2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım inşallah bu şekilde yolunda gider. Bol bol dua et.

Cnmm çoğu dr soylemez kesin 16.haftada söyler cunku cinsel organlar o zaman net şekilde goruluyor bende hic israr etmem dr a kesin soylesin bir k

bende bişi demedim zaten canım erkense erkendir :)[/QUOTE]
:) Ne kadar verdiniz ikili teste cnm

merhaba güzel anneler 2 gündür belim ağrıyor sol taraf özellikle ayaktayken çok canım yanıyor sinirlerim bozulmaya başladı doktora gidince soracağım neden oluyor merak ettim...

herkese günaydın annişler iki haftadan az kaldı pıtırcığımı görmeme zaman gecmiyo sanki.aşermedim hiç diyodum ama gecen gece canım çilek reçeli istedi (herkesin evinde vardır diye düşündüğümden rahat rahat yazdım ) kalktım gece eşimle ekmek kızarttım reçelle yedim inanır mısınız 6 dilim yemişim bi kase dolusu recelle. sizde de oluyo mu böyle seyler. bide sırt ağrısından duramıyorum gecelere

kızlar günaydın nasılsınız benim bu hamileliğimin başından beri problerim hiç bitmedi önce kanama alanları kesenin şeklini bodzu kalbi durabilirdi o düzeldi sonra trioid çıktı şimdi pzr günü bursadaki bütün dr ların olduğu bi konferansa davetlıydık orada istanbuldan bir prof. türkiye pernatoloji bölüm başkanıymış o muayne etti ben kalp ameliyatı geçirdim o yüzden kalp konusunda emin olamadılar aynı hastalık onda da varmı yokmu diye birde yüzünü incelerken dudak kısmında anomalı varmı yokmu ondan da emin olamadılar kendi dr um da oradaydı benim ultrasonum bittiği gibi eşimin yanına gelip bir problem görmediğini istanbula istersem gitmeme gerek olmadığını söylemiş ardından beni aradı benle de konustu bursanın hatrısayılır 25 yıllık tecrübesi olan güven veren biri çevremde onu tanıyan herkes onun böyle birşeyi gözden kaçırmayacağını söylüyor ama annelik duygularım bazen ağır basıyor içim daralıyor...

Günaydın kızlar baş ağrısı var bende de onun haricinde başka hiçbir sıkıntım kalmadı çok şükür

TE="meleksin duru, post: 38083204, member: 633771"]Günaydınn anneler.. Bugün iyiyim şükür. Dün işe gidemedim bacaklarım belim ve ara sıra kasıklarıma agrı giriyor ama şükür idare ediyoruz Rabbimin izniyle.. Psikolojik olarak da bugun daha iyiyim kendımce kararlar aldımve uygulamaya koydum. Eşimle konuştuk şuanlık bı sıkıntı yok inşallah olmaz bır daha da. Çok yıprandım.. sizler nasılsını

Rabbim evinize huzur versin cnm.bende cok asabiyet yapti gebelik.

Kızlar dün ilacım bitti, dramamine kullanıyordum. 2 gün metpamidle idare edeyim doktora gidene kadar dedim, bgn sabahtan beri 3 kere kustum, okuldan izin alıp eve gelmek zorunda kaldım, yani bana hiç fayda etmedi söylemesi ayıp bîtandan da ishal olmuşum, çok kötüyüm (

ben de haftasonu lcw'den bir hamile tuniği ve birde geniş salaş bir tunik aldım :)

Bende kuzumu gördüm Allah a şükürler olsun elleri ayaklarını oynatiyor surekli hareket halinde super bir görüntüydu bakmaya doyamadim. Doktor amcamiz buyuk ihtimal kız dedi ama yine de kendinizi cok kaptirmayin emin olmadan dedi Rabbime şükürler olsyn bugunleri gösterdiği icin

benimde haftaya ikili testim var nedense içimde bir huzursuzluk var. birinci hamileliğimde daha rahattım bunda iyice evhamlı oldum .

Kızlar 1 haftadır kuyruk sokumumda bi ağrı var, gitgide şiddetlendi bgn çorabımı giymek için eğildiğimde okadar ağrıdı ki anlatamam. Sizde de var mı böyle bi sıkıntı ?
benim de aynı şekilde ayakta fazla durunca artıyor asabah uyandığımda daha iyi hissediyorum ama gün içinde çoğalıyor yine..

Sorunlarınızı halletmenize sevindim inş daha güzel günleriniz olur zaten hassas bir dönem yaşıyoruz gerginliklere hiç tahammülü yok vücudumuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…