2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sayfalar xok çabuk ilerliyor bazen gozumuzden kaçıyor Rabbim hepimize acil şifalar versin

50mg yüksek çıkınca bana 100mg yaptı o normal çıktı zaten doktor sana rejim verir uygula canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle

Ankarada iyi perinotolog nerde bulucam ki bakalım p.tesi ypılacak ayrıntılı usg de ne söylenecek ona göre doktor arayısına girecem
Canım Hacettepenin hocaları iyi diye biliyorum, sen bi google da yaz bak ankara perinatolog diye, en azından için rahatlasın, öpüyorum

Ben aslında çok tüketiyorum ama çıkmadı şeker, bir arkadaşımız diyet yapıyordu ama kimdi hatırlayamadım, doktor liste vermedi mi? Geçmiş olsun bu arada

ya bunlar çok tatl kuzum güle güle giysin prenses
Kuzuuu dimi ya :):) Biz de pek bi beğendik :)

Kuzuuu dimi ya :):) Biz de pek bi beğendik :)

bu arada sende 2li rakamlara düşmüşşsün hayırlı olsun canımcım Rabbim saglıklı sıhhatli vaktinde kucagımıza almayı nasip etsin inşALLAH

bu arada sende 2li rakamlara düşmüşşsün hayırlı olsun canımcım Rabbim saglıklı sıhhatli vaktinde kucagımıza almayı nasip etsin inşALLAH
Evet teyzecik, amin cümlemize nasip eder inşallah :) Çok özlüyoruz dimi ya doğsalar da koklasak bu aralar çok duygusalım :)

50mg yüksek çıkınca bana 100mg yaptı o normal çıktı zaten doktor sana rejim verir uygula canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle
Cevabin icin sagol canim diyet falan vermedi ekmek patates pirinc tuketme dedi bu kadar sabahtan beri uzuluyorum birsey olur diye

Sagol canim dr liste vermedi ekmek pirinc sekerli sseylerden uzak dur dedi o kadar

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bak cnm netten buldum ben 25. haftaya gırdım yanı 6. ayın ıcındeyım dıyorum

aa ben 7. ay diyebilirim o zaman artıkınnn...

canımm benım bebegimde 10 gün geri başından beri. Üzülüyorum ama; doktorum sorun değil geç döllenmedir demişti. Acaba senin dediklerini yapsam haftasına yetiişir mi yavrum?

Moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
kordondaki sorun içinmi hocasına gönderiyo sizi..
ne diyecem bilemedim..ama şunu bilki herşey ALLAH tan şu anda dr. okadar çok yanılırki
inan sapasağlam doğacaksın..

Moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
nıye kı cnm gecmiş olsun

geçen ay eşim yaptırdı gasttrolojinin genel cerrahisi olacak normal gastroloji 1 ay sonraya gün veriyor geçmiş olsun
sağol canım cevabın için. hangisi yapıldı eşine? kolonoskopi mi? endoskopimi? narkoz verip mi yaptılar?

Arkadaşlar telefondan yazıyorum zor oluyo o yüzden tek tek alıntı yapamadım çok sağolun iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin.
Sorunumuz göbek kordonun karına bitiştiği yerde hafif genişlik varmış. doktorumuzun söylediği bu.
Hocasıyla görüşmüş hocası da bir de ben göriyim demiş. hocasına ultrason resimlerini gönderdi. Şimdi cevap bekliyoruz. Sonra ankaraya gidecekmişiz.

Nerdesin ki? Çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir, içini ferah tut

Ben zaten pek yazamıyorum canımm çok geçmiş olsun ben de her sorduğuma ya da yazdığıma cevap alamıyorum bunun için üzülme lütfen

GEÇMİŞ OLSUN CNM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN :)

Evet teyzecik, amin cümlemize nasip eder inşallah :) Çok özlüyoruz dimi ya doğsalar da koklasak bu aralar çok duygusalım :)

amin inşALLAH..hiç sorma kuzum bir anda doğumumu düşünüp onu kucağıma aldığım anı hayal edip ağlamaya başlıyorum..dönüyor acaba topugumu elimi deyip içim gidiyor okşuyorum yaa az kaldı kuzum nisana kadar dayansak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…