2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
güle güle giy toistciğim :) Ben hala alamadım çünkü nasıl birşey istediğime karar veremedim

Sağol canım umarım bulursun gönlüne göresini. Hem sen tecrübelisin bilirsin de bedenini nasıl alacağını :)

Olsuuun ordan gelenler yeter bizim cicoşa annesi bisürü yeni şey seçeceksin sonuçta çok heyecanlı :)

Sağol canım :) ben İstanbul yolundaki bebek mağazalarına gidicem e-bebek, bebe de marche ve babymall oralara gelirsen yaz bana, kahve içelim :)
tamam safakmeleyciğim pazar günü o tarafta olursam yazacağım sana :) Senin bir ayağın ankara da nasıl olsa. Bu sefer olmasa bile inşallah birgün görüşüp kahve içeriz :)

canım ben de onları kestim günlük 4 meyve yeme hakkım var 1 tabak susuz sebze yemeği sabahları 2 dilim buğday ekmeği haşlanmış yumurta falan gibi diyetim çok kasmıyor beni
Ohh ne güzel bir diyet bu ya süper canım tadını çıkar
Bu arada enginarın vücuttaki şekeri önemli derecede dengelediğini şeker problemleri olanlara önerildiğini okumuştum bir araştır istersen canım

Bişey yemeye korkae hale geldim hep midem agzımda geziyorum.ööğkKontrolüme 2 hafta war ama bi gidip konussammı doktorla bilemedim.
Öyle çok çok kötü degilsen iki hafta daha bekle canım. Bu aralar herkesin bi sikayeti var normaldir bence. belki miden icin bi ilac verir gidince.

Canım çok çok teşekkür ederim bunu araştırıcam ben de şeker seviyesi düşüren birşeyler araştıracaktım çok sağol yahu işime yaradı bu bilgi :)

tamam safakmeleyciğim pazar günü o tarafta olursam yazacağım sana :) Senin bir ayağın ankara da nasıl olsa. Bu sefer olmasa bile inşallah birgün görüşüp kahve içeriz :)
Tamamdır :):) Anlaştık :)

Aynen canım onlar anca odunluktan anlıyo

Kuzu oğluma aldığım ciciler vardı onları değiştircem hihi :) Çok param yok açıkçası :) Nisanda alıcaz bi çok şeyi :)
aslında aldıklarımızın etiketlerini paketlerini vs doguma az kala cıkarıp koparmamız lazım ben geçen düştüm o hataya benm aldıgım cıtcıtlı badi paketinden hediye geldi paketini atmış bulundum ama etiketleri duruyordu uyuz kasiyer değiştirmedi akşam
sen iyi yapmışsın koparmamışsın cnm.bnde simdi her ihtimale karsı koparmıyorum atmıyorm paketlerni

Ben de aldiklarimin hiç birini koparmadim etiketleri. Fişleri de saklıyorm. Pipimiz falan düşerse diye. Gerci her gitmede bakıyoruz ama olsun her ihtimale karşı. Son ay kesicem yıkıycam ütülycem o zamana kadar öyle kalsın bide yazıyi sormuşsun. Benim gördüklerim Alinin annesi Alinin babasi hosgeldin prens falan filan kendin komik bsy bulup onları da yazabilirsin bence

:))))))) tesekkürler tatlım da yok ay hile xaptim uzaktan çektim ben evde kendimi balina gibi görvyorum nedense :)

bende etiket hiç koparmadım (biraz zor geldi acıkcası annem geçen koparalım dedi ama kalsın dedim )
cıtcıtları f&f ten aldıgım için hep paketliydi onlar daha yolda gelirken dayanamayıp acıp atmıstım posetlerini etiketi ztn yoktu ama kasiyrn uyuzlugu işte

bikaç bişey buldum sanırım cnm kendimde düzenlemeler yaptım photoshopta biara basıp cubuklarına takıcam paylaşırım sizinle he bide ismimizn belli olması lazım bikaçtanesi için :)))

Kızlar, biliyorsunuz benim gögüslerim 5 beden kadar büyümüştü. Çok şükür ki durdu artık büyümüyor. Ama herkes göbeginden büyük, sen dogumdan sonra napicaksın daha büyüyecek diyor. Dogru mu? Bide normal değilmiş bu kadar büyümesi . Doktora sorcam bende, ne olabilir ki anormal?

Ay valla bende gormedim canim geçmis olsun neyin var kuzum

Canım çok çok teşekkür ederim bunu araştırıcam ben de şeker seviyesi düşüren birşeyler araştıracaktım çok sağol yahu işime yaradı bu bilgi :)
Rica ederim canım bir araştır sen, eniştemde strese bağlı şeker çıkmıştı enginarla düzene sokmuştuk belki faydası olur sana da :)

Canım benim sayfalar öyle hızlı uçuşup gidiyoki ben görmedim gerçekten. Bazen okuyorum gecmisi bazen okumuyorum. lBir de bazı şeylere de cevap vermiyorm safakmeleyin dedigi gibi. Ya hiç bi bilgim olmadigi için ya da etkilendigim için. Mesela mantarla akintyla ilgili bsy yazılıyor ben çok huylaniyorum okumadan geçiyorm bazen onun gibi. Ama sennkini görmedim hiç. Çok çok gecmis olsunn alınma lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…