2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tru6ı
cnm balgat koru ve sıncan koru ya bakıyo ama ozel muayenesı de var balgatta hangısı sana uygun gelırse

Bu arada kızlar ben bazı konularda hiç yazmıyorum çünkü kötü anıları var ya da bana kötü hissettiriyor, mesela şu kolonoskopi, çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi ve büyükbabam ne yazık ki kolon kanseri, ya da işte gebelik zehirlenmesi, bu konu beni çok rahatsız ediyor bebeğimin ölebileceği ihtimalini okumak dahi istemiyorum, bazı konularda yorum yapmıyorsam kendimi ve yavrumu korumak içindir, affınıza sığınıyorum :)

Ank nerden geliyorsunuz bilmiyorum ama Ank haftasonu soğuk olabilirmiş.suan çok iyi ama iyi yolculuklar şimdiden ne güzel sevindim safakmeley

Haklısın... en doğrusunu yapıyorsun. geçmiş olsun canım. bu arada hayırlı yolculuklar canım. bakarsın avm lerin birinde karşılaşırız hafta sonu :)

kızlar bizim geceliğimiz geldi. Arkadşın M beden büyük olunca eyvah dedim bana da büyük gelecek. Benimki L bu arada. Ve çok güzel oldu. Karnım için payı var göbüşlü kalsam da göbüşüm şuanki gibi olsada olur. Pijamanın alt kısmı tam oldu. Beli lastikli genişletip açabiliyorum. Sadece uzun oldu onu da anneme kestirticemm. Beğenenler için maltpe parkta suwen mağazasında vardı bilginiz olsun

güle güle giy toistciğim :) Ben hala alamadım çünkü nasıl birşey istediğime karar veremedim

Kızlar ve minnakları, ben kızımla saat 18:10 treniyle Ankaraya gidicez ananeye hihi, çok mutluyuz :):) Pazar da kızımla gezmelere gitcez Ankara'nın tüm çarşı pazarını gezicez hihi :):)
iyi yolculuklar iyi gezmeler prensesler

Ank nerden geliyorsunuz bilmiyorum ama Ank haftasonu soğuk olabilirmiş.suan çok iyi ama iyi yolculuklar şimdiden ne güzel sevindim safakmeley
Annem ankarada oturuyor :) gezmeye geliyorum, olsun arabamız var orda zaten avm'ye gideriz :):) Teşekkürler bilgi için :)
Haklısın... en doğrusunu yapıyorsun. geçmiş olsun canım. bu arada hayırlı yolculuklar canım. bakarsın avm lerin birinde karşılaşırız hafta sonu :)
Sağol canım :) ben İstanbul yolundaki bebek mağazalarına gidicem e-bebek, bebe de marche ve babymall oralara gelirsen yaz bana, kahve içelim :)

Teşekkürler teyzecimm :)

Güle güle git ellerin dolu dolu gel annesi bisürü ciciler bul güzel kızımıza
Kuzu oğluma aldığım ciciler vardı onları değiştircem hihi :) Çok param yok açıkçası :) Nisanda alıcaz bi çok şeyi :)

Bana diyet vermedi ekmek seker pirinc yok dedi o kadar canim sen neler yiyip iciyorsun
canım ben de onları kestim günlük 4 meyve yeme hakkım var 1 tabak susuz sebze yemeği sabahları 2 dilim buğday ekmeği haşlanmış yumurta falan gibi diyetim çok kasmıyor beni

Canım ayrıntılıyı 20.haftada yaptırmıstık herşey çok güzel demişti doktor bu haftada böyle bisey çıktı bunada şukur ne diyim herşey Rabbimden dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canım dua ederiz tabiki. Doktor da demis demekki korkulcak bsy degil zamanla geçer ins. Bebegin gayet iyiymis şükür. Doguma kadar geçer ins gecmezse dogumdan sonra tedavini olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…