- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.941
Benim kız da wee yi almadı canım. Sinaz paylaşmıştı aventindi galiba anne memesine benziyormuş. :)Benim 31 gunluk benegim dikislerim 2 gun oldu duseli normal dogum yaptim benim sikintimda kizim beni emzik yapti resmen 24 saat emziriyorum resmen memede uyuyor agzindab cikartip yatirdigin an 5 dak gecmeden aglamaya basliyor gece 4ten asagi uyuyor en sonunda yanima alip yatiyorum ama bu seferde ben huzursuz oluyorum yalanci meme wee var almadi kusucak gibi yapiyor ve cok agliyor gizlerimin ici kizardi resmen uykusuzluktan bizden boyle meme konusunda fikir sunan varsa denemeye hazirim hepinizi optum...
Hadi gozun aydin canim. Dogum nasil gecti anlatrsin firsatini buldugundaKizlar ben de doğum yaptim pazartesi normal oldu bebekle uğraşmaktan giremedim:)
o tozdan bende içiyorum ama bana çok fayda etmedi :/ hergün kayısı hoşafı içiyorum, mümkün olduğunca sıvı tüketiyorum ama nafile. 2 kere lavman yaptım, alıştırmak da istemiyorum amaYa cnm ben gunde 1 litre kayisi suyu ictim vallaaa. Bol bol kayisi yedim zaten mevsimi. Cok ise yariyor inan. Dogumdan bu yana hic kabiz olmadim dene sende. Bi de magnezi kalsine diye bi toz verdi doktor. Bagirsaklari acayp çalıştırıyor doktor verdi kardesim kullandi sikur şükür ben ihtiyaç duymadim daha
bende sabırsızlıkla düşeceği günü bekliyorum, bak şimdi ailem iftar masasında ama ben oturmadım sancı yaptı yine dikişlerİnşallah ya.ben ne doğumda ne hamilelikte.böyle tasaya düşmedim dikişler konusunda çok evham yaptım.19. Günüm.
Allah analı babalı büyütsün canım nası geçti doğumun?Kizlar ben de doğum yaptim pazartesi normal oldu bebekle uğraşmaktan giremedim:)
yapma canım ya 1 ayı buluyomu dikişlerin düşmesi :/ desene daha çekilecek çilem varmışBenim 31 gunluk benegim dikislerim 2 gun oldu duseli normal dogum yaptim benim sikintimda kizim beni emzik yapti resmen 24 saat emziriyorum resmen memede uyuyor agzindab cikartip yatirdigin an 5 dak gecmeden aglamaya basliyor gece 4ten asagi uyuyor en sonunda yanima alip yatiyorum ama bu seferde ben huzursuz oluyorum yalanci meme wee var almadi kusucak gibi yapiyor ve cok agliyor gizlerimin ici kizardi resmen uykusuzluktan bizden boyle meme konusunda fikir sunan varsa denemeye hazirim hepinizi optum...
bn doğumdayken eşim küveze konan bebek görmüş. anne sigara içtiği için bi hastalık olmuş. riske atmaya değmez bence. sütten kesilene kdr hayatından çıkarKızlar ben normalde sigara içen biriyim hamileliğimde 8 ay boyunca tiksindim içmedim son 1 ay o istek tekrardan gelmişti arada bi içtim zor tuttum kendimi dayanmaya çalıstım şimdi yine var o istek sigarayı bırakamıyorum ne yapıcam ben
gaz ilacı kullandın mı? bizimki de gazlı bebek ama şükür öyle saatlerce ağlamıyor. hatta konuş gezdir susuyor. rezene çayı içmeye çalışıyorum bir de sürekli gaz çıkarma. ama bu akşam bi sakinleşmedi illa tutup konuşacan öyle susuyordu dayanamadım verdim gaz ilacı.cok sagol canım sizde durumlar nasıl ben cok giremiyorum hatta hiç giremiyorum evde yalnızım gaz sıkıntımız var ağlıyor sürekli ıkınmaktan bide fıtık cıktıbakalım Allah yardımcımız olsun
benim ev çatı katı olduğundan sıcak. şimdiden giydiriyorum ama sürekli kol bacak kontrol ediyorum. serinse üzerine uzun kollu giydiriyorum. ayar tutturamadım daha terletiyorum genelde.kizlar benim.oglusum bugun 47 gunluk.oldu masallah durumumuzda iyi.suan gogsumde uyuyo tosbagam :) alisti boyle uyumaya.simdi size bi sorum olucak bebisleri nezaman.kisa kol.veya sort giydirebiliriz ben.bayramda.giydirmek.istiyorum.ama bilemiyorumki acaba daha kucukmu usurmu? gerci bizimkinin mssallahi var kilo boy aldi basini gidiyo :) hem.uzun hemde boylu poslu bi delikanli olcak simdiden belli :)
Slm kızlar
16.06.15 te dünyaya geldi elifim
zor bi sezeryan gecirdim sonrası cok ağrılı oldu uzun süre kendime gelemedim.tam toparlamaya basliyrm dikiş acısı azaldi derken göğüs ucu yaralari beni benden aldı. Emzirmek tam bir iskence oldu, psikolojim bozuldu emzirmekten soğudum.ağla ağla tukendim artık. Kizimla gerektiği gibi lgilenemiyrm diye daha kötü hissediyrm.
Buralara girmek bi lüks oldu benm için ins.en kısa zamanda toparlanir aranıza dönerim.
Sizler meme ucu sorunu yasadiysaniz nasl atlattiniz? Deneyimlerinize iftiyacm var
bende snn gb kullandım. hatta koruyucunun sade hava aşan kalkanlarını yalnız kullandım. silikon kısım cildimi daha tahriş mi eder dieSelam lansinosh marka gogus ucu kremini kullaniyorum 20 gun oldu dogum yapali ikinci cocugum tavsiye ediyorum arti avent gogus ucu koruyucu kalkanida tavsiye ederim ben kendim kullaniyorum ve memnunum.
benim bebiş te yanında yatınca mis. bende salona yaptım yatak onla yatıyom tüm gün. yemeği bırak su bile içemiyorum adam gb.slm kızlar
uzun zamandır giremiyorum siteye doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Allah sağlıklı uzunn omurler versin inşallah butun bebislere
1 aylık oldu oğlum yarın aşımız var
kızlar gaz problemi yedi bitirdi bizi perişan durumdayim 2 aydır. rezene çayı içiyorum nurse harveys iciriyorum. doktorun gosterdigi masaji yapiyorum her emzirme sonrası gazini da cikariyorum yinede gazı bitmiyor cok şiddetli ağlıyor sancısı gelince emmeyi bırakıyor sonra bidaha tutmuyor. yapmicam dedigim herseyi yapiyorum aglamasin diye emzik verdim saliyorum kucakta gezdiriyorum ama bos bide uykusu cok kısa yatiriyorum bazen 10 dakka sonra uyaniyor 2.5 yasinda oğlum var onunlada artik ilgilenemiyorum diye cok üzülüyorum.
Kızlar bebeğinin sarılığı 17 oldu yatış yapıldı fototerapi görüyorçok zor inanın o ağlıyor ben daha çok ağlıyorum. Dua edin nolur
Gözün aydin allah anali babali buyutsunKizlar ben de doğum yaptim pazartesi normal oldu bebekle uğraşmaktan giremedim:)
Cnm gecmis olsun ne kadarlik oldu bebegin bi belirti uzerine mi gittiniz rutin kontroldemi tespit edildi .
Allah yardımcınız olsun canımKızlar bebeğinin sarılığı 17 oldu yatış yapıldı fototerapi görüyorçok zor inanın o ağlıyor ben daha çok ağlıyorum. Dua edin nolur
Kizlar gogusum kaniyo yarik olustu uclarinda. Yaniyo cok napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?