2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Öğürüşünü bi görsen canım napcaz bilmiyorum, emziği ben olucam anlaşılan
bizimkide aynı malesef tatlım dediğin gibi bizi emzik yapacak bu kızlar
Süt konusunda aynen katılıyorum varmı demiyolar da yetiyor mu bari diyorlar birde.
Doğum konusunda kimse laf edemiyor da :)
iyi bari bana herkes ayrı bi konuda soru soruyor valla sıkıldım artık bugünde iftara misafirim gelecek bi gelen de gitmek bilmiyor sözde hasta ziyareti

Bide bu emziğin alt kısmı boş oraya serçe parmağınızı sokup meme gibi sıcak bir his verebiliyormuşsunuz.bebeğin ağzının içi bile görünüyor alttan çok şirin

canım ne kadar oldu doğum yapalı benim oğlum 2340 dogdu alıyolar kılo zamanla hiç ona takılma sağlıklı olsun yeterki :)
rezeneyi deneyim canım tamam ben içiyorum da çocuğuma içirmedim hiç

canım ne kadar oldu doğum yapalı benim oğlum 2340 dogdu alıyolar kılo zamanla hiç ona takılma sağlıklı olsun yeterki :)
rezeneyi deneyim canım tamam ben içiyorum da çocuğuma içirmedim hiç
Cnm 23.gunumuz bugün. 2700dogdu kuvözde n çıkarken 2400idi. Bi hafta geçti yine kilo aynı kalmis. Cunku ilk hafta besleyemedim dogru dürüst. Simdi bu hafta cok iyiydi kac gram almos merak ediyorum vallaaa. Senin ufaklik nekadar zaman da kac gr aldi cnm

Bugün doktor kontrol günümüzdü.paylaşayım kilo alıyor.sütüm yetmediğinden günde 60-90cc olmak üzere üç.kere filan evolvia mama veriyordum.fakat iki üç.gündür büyük tuvaletini yapmakta zorlanıyordu.doktor şunı tavsiye etti.bir yedirdiğinde sadece mama ver yada süt ver.az mama az süt yapma midede karışıp gaz ve rahatsızlık verirmiş.büyük tuvalet için mamanın içine 1 ç.kaşığı zeytinyağı ekle dedi ve makattan kulak çubuğu ile yardımcı ol dedi.
Kış bebeklerine tavsiye etmiyorlarmış ama yaz bebeği olduğundan arada 1-2ç.kaşığı su ver dedi.
Bizden şimdilik bu kadar eve geldik duş aldık yatyoruz.

canım ben açlığa tokluğa bakmıyorum, mememden ayrılmak istemediğinde çok durduysa zorla çekip emziği dayıyorum, ona kalsa 24 saat göğsümde uyuyacak, dikişlerimin acısından canım gidiyo resmen çok oturduğum zaman.. İşte onun da gönlü çekerse bi alıyo bi almıyo

Benimkide bazen cok huysuz oluyor bi türlü susmak bilmiyor bide ben calisan bi insanim o yüzden emzige alıştırmam lazim benimde göğüslerim yara oldu cok canim yaniyor emzirirken ya belki bi faydasi olur

Normal doğum kesi dikişlerim halen düşmedi gerçi ama size sorum ayakta iken çok yoğun ağrı hissediyor musunuz?
ben ayakta duramıyorum acaba dikişlerim henüz düşmedi ondan mı? yoksa hep mi böyle ağrıyacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…