2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şeker yüklemeye giderken aç gidicez demi canım su içmiyeceğiz demi bide tokluğa da bakılıyor mu yani birşeyler yiyip tekrar şekerli su içicekmiyiz
Yok hayatım bir şey yemeyeceksin ilk önce açlık için kan alacaklar sabah sonra glikozu içirip 1 saat sonra 1. saat tokluğuna sonraki 1 saatte de 2. saat tokluğun için kan alacaklar bişey yemiceksin yani sadece glikozu içeceksin

maşallah canım bebiş baya büyümüş ne güzel :)

Çoook kocaman oldu sağol canım

Higahahh özerklik demek heee
Evet teyzesi acaip rahatına düşkün ben öyle küçük yerlere gelemem fenalık gelir diyor resmen :)

aynı benim göbeğim
Ne güzel yalnız değilim

bizimde sabah sabah duygusallıgımız tuttu burdaki dogum hikayeleriini okuyup ağlıyorz oglumla (((
negüzel normal doğurmuş arkadasn cnm ama ben cok korkuyorm normal dogumdan ve okuduklarıma göre hiçbişey senin planladıgın gibi gitmiyo tabiki kısmet bakalım ogün gelsinde nasıl gelirse gelsinler:))

Canım ne güzel yazmışsın bebek aşerdim resmen :)) maşallah arkadaşına ve bebişine bizlere de böyle doğumlar nasip etsin Rabbim kesinlikle 36 da artık herşeyi hazır beklicez çooook heyecanlı ya bizim bir bebişimiz olcak cuk cuk emicek gece yatırmıcak oy oyyy

GÜNAYDIN CANLAR... KENDİMİ DİNLEMEKTEN PİSİŞİK OLDUM YAFFF, ARKADAŞ ERKEN DOĞUM YAPTI BEN DE DE ERKEN DOĞUM KORKUSU BAŞLADI, ÇOCUK TEKME ATSA AMANINNN OLUYORUM

Hayırlı cumalar kızlar
Dün e-bebek'te dolaşırken ateşölçerlere baktım da , Braun için iyi diyorlar o yüzden ondan baktım.
Braun Thermoscan 7 6520 (kulaktan) 122,33 TL
Braun Thermoscan 5 6020 (kulaktan) 122,33 TL
Braun NFT 3000 (Alından) 158,33 TL

Sizden bilenler varsa fikir alayım dedim.Kulaktan mı iyidir yoksa alından temassız ölçmek mi ?
Hangisi daha doğru sonuç verir ?

ben iyice hastalandım burnum hep tıkalı zor nefes alıyorum canımhiç bişey yapmak istemiyor keşke izin alabilsemde gitsem uyusam

Banada vermisti dr gunde 3veya 4 kez kullanabilirsin demisti

bana da canım..ben de onun için şok oldum..sonra da içtim demir ilacına baktım, onda da var paraben..şurupların birçoğunda varmış, araştırdım biraz...kafayı yiycem..resmen kanserojen kimyasal içiyoruz ve bunu ilaçla yapıyoruz..

Kizlar musluklu cam surahi alaniniz varmi ben almayi dusunuyorum cok begeniyorum lohysa serbeti icin fikri olan paylasirsa sevinirim

instagram da TASARIMHMMODA diye bir sayfa, hem taşlı hem taşsız hem de 2-3-4-5 lt seçenekleri var. ben oradan almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. ama piyasada en cok hoşuma gidenler onunkiydi.

Brn kulaktan braun a bakıyorum. Bimekste 100 tlydi ama stokta yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…