- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
yok canım kimseye kişisel olarak bişey demiyorum ben kiminneyi olsa araştırıp bakıyorum elimden geleni yapıyorum ama dünde yazdım bi kişi bile geçmniş olsun demedi üstüne herkes kendisini analtıp ilgi alaka bekliyor neyse çok konuyu uzatmak istemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versinben görmedim ki canım görsem yazmazmıyım
Canım ayrıntılıyı 20.haftada yaptırmıstık herşey çok güzel demişti doktor bu haftada böyle bisey çıktı bunada şukur ne diyim herşey Rabbimden dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bak cnm netten buldum ben 25. haftaya gırdım yanı 6. ayın ıcındeyım dıyorum
BEn yeni goruyorm cnm geçmiş olsun bnde 3 gun once hastaydım ama sukur ilaçsız atlattım öksürük flan wrmı?@toist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
evt. cnm yaa karışık oluyo..hele bu internet sanki aklına esen istediği gibi yazmış..benim yarın 6 bitiyo 7 ye giriyoruz. 27. hafta 7. ay başlıyormuş. ama başka bi sitede 24-28. haftaya 7. ay yazıyodu. karışık bişey
İkisi de aynı canım, fark yok.canım bende face de böyle bir şey görmüştüm acaba hangisi doğru?
Canım özel hastaneye de gittim aynı şeyi dedi pek önemli bişey değil dedi htta ama yinede içim içimi yiyor d.bakırda dicle Üniversitesinde yaptırmıştım ayrıntılıyı herşey güzel demişti aradan 7 hafta sonra çıktı p.tesi tekrar ayrıntılı usg ye girecemCanım lütfen ağlamabelki yanlış görmüştür. Başka bir doktora daha gitsen, detaylı ultrason yapan doktorun kimdi mesela ona? Olmaz mı?
Elifm geçmiş olsun canım inşallah geçer sıkma canını dua edelimCanım ayrıntılıyı 20.haftada yaptırmıstık herşey çok güzel demişti doktor bu haftada böyle bisey çıktı bunada şukur ne diyim herşey Rabbimden dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Süper gir canım tekrar için rahat eder. Önemli değil deseler de insanın aklına takılıyor biliyorum bazen. Ama bence bşy olmayacak merak etme. İyi düşünmeye çalış. Az stres yapmaya çalış tabi birde.Canım özel hastaneye de gittim aynı şeyi dedi pek önemli bişey değil dedi htta ama yinede içim içimi yiyor d.bakırda dicle Üniversitesinde yaptırmıştım ayrıntılıyı herşey güzel demişti aradan 7 hafta sonra çıktı p.tesi tekrar ayrıntılı usg ye girecem
İnşaAllah dualarıda sureleride okuyacam Rabbim yardımcımız olsun elimden bundan başka bişey gelmiyorAmiin canım inşallah verir şifasını. Ama ben çok okudum öyle kistlerden olulup kaybolduğunu. Sen de araştır bak nasıl rahatlayacaksın. Yunus peygamberin duasını oku, bir de hergün birtane yasin okumaya çalış. Başka bir dr görüşü daha alabilirsin, nşallah bişeycik olmaz
Ooooh maşallah ya tam tosun olmuş inanmıyprum 37 cm miMaşallah sübhanallah acaba benimki de okadar büyüdü mü pzt kntrolümüz var bakalım :)
Bence gayet güzelsin pardon ama erkekler ne anlar hamilelikten içimizde can taşıyoruz
yok canım kimseye kişisel olarak bişey demiyorum ben kiminneyi olsa araştırıp bakıyorum elimden geleni yapıyorum ama dünde yazdım bi kişi bile geçmniş olsun demedi üstüne herkes kendisini analtıp ilgi alaka bekliyor neyse çok konuyu uzatmak istemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
Allah razı olsun canım benim hiçbişey yiyesim gelmiyor yapasım gelmiyor ama bebeğimi duşunmem lazım dualarınızı eksik etmeyin lütfenElifm geçmiş olsun canım inşallah geçer sıkma canını dua edelim
Çok iyi anlıyorum seni Rabbim yardımcımız olsun canım dua edicez birbirimize inşaAllahMoralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
Bende de oluyo çok daraliyorum eskisi kadar çok yiyemiyorum. Bebeğin baş aşağı döndüyse belki o yüzden kasiklarndadir. Benim kasiklarmda degil ama yine de çok aşağıda hareketleri bi türlü yukarı çıkmadı.
Ankarada iyi perinotolog nerde bulucam ki bakalım p.tesi ypılacak ayrıntılı usg de ne söylenecek ona göre doktor arayısına girecemCanım Nisan'da bebek ve çocuk mağazaları genelde indirime giriyor, biz de büyük parçalar için Nisanı bekliyoruz.
Ben 3 aylıkken kestirdim, doğumdan önce yine kestiricem :)
Annem tansiyon hastası canım kardeşlerim de ben de zamanında normal doğduk, anneminki 17 - 18 lerde gezerdi, tedirgin olmadan takibe devam et :) Geçmiş olsun, bu arada çok da yüksek değil, tuzdan uzak dur :)
Sanki zorla karnını dışarı çıkarmış gibi maşallah, en fit hamile seçtim seni :)
Bence kuzu :)
Canımcım sana şunu söyleyeyim 20. haftaya kadar bebeğimde hiçbir sorun görmeyen op. dr. ve erkek olduğunu söylemişti, beni bi Prof'a yönlendirdi ayrıntılı ultrason için, Prof'da beyninde kist var suyun çok az, hemen tesler yapmamız lazım dedi ve o da erkek bebek dedi, ee tabi biz fıttırdık hoop başka bi perinatologa gittik prof, bu prof çok güzel anlattı bize her şeri her hafta takip etti, beynindeki kist kayboldu artı kızım olacağını söyledi artı suyum arttı artı diğer profun istediği tesleri yaptırdık ve bi problem çıkmadı, diyeceğim o ki doktorlar abartıyor da abartıyor, içini ferah tut, iyi bir doktora görün derim, sağlıcakla
Oy yesinler oğluşunu, kocaman olmuş be :)
Ne için gönderiyor? Açıklaması ne? Manyak mı ya bu insanlar
canım bende face de böyle bir şey görmüştüm acaba hangisi doğru?
Bazen gözden kaçabiliyor ya da dalgın olabiliyoruz, geçmiş olsun bence alınma sen öyle, böyle bişey yüzünden canını sıkma, dikkat et kendine de yavruna da@toist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?