2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uyhhh düşününce tuhaf oluyorum ya :):) kuzularrrr

Cevabin icin sagol canim diyet falan vermedi ekmek patates pirinc tuketme dedi bu kadar sabahtan beri uzuluyorum birsey olur diye

rica ederim canım ama normalde yüksek çıkanlara ikinci bir test daha yapılıyor 4 kere kan alınıyor saat başı bana öyle yapıldı sonra normal çıktı..hiç korkma için rahat olsun

cnm görmemişizdir gecmiş olsun hakkını helal et

Moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..

Canım ne güzel ki ilgilenen irdeleyen bir doktorla karşılaşmışsım. Bunu da bir lütuf olarak görüp dua etmemiz gerek. İnşallah sonuçları güzel çıkar. Sen bebeğim için pozitif düşünüp sağlam durmalısın. Sonra sonuçların olumlu çıkarsa boşyere bebeğimi üzdüm strese soktum diye vicdan yaparsın. Sen elinden geleni yap gerisi hak'tan.

Evet annem hepinizi öpüyo bende hiç yorulmuyorum yaa hep yatmaktan yorgunluk mu o da ne diyorum

Biz de öpüyoruz anneciğini sana iyi bakıyor sağolsun. Annelik işte yaa Ay maşallah ya Allah artırsın canım göçmen bozası ve dereotu çok arttıryormuş sütü bir de bunları deneyebilir.

Canım rica ederim ama sabah sakin oluyor burası emin ol gözden kaçmıştır. Yoksa sen çok sevilen bir arkadaşımızsın. İnan bazen hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Üzülüyoruz ama sonra geçiyor. Sen bizim için kıymetlisin kırılma bize sakın :**

benim yüksek çıktı canım diyet verdi her gün ölçüyorum şekerimi

cnm geçmiş olsun

Bişey yemeye korkae hale geldim hep midem agzımda geziyorum.ööğkKontrolüme 2 hafta war ama bi gidip konussammı doktorla bilemedim.
aynı sıkıntı bızde de var cnm doktor azar azar yersen mıden rahat eder demıstı :)
Ankarada iyi perinotolog nerde bulucam ki bakalım p.tesi ypılacak ayrıntılı usg de ne söylenecek ona göre doktor arayısına girecem
cnm Aydan ASYALI BİRİ yi arastırabılşırsın bnde ona yaptrdım ck memnun kaldım

bnmde 156 cıktı cnm 2 hafta sonra tekrar 100 mg yuklenecek ınsaallah sonuclarımız guzel cıkar

bende bunu buldum tam kafa karısmalık
-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Uzulmemek elde değil bir saattir oturup ağlıyorum

elifcim üzülme bu kadar. dr önümüzde ki ay büyük ihtimal düzeleceğini söylemiş zaten. bu aylarda böyle yanıltıcı şeyler olabiliyor. bana da geçen ay ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde kireçlenme olduğunu ama öönümüzdeki ay büyük ihtimal düzeleceğini söylemişti doktor. ben hep düzeleceğine inandım. ne sizlere ne de aileme hiç kimseye söylemedim. düzeleceğine o kadar inanıyordum ki çünkü. geçen gün kontrole gittiğmde radyolog tekrar baktı ve düzeldiğini söyledi. eminim senin bebeğinin de bir problemi olmayacak, düzelecek. sağlıkla kucağımıza alacağız hepimizde bebeklerimizi.
Moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
Canım moralini yüksek tutmaya çalış. anlamadığım size nasıl bir açıklama yapmadan ankara ya hocasına göndereceğini söylüyor bu doktor. açık açık anlatmalı size ne olduğunu

Magnet olacak canım, arkasında da çikolatalı badem şekeri. Bildiğin bebek şekeri yani :)
ms-larutcuğum ben de baykuşlu olanı beğendim.
Evet annem hepinizi öpüyo bende hiç yorulmuyorum yaa hep yatmaktan yorgunluk mu o da ne diyorum
canım bizde annenin ellerinden öperiz. Bende anneme sizlerden bahsediyorum hep :)

tabiki öyle ama kadına 25 haftalık hamileyim diyince yani kaç ay diyo..
6. ayımız bittimi yok sa içindemiyiz..kafam karıştı
dün ben sana gayet açık bir şekilde bu ay olayını yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. tekrar yazayım canım. son adet tarihine göre hesaplıyorsun. örnek olarak kendiminkini veriyorum:
son adet tarihim 10 ağustos. 10 eylülde tam 1 aylık, 10 ekimde 2 aylık, 10 kasımda 3aylık, 10 aralık 4 aylık, 10 ocak 5 aylık, 10 şubat 6 aylık. şuan tam 6 aylık olmama 4 gün var mesela. sen de bu şekilde hesaplarsan hiç kafan karışmaz canım. en sağlıklı ay hesabı bu. aramızda seninle 11 gün olduğuna göre sen şuan tam 5 buçuk aylık hamilesin.

rica ederim canım ama normalde yüksek çıkanlara ikinci bir test daha yapılıyor 4 kere kan alınıyor saat başı bana öyle yapıldı sonra normal çıktı..hiç korkma için rahat olsun
Canm banada on gun yemeklerden 1saat sonra sekerini olc devam ederse 100gr oyle deneyelim dedi

hay sen çok yaşa....bu tabloyu kaydedim masa üstüne her hafta bakarım..
sen bu masa üstüne kaydettiğin şeyi sil benim anlattığım gibi hesapla canım. bu tablolar yanıltabiliyor. en doğrusu sat a göre hesaplamak. doktorum bana o şekilde anlattı.

Canm banada on gun yemeklerden 1saat sonra sekerini olc devam ederse 100gr oyle deneyelim dedi

anladım canım hiç canını sıkma çogu kişi bunu yaptırmıyo bile..sen tedbirini al tevekkül Allah'dan

sağol canım cevabın için. hangisi yapıldı eşine? kolonoskopi mi? endoskopimi? narkoz verip mi yaptılar?
kolonoskopi yapıldı nerdeyse devlet hast içinde tek narkozlu yapan yer. Eşimin babasıda endoskopi+kolonoskopi yaptırdı aynı gün aynı dr günlük 4 hastaya kolonoskopi yapıyor dediler. Doktor Erkek sevimli biri dediler ben görmedim.Eşim çok titizlenmişti stres yapmıştı hiç yaptığıma değmedi çok kolay oldu dedi

aynı bnm az oncekı baylastıgım gıbı cnm ıste 2 hafta ıkı ay etmez sonucta hesaplar aynıda yazılıslar farklı olmus

Insallah duzelir yaa cok korkuyorum

sagol canım p.tesi yapılacak ayrıntılı usg yi bekliyorum ondan sonra perinotolog araştırmasına girecem dediğin doktor balgat koru hastanesindeydi değil mi canım
inşaAllah canım benim inşaAllah saglıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza alırız bebişlerimizi benimde içimden bir ses hiçbirşey olmayacak diyor ama yinede içim sızlıyor aklıma geldikçe

tekrar teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…