Canım sayfalar xok çabuk ilerliyor bazen gozumuzden kaçıyor Rabbim hepimize acil şifalar versin@toist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
İşte bu da kızımın ilk kıyafetleri, oğlum sağolsun hihi Eki Görüntüle 1403104 Eki Görüntüle 1403104 Eki Görüntüle 1403105 Eki Görüntüle 1403105
Arkadaslar merhaba herkese saglikli bir hamilelik diliyorum. Ben bugun seker yuklemesi yaptirdim 50gr. Tokluk sekerim 160 cikti dr diyet onerdi ben biraz ekmek hamur isi cok fazla tukettim. Benim gibi sekeri yuksek cikan var mi ne yiyip iciyorsunuz bebegime birsey olmaz insallah
Canım Hacettepenin hocaları iyi diye biliyorum, sen bi google da yaz bak ankara perinatolog diye, en azından için rahatlasın, öpüyorumAnkarada iyi perinotolog nerde bulucam ki bakalım p.tesi ypılacak ayrıntılı usg de ne söylenecek ona göre doktor arayısına girecem
Ben aslında çok tüketiyorum ama çıkmadı şeker, bir arkadaşımız diyet yapıyordu ama kimdi hatırlayamadım, doktor liste vermedi mi? Geçmiş olsun bu aradaArkadaslar merhaba herkese saglikli bir hamilelik diliyorum. Ben bugun seker yuklemesi yaptirdim 50gr. Tokluk sekerim 160 cikti dr diyet onerdi ben biraz ekmek hamur isi cok fazla tukettim. Benim gibi sekeri yuksek cikan var mi ne yiyip iciyorsunuz bebegime birsey olmaz insallah
Kuzuuu dimi ya :):) Biz de pek bi beğendik :)ya bunlar çok tatl kuzum güle güle giysin prenses
Kuzuuu dimi ya :):) Biz de pek bi beğendik :)
Evet teyzecik, amin cümlemize nasip eder inşallah :) Çok özlüyoruz dimi ya doğsalar da koklasak bu aralar çok duygusalım :)bu arada sende 2li rakamlara düşmüşşsün hayırlı olsun canımcım Rabbim saglıklı sıhhatli vaktinde kucagımıza almayı nasip etsin inşALLAH
Cevabin icin sagol canim diyet falan vermedi ekmek patates pirinc tuketme dedi bu kadar sabahtan beri uzuluyorum birsey olur diye50mg yüksek çıkınca bana 100mg yaptı o normal çıktı zaten doktor sana rejim verir uygula canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle
Sagol canim dr liste vermedi ekmek pirinc sekerli sseylerden uzak dur dedi o kadarCanım Hacettepenin hocaları iyi diye biliyorum, sen bi google da yaz bak ankara perinatolog diye, en azından için rahatlasın, öpüyorum
Ben aslında çok tüketiyorum ama çıkmadı şeker, bir arkadaşımız diyet yapıyordu ama kimdi hatırlayamadım, doktor liste vermedi mi? Geçmiş olsun bu arada
Kuzuuu dimi ya :):) Biz de pek bi beğendik :)
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bak cnm netten buldum ben 25. haftaya gırdım yanı 6. ayın ıcındeyım dıyorum
Valla canım benim bu doktor her şeye normal diyo mesela kanamam oldu bi gece gittik hemen yanına olur böyle şeyler diye kızdı bana önceleri çok kızıyordum bu doktor salak mı niye beni anlamıyor diye şimdi hak veriyorum hep destek oldu bana hiç olumsuz düşündürmedi iki hafta geriyken de bulur gününü annesi korkma dedi hep bol bol yoğurt ye dedi hı haşlanmış yumurta mümkünse her gün ye o gününü bulur dedi maşallah şimdi bir hafta önde gidiyo boyumuz uzun birazcık açılmam oldu onda bile çok destek verdi hamilelikte öğrendiğim en iyi şey sen pozitif olursan yavrunda mutlu oluyor ve bunu sana bir şekilde gösteriyor hep olumlu düşünelim ki her şey güzel olur
kordondaki sorun içinmi hocasına gönderiyo sizi..Moralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
nıye kı cnm gecmiş olsunMoralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
sağol canım cevabın için. hangisi yapıldı eşine? kolonoskopi mi? endoskopimi? narkoz verip mi yaptılar?geçen ay eşim yaptırdı gasttrolojinin genel cerrahisi olacak normal gastroloji 1 ay sonraya gün veriyor geçmiş olsun
aa ben 7. ay diyebilirim o zaman artıkınnn...
Nerdesin ki? Çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir, içini ferah tutArkadaşlar telefondan yazıyorum zor oluyo o yüzden tek tek alıntı yapamadım çok sağolun iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin.
Sorunumuz göbek kordonun karına bitiştiği yerde hafif genişlik varmış. doktorumuzun söylediği bu.
Hocasıyla görüşmüş hocası da bir de ben göriyim demiş. hocasına ultrason resimlerini gönderdi. Şimdi cevap bekliyoruz. Sonra ankaraya gidecekmişiz.
Ben zaten pek yazamıyorum canımm çok geçmiş olsun ben de her sorduğuma ya da yazdığıma cevap alamıyorum bunun için üzülme lütfen@toist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
Arkadaşlar telefondan yazıyorum zor oluyo o yüzden tek tek alıntı yapamadım çok sağolun iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin.
Sorunumuz göbek kordonun karına bitiştiği yerde hafif genişlik varmış. doktorumuzun söylediği bu.
Hocasıyla görüşmüş hocası da bir de ben göriyim demiş. hocasına ultrason resimlerini gönderdi. Şimdi cevap bekliyoruz. Sonra ankaraya gidecekmişiz.
Evet teyzecik, amin cümlemize nasip eder inşallah :) Çok özlüyoruz dimi ya doğsalar da koklasak bu aralar çok duygusalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?