- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Uzulmemek elde değil bir saattir oturup ağlıyorum[/QUOTE
canim benim bebegini de uxuyorsun yapma bunu olur mu. Dua et bol bol. Dusunmemeye calis. Kesinlikle hersey yolunda gidecek ve zamanla kaybolacak bak goreceksin. Cok duydum boyle seyler cunku. Uzuldugunle kalacaksin.
Bu da bizim son halimiz
Moralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
Valla canım benim bu doktor her şeye normal diyo mesela kanamam oldu bi gece gittik hemen yanına olur böyle şeyler diye kızdı bana önceleri çok kızıyordum bu doktor salak mı niye beni anlamıyor diye şimdi hak veriyorum hep destek oldu bana hiç olumsuz düşündürmedi iki hafta geriyken de bulur gününü annesi korkma dedi hep bol bol yoğurt ye dedi hı haşlanmış yumurta mümkünse her gün ye o gününü bulur dedi maşallah şimdi bir hafta önde gidiyo boyumuz uzun birazcık açılmam oldu onda bile çok destek verdi hamilelikte öğrendiğim en iyi şey sen pozitif olursan yavrunda mutlu oluyor ve bunu sana bir şekilde gösteriyor hep olumlu düşünelim ki her şey güzel olurBenim bi tanesi 10 gün geri. gerişim geriliği olabilir diye sıdıya sokuyor biraz doktorlar. 2 hafta geriyken doktor bir şey dedi mi?
Magnet olacak canım, arkasında da çikolatalı badem şekeri. Bildiğin bebek şekeri yani :)Ortadakina bayildim, baykusda guzel ama bebek sejeri olarak ne kadar dogru bilmedim
Evet annem hepinizi öpüyoYat annesi bol bol bebişe iyi bak, annenlerde yanında değilmi ohh :):)
Ben de dinlendim canım baya. Nedense ev işi beni hiç yormuyor ama dışarı çıkıp gezmek dolaşmak çok yoruyor. Evde de gün boyu hareket halindeyim ama yorulmuyorum neden acaba
Bende de oluyo çok daraliyorum eskisi kadar çok yiyemiyorum. Bebeğin baş aşağı döndüyse belki o yüzden kasiklarndadir. Benim kasiklarmda degil ama yine de çok aşağıda hareketleri bi türlü yukarı çıkmadı.Herkese hayırlı cumalaar..Kızlar 3-4 gundur ne yesem rahatsız ediyor.Az yiyorum dokunmasın diye gene aynı..Nefesimide etkiliyo midem cok kotu oluyo..warmı bunları yaşayan ya.Bebişide kasıklarmda hissetmeye basladm bu aralar..
Canım Nisan'da bebek ve çocuk mağazaları genelde indirime giriyor, biz de büyük parçalar için Nisanı bekliyoruz.sevgili anneler, jokerde, ebebek ve mothercare gibi indirim dönemi var mı? varsa ne zaman biliyor musunuz?
Ben 3 aylıkken kestirdim, doğumdan önce yine kestiricem :)Kızlar Günaydın hayırlı cumalar yarın benim doğum günüm yeni bir saç modeliyle girsem diyorum sacim uzun kestirsem mi hamileyken kestirdiniz mi saçınızı çok dökülüyor ayrıca
Annem tansiyon hastası canım kardeşlerim de ben de zamanında normal doğduk, anneminki 17 - 18 lerde gezerdi, tedirgin olmadan takibe devam et :) Geçmiş olsun, bu arada çok da yüksek değil, tuzdan uzak dur :)Günaydın kızlar benimde bugün moralim çok bozuk şeker yüklemesi için hastaneye geldim tansiyonum 13-9 çıktı doktor çok yüksek olduğunu söyledi tansiyon hapına başladı eğer daha da yükselecek olursa erken doğum olacağını söyledi
Sanki zorla karnını dışarı çıkarmış gibi maşallah, en fit hamile seçtim seni :)Eki Görüntüle 1403629 slm kızlar işte buda benim göbüşün 7kiloluk son hali :)
Bence kuzu :)Eki Görüntüle 1403656 Eki Görüntüle 1403657 Eki Görüntüle 1403658
Kızlar nasıllar bebek şekerleri? Sizce hangisi? Yarın Eminönüne gideceğim, bebek şekerini de halletmek istiyorym.
Canımcım sana şunu söyleyeyim 20. haftaya kadar bebeğimde hiçbir sorun görmeyen op. dr. ve erkek olduğunu söylemişti, beni bi Prof'a yönlendirdi ayrıntılı ultrason için, Prof'da beyninde kist var suyun çok az, hemen tesler yapmamız lazım dedi ve o da erkek bebek dedi, ee tabi biz fıttırdık hoop başka bi perinatologa gittik prof, bu prof çok güzel anlattı bize her şeri her hafta takip etti, beynindeki kist kayboldu artı kızım olacağını söyledi artı suyum arttı artı diğer profun istediği tesleri yaptırdık ve bi problem çıkmadı, diyeceğim o ki doktorlar abartıyor da abartıyor, içini ferah tut, iyi bir doktora görün derim, sağlıcaklaHayırlı cumalar kızlar devlette doğum yapacağım için erken haftalarda bir defada olsa girişim olmalıymış bende bugün gidiyim dedim bebeğimin gelişimi herşeyi çok iyi ama idrar kesesinin arkasında kistik bir yapı goruldu doktor ileriki haftalarda büyük ihtimalle kaybolur dedi biz yinede takibini yapalım diyede ekledi dua edin bize inşaAllah minnoşumun bişeyi yoktur herşey Rabbimden Rabbim şafii olan ismiyle bebişime ve onun gibi hasta olan herkese şifa versin
Oy yesinler oğluşunu, kocaman olmuş be :)selam millet biz dün doktora gittik oğluşum büyümüş 1220 gr 37.5 cm olmuş:) keyfi yerindeydi maşallah
Ne için gönderiyor? Açıklaması ne? Manyak mı ya bu insanlarMoralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
boyum uzun diye belli etmiyo kilom..ama kendimi çok çok şişman zannediyom.canıms enin göbişinide gördük mankenden farkın yok 90 nerde bilemedim
tabiki öyle ama kadına 25 haftalık hamileyim diyince yani kaç ay diyo..aslında hamilelikte ay değil hafta hesabı doğru olandır.
Canım aslında 6. ay 26. Haftada bitiyormuş. Ama hafta hesabına göre 24. haftada. Sen ay sorduklarında 26 ya göre söyle bence. Hafta zaten aynı.tabiki öyle ama kadına 25 haftalık hamileyim diyince yani kaç ay diyo..
6. ayımız bittimi yok sa içindemiyiz..kafam karıştı
tabiki öyle ama kadına 25 haftalık hamileyim diyince yani kaç ay diyo..
6. ayımız bittimi yok sa içindemiyiz..kafam karıştı
çok beğendim çok da uygun fiyatı..http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/1069962?cid=24097 bi bakın uygun ve hoş gibi ama
hay sen çok yaşa....bu tabloyu kaydedim masa üstüne her hafta bakarım..Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bak cnm netten buldum ben 25. haftaya gırdım yanı 6. ayın ıcındeyım dıyorum
sağol cnm..anladım bu işi..Canım aslında 6. ay 26. Haftada bitiyormuş. Ama hafta hesabına göre 24. haftada. Sen ay sorduklarında 26 ya göre söyle bence. Hafta zaten aynı.
asya04 , senden anladığım kadarıyla daha sabit düşünüyorsun bazı şeyleri ama özellikle hamilelik gibi konularda, tek bir doğru olmuyor. Bence sende daha açık olmaya çalışmalısın. Teoriyle pratiğinde her zaman uymadığını hatırlatmak isterim
toist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
hay sen çok yaşa....bu tabloyu kaydedim masa üstüne her hafta bakarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?