2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben görmedim ki canım görsem yazmazmıyım
yok canım kimseye kişisel olarak bişey demiyorum ben kiminneyi olsa araştırıp bakıyorum elimden geleni yapıyorum ama dünde yazdım bi kişi bile geçmniş olsun demedi üstüne herkes kendisini analtıp ilgi alaka bekliyor neyse çok konuyu uzatmak istemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bak cnm netten buldum ben 25. haftaya gırdım yanı 6. ayın ıcındeyım dıyorum

canım bende face de böyle bir şey görmüştüm acaba hangisi doğru?

Eklentiler

• 1510478_4965551472968_2502263449772194078_n.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 71
BEn yeni goruyorm cnm geçmiş olsun bnde 3 gun once hastaydım ama sukur ilaçsız atlattım öksürük flan wrmı?

benim yarın 6 bitiyo 7 ye giriyoruz. 27. hafta 7. ay başlıyormuş. ama başka bi sitede 24-28. haftaya 7. ay yazıyodu. karışık bişey
evt. cnm yaa karışık oluyo..hele bu internet sanki aklına esen istediği gibi yazmış..
kaç siteye baktım hep farklı tarihler..

Canım lütfen ağlama belki yanlış görmüştür. Başka bir doktora daha gitsen, detaylı ultrason yapan doktorun kimdi mesela ona? Olmaz mı?
Canım özel hastaneye de gittim aynı şeyi dedi pek önemli bişey değil dedi htta ama yinede içim içimi yiyor d.bakırda dicle Üniversitesinde yaptırmıştım ayrıntılıyı herşey güzel demişti aradan 7 hafta sonra çıktı p.tesi tekrar ayrıntılı usg ye girecem

Canım ayrıntılıyı 20.haftada yaptırmıstık herşey çok güzel demişti doktor bu haftada böyle bisey çıktı bunada şukur ne diyim herşey Rabbimden dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Elifm geçmiş olsun canım inşallah geçer sıkma canını dua edelim

Süper gir canım tekrar için rahat eder. Önemli değil deseler de insanın aklına takılıyor biliyorum bazen. Ama bence bşy olmayacak merak etme. İyi düşünmeye çalış. Az stres yapmaya çalış tabi birde.

İnşaAllah dualarıda sureleride okuyacam Rabbim yardımcımız olsun elimden bundan başka bişey gelmiyor

denk gelmemiştir kuzucum..amin inşALLAH

A
Elifm geçmiş olsun canım inşallah geçer sıkma canını dua edelim
Allah razı olsun canım benim hiçbişey yiyesim gelmiyor yapasım gelmiyor ama bebeğimi duşunmem lazım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

kızlar şu baby shower da flan yapılan çubuklar warya ismi tam olarak ne geçiyor bilmiyorm bunlardan yapıcam hastanede fotograf cekilirken kullanmak için ama çok fazla çeşit bulamadm kendim yapıcam ne gibi sozler yazabilirim yada warmı boyle bildiginiz bi site kopya çekiyim :)))

Moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
Çok iyi anlıyorum seni Rabbim yardımcımız olsun canım dua edicez birbirimize inşaAllah

Bişey yemeye korkae hale geldim hep midem agzımda geziyorum.ööğkKontrolüme 2 hafta war ama bi gidip konussammı doktorla bilemedim.

Ankarada iyi perinotolog nerde bulucam ki bakalım p.tesi ypılacak ayrıntılı usg de ne söylenecek ona göre doktor arayısına girecem

canım bende face de böyle bir şey görmüştüm acaba hangisi doğru?

ben kendı bakıma hafta hesabı yapmıstım kac aya gelıyor dıye tamda bnm bulduguma gore hesap cıkarmıstım gecen hafta mesela soranlara 6 ayın bıtmesıne 2 hafta var dıyordum ama tabı belkıde snnkı dogrudur bılmıcem

Bazen gözden kaçabiliyor ya da dalgın olabiliyoruz, geçmiş olsun bence alınma sen öyle, böyle bişey yüzünden canını sıkma, dikkat et kendine de yavruna da

Arkadaslar merhaba herkese saglikli bir hamilelik diliyorum. Ben bugun seker yuklemesi yaptirdim 50gr. Tokluk sekerim 160 cikti dr diyet onerdi ben biraz ekmek hamur isi cok fazla tukettim. Benim gibi sekeri yuksek cikan var mi ne yiyip iciyorsunuz bebegime birsey olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…