bitincede gogsumde hala sut var. Doyduktan sonra yani. Bu yetiyor anlaminami geliyordur?

Kizim cok dusuk kiloada
Toplamda iki ğöğüsümden 40-60 çıkıyor.bizimki onu bitiriyor halen ağlıyor ve ellerini emiyor.mecburen 60cc mama ilave veriyorum.

Benim kızımda 2550gr doğdu küçük yani 15 günlük daha.pazartesi 2750 geldi.

bnmde sütüm ilk baslarda hiç gelmedi gelmeye basladgnda önce 3 cc sonra 8 cc sonra 15..... diyip arttı canım pes etme her 3 saatte bir mutlaka pompayla sag aldırmaya calıs sütün iyce gelince belki alır bnm oğlum 12 gun yenidognda yattı ve biberonla beslndi cıktıgındada direk emzrdım zorlndık ama nıhayetnde emdi ugras sakın bıkma pes etme ..
promalt ve humana still tea almıştım e bebekten rezene cayınıda öneririm ozellikle promalt bnde cok işeyaradgnı düşünüyorum sütü arttırmada..

Ben 68le gittim doğuma şimdi 61 kiloyum ama artık gitmiyo kilolar kaldım öylece bu kiloda bi anda 10 kilo gitti diyenler var doğumdan 1 hafta sonra benim niye gitmedii sen kaç kilo verdin??
Hic sormmaaa. Kuzenim 10kilo wererek hastaneden ciktim diyo. Bi haftadada 5kilo wermis ewe gittikten sonra napiyo bilmiyorm bende 74le doguma girdim simdi 67 yim napicaz boyle bilmem. Aslinda serum yemeseydik cok daha fazla werirdik. Ben 5litre serum almisim genelde boyle galiba. Onun sisliginin inmeside uzun zaman aliyomus

kızlar oğlumda kasık fıtığı cıktı ameliyat olması gerekiyormuş bilen duyan varmı moralim cok bozuk

Canim icme lutfen yazik prensine. Tabi zordur esimde birakamiyo. Ewde icemiyo ya balkonda yada oftardan sonra bi tur atip geliyo sahile. Kokusu siner ustune bebegin etkilenir kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…