2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oy oy artik cinsiyetler belli olunca ciciler alınır paylaşılır :) kizlar da artis var maşallah. .benim yine oglum olursabisininkileri giyer kizsa yeniden gardrop duzucez kizceme :) rabbim hayirlisini versin hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin inşallah

selam kızlar ben de inşallah 2015 haziran annesi olacağım sizi uzaktan uzaktan takip ediyordum artık ben de katılayım istedim muhtemel doğum tarihim 14 haziran ve bugün 12+2deyiz ve sanırım bende erkek annesi olacağım geçen hafta kontrolümüzde doktor erkek gibi ama hala %50 kesinlik yok demişti

Hoşgeldin canım :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)

HOŞ GELDİN CANIM BU SENE ERKEK SENESİ DOKTOR ÇOĞUNLUK HERKESE ERKEK DİYOR.

canım azacık sabr et en kotu haftalarındasın ben gun ıcınde 3 ılac alıyordum 11haftama gırınce hemen kesıldı.beterın beterı var tek sorunun bu olsun,sabr etmekten baska caresı yok bu mıde bulantısının.Bı de kendını ıstemedeyın seyı yemege zorlama 12 cı hafta sonuna kadar bebek beslenıyor senden

Hoşgeldin, muhtemel doğum tarihimiz aynı, ben de çok merak ediyorum cinsiyetini ama haftaya randevum bakalım artık. İçime erkek gibi doğuyor. Sağlıkla olsunda inş bakalım hayırlısı artık:)

1 ci trımestr bıttı hele sukur.Bıtmeyecek sandım bu gıdısle.Benım ıcın en onemlı trımestr basladı,ınsallah bebegım buyudukce eşinı de kaldırır yukarı yoksa yoksayı dusunemıyorum bıle.Ama benım mınnakım guclu,annesı ona hamıle kaldıgını bılmeden ıkı kez ucaga bındı,tatıl yaptı,sabah 8 aksam 11 e kadar ayakta gezdı ,daha neler neler Insallah uzmez annesını

güzel anneler bende az önce hastaneden geldim 2'li tarama için kan verdim sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış inşallah benimki ve tüm annelerin sonuçları çok güzel çıkar hepimizin yavrusu sağlıklıdır inşallah minnakımıda gördüm ultrasonda çok hareketliydi elleri ayakları oynuyordu elini ağzına götürüyordu çok mutlu oldum.Cinsiyeti sordum doktor daha erken dedi ama bir dahaki randevumda söyler heralde

kızlarr sankii kasıklarımda birşey atıp duruyor ya hissedemem daha yani hareketlerını falan ama garipsiyorum :)

Selam kızlar. Nasılsınız.

Bende birazdan sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracağım, gitmeden sizlere selam veriyim dedim.
ben sabahtan sağlık ocağınada gittim çalıştığımdan 2sini bir günde hallettim ayrı ayrı izin almak zor oluyor ama sağlık ocağına daha erken gitmek gerekiyormuş doktorum öyle dedi

Kuzularimdan slm teyzelerine..kipirdak lar annelerini sevincten aglattilar yine.şükürler olsun Rabbime..bu arada ruyamda gördüğüm miniklermis %85 iki erkek..Rabbim hepimize sağlıkla yavrularimizi nasip etsin

cnm çok sevındım hep böyle olsunlar sizi hiç bırakmasınlar inş.. peki jeli bıraktın mı cnm ?

Tatlim butun dunya doktolari biraraya gelse Rahmanin bildigini bilemezler ve Allahin takdirini degistiremezler se dua ile sabir ile karnindakinin asil sahibine yonel sonra bak bakalim nede sqglikli bi bebegin oolmus. :)
Haklısında Canım ama işte insan merak ediyor Rabb'ime şükürler olsun herşey iyi gidiyor inşallah sağlıkla hepşmiz bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…