- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Uyhhh düşününce tuhaf oluyorum ya :):) kuzularrrramin inşALLAH..hiç sorma kuzum bir anda doğumumu düşünüp onu kucağıma aldığım anı hayal edip ağlamaya başlıyorum..dönüyor acaba topugumu elimi deyip içim gidiyor okşuyorum kuzum yaa az kaldı kuzum nisana kadar dayansak:)
Cevabin icin sagol canim diyet falan vermedi ekmek patates pirinc tuketme dedi bu kadar sabahtan beri uzuluyorum birsey olur diye
cnm görmemişizdir gecmiş olsuntoist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
Moralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
Amin canım ben onda sabrı gördüm maşallah dedim hiç pes etmemiş iki haftadır yeni yeni geliyo emiyor ya şükür diyo ben almıştım zaten çok vermem bende ama ben çalışınca bakana da güç olmasın istiyorum inşallah Rabbim o günleri gösterir
Evet annem hepinizi öpüyobende hiç yorulmuyorum yaa hep yatmaktan yorgunluk mu o da ne diyorum
toist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
benim yüksek çıktı canım diyet verdi her gün ölçüyorum şekerimiArkadaslar merhaba herkese saglikli bir hamilelik diliyorum. Ben bugun seker yuklemesi yaptirdim 50gr. Tokluk sekerim 160 cikti dr diyet onerdi ben biraz ekmek hamur isi cok fazla tukettim. Benim gibi sekeri yuksek cikan var mi ne yiyip iciyorsunuz bebegime birsey olmaz insallah
cnm geçmiş olsunCanım özel hastaneye de gittim aynı şeyi dedi pek önemli bişey değil dedi htta ama yinede içim içimi yiyor d.bakırda dicle Üniversitesinde yaptırmıştım ayrıntılıyı herşey güzel demişti aradan 7 hafta sonra çıktı p.tesi tekrar ayrıntılı usg ye girecem
aynı sıkıntı bızde de var cnm doktor azar azar yersen mıden rahat eder demıstı :)Bişey yemeye korkae hale geldim hep midem agzımda geziyorum.ööğkKontrolüme 2 hafta war ama bi gidip konussammı doktorla bilemedim.
cnm Aydan ASYALI BİRİ yi arastırabılşırsın bnde ona yaptrdım ck memnun kaldımAnkarada iyi perinotolog nerde bulucam ki bakalım p.tesi ypılacak ayrıntılı usg de ne söylenecek ona göre doktor arayısına girecem
bnmde 156 cıktı cnm 2 hafta sonra tekrar 100 mg yuklenecek ınsaallah sonuclarımız guzel cıkarArkadaslar merhaba herkese saglikli bir hamilelik diliyorum. Ben bugun seker yuklemesi yaptirdim 50gr. Tokluk sekerim 160 cikti dr diyet onerdi ben biraz ekmek hamur isi cok fazla tukettim. Benim gibi sekeri yuksek cikan var mi ne yiyip iciyorsunuz bebegime birsey olmaz insallah
Uzulmemek elde değil bir saattir oturup ağlıyorum
Canım moralini yüksek tutmaya çalış. anlamadığım size nasıl bir açıklama yapmadan ankara ya hocasına göndereceğini söylüyor bu doktor. açık açık anlatmalı size ne olduğunuMoralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
ms-larutcuğum ben de baykuşlu olanı beğendim.Magnet olacak canım, arkasında da çikolatalı badem şekeri. Bildiğin bebek şekeri yani :)
canım bizde annenin ellerinden öperiz. Bende anneme sizlerden bahsediyorum hep :)Evet annem hepinizi öpüyobende hiç yorulmuyorum yaa hep yatmaktan yorgunluk mu o da ne diyorum
dün ben sana gayet açık bir şekilde bu ay olayını yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. tekrar yazayım canım. son adet tarihine göre hesaplıyorsun. örnek olarak kendiminkini veriyorum:
tabiki öyle ama kadına 25 haftalık hamileyim diyince yani kaç ay diyo..
6. ayımız bittimi yok sa içindemiyiz..kafam karıştı
Canm banada on gun yemeklerden 1saat sonra sekerini olc devam ederse 100gr oyle deneyelim dedirica ederim canım ama normalde yüksek çıkanlara ikinci bir test daha yapılıyor 4 kere kan alınıyor saat başı bana öyle yapıldı sonra normal çıktı..hiç korkma için rahat olsun
sen bu masa üstüne kaydettiğin şeyi sil benim anlattığım gibi hesapla canım. bu tablolar yanıltabiliyor. en doğrusu sat a göre hesaplamak. doktorum bana o şekilde anlattı.hay sen çok yaşa....bu tabloyu kaydedim masa üstüne her hafta bakarım..
Bana diyet vermedi ekmek seker pirinc yok dedi o kadar canim sen neler yiyip iciyorsunbenim yüksek çıktı canım diyet verdi her gün ölçüyorum şekerimi
Canm banada on gun yemeklerden 1saat sonra sekerini olc devam ederse 100gr oyle deneyelim dedi
kolonoskopi yapıldı nerdeyse devlet hast içinde tek narkozlu yapan yer. Eşimin babasıda endoskopi+kolonoskopi yaptırdı aynı gün aynı dr günlük 4 hastaya kolonoskopi yapıyor dediler. Doktor Erkek sevimli biri dediler ben görmedim.Eşim çok titizlenmişti stres yapmıştı hiç yaptığıma değmedi çok kolay oldu dedisağol canım cevabın için. hangisi yapıldı eşine? kolonoskopi mi? endoskopimi? narkoz verip mi yaptılar?
bende bunu buldum tam kafa karısmalık
-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Insallah duzelir yaa cok korkuyorumcnm geçmiş olsun
aynı sıkıntı bızde de var cnm doktor azar azar yersen mıden rahat eder demıstı :)
cnm Aydan ASYALI BİRİ yi arastırabılşırsın bnde ona yaptrdım ck memnun kaldım
bnmde 156 cıktı cnm 2 hafta sonra tekrar 100 mg yuklenecek ınsaallah sonuclarımız guzel cıkar
sagol canım p.tesi yapılacak ayrıntılı usg yi bekliyorum ondan sonra perinotolog araştırmasına girecem dediğin doktor balgat koru hastanesindeydi değil mi canımcnm geçmiş olsun
aynı sıkıntı bızde de var cnm doktor azar azar yersen mıden rahat eder demıstı :)
cnm Aydan ASYALI BİRİ yi arastırabılşırsın bnde ona yaptrdım ck memnun kaldım
bnmde 156 cıktı cnm 2 hafta sonra tekrar 100 mg yuklenecek ınsaallah sonuclarımız guzel cıkar
inşaAllah canım benim inşaAllah saglıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza alırız bebişlerimizi benimde içimden bir ses hiçbirşey olmayacak diyor ama yinede içim sızlıyor aklıma geldikçeelifcim üzülme bu kadar. dr önümüzde ki ay büyük ihtimal düzeleceğini söylemiş zaten. bu aylarda böyle yanıltıcı şeyler olabiliyor. bana da geçen ay ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde kireçlenme olduğunu ama öönümüzdeki ay büyük ihtimal düzeleceğini söylemişti doktor. ben hep düzeleceğine inandım. ne sizlere ne de aileme hiç kimseye söylemedim. düzeleceğine o kadar inanıyordum ki çünkü. geçen gün kontrole gittiğmde radyolog tekrar baktı ve düzeldiğini söyledi. eminim senin bebeğinin de bir problemi olmayacak, düzelecek. sağlıkla kucağımıza alacağız hepimizde bebeklerimizi.
Canım moralini yüksek tutmaya çalış. anlamadığım size nasıl bir açıklama yapmadan ankara ya hocasına göndereceğini söylüyor bu doktor. açık açık anlatmalı size ne olduğunu
ms-larutcuğum ben de baykuşlu olanı beğendim.
canım bizde annenin ellerinden öperiz. Bende anneme sizlerden bahsediyorum hep :)
dün ben sana gayet açık bir şekilde bu ay olayını yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. tekrar yazayım canım. son adet tarihine göre hesaplıyorsun. örnek olarak kendiminkini veriyorum:
son adet tarihim 10 ağustos. 10 eylülde tam 1 aylık, 10 ekimde 2 aylık, 10 kasımda 3aylık, 10 aralık 4 aylık, 10 ocak 5 aylık, 10 şubat 6 aylık. şuan tam 6 aylık olmama 4 gün var mesela. sen de bu şekilde hesaplarsan hiç kafan karışmaz canım. en sağlıklı ay hesabı bu. aramızda seninle 11 gün olduğuna göre sen şuan tam 5 buçuk aylık hamilesin.
tekrar teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.kolonoskopi yapıldı nerdeyse devlet hast içinde tek narkozlu yapan yer. Eşimin babasıda endoskopi+kolonoskopi yaptırdı aynı gün aynı dr günlük 4 hastaya kolonoskopi yapıyor dediler. Doktor Erkek sevimli biri dediler ben görmedim.Eşim çok titizlenmişti stres yapmıştı hiç yaptığıma değmedi çok kolay oldu dedi
Kızlar ve minnakları, ben kızımla saat 18:10 treniyle Ankaraya gidicez ananeye hihi, çok mutluyuz :):) Pazar da kızımla gezmelere gitcez Ankara'nın tüm çarşı pazarını gezicez hihi :):)
Cok sagol canim ya Allahim korusun insallahh hepimizin yavrularinianladım canım hiç canını sıkma çogu kişi bunu yaptırmıyo bile..sen tedbirini al tevekkül Allah'dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?