güle güle giy toistciğim :) Ben hala alamadım çünkü nasıl birşey istediğime karar veremedim
Annem ankarada oturuyor :) gezmeye geliyorum, olsun arabamız var orda zaten avm'ye gideriz :):) Teşekkürler bilgi için :)
Sağol canım :) ben İstanbul yolundaki bebek mağazalarına gidicem e-bebek, bebe de marche ve babymall oralara gelirsen yaz bana, kahve içelim :)
Teşekkürler teyzecimm :)
Kuzu oğluma aldığım ciciler vardı onları değiştircem hihi :) Çok param yok açıkçası :) Nisanda alıcaz bi çok şeyi :)
tamam safakmeleyciğim pazar günü o tarafta olursam yazacağım sana :) Senin bir ayağın ankara da nasıl olsa. Bu sefer olmasa bile inşallah birgün görüşüp kahve içeriz :)Sağol canım :) ben İstanbul yolundaki bebek mağazalarına gidicem e-bebek, bebe de marche ve babymall oralara gelirsen yaz bana, kahve içelim :)
Ohh ne güzel bir diyet bu ya süper canım tadını çıkarcanım ben de onları kestim günlük 4 meyve yeme hakkım var 1 tabak susuz sebze yemeği sabahları 2 dilim buğday ekmeği haşlanmış yumurta falan gibi diyetim çok kasmıyor beni
Teşekkürler tatlım bana benzerse ufak tefek bişey olur herhalde :)Kız maşallah inceciksin canım. Minyon çıtı pıti bir prenses gelecek herhalde
Öyle çok çok kötü degilsen iki hafta daha bekle canım. Bu aralar herkesin bi sikayeti var normaldir bence. belki miden icin bi ilac verir gidince.Bişey yemeye korkae hale geldim hep midem agzımda geziyorum.ööğkKontrolüme 2 hafta war ama bi gidip konussammı doktorla bilemedim.
Tamamdır :):) Anlaştık :)tamam safakmeleyciğim pazar günü o tarafta olursam yazacağım sana :) Senin bir ayağın ankara da nasıl olsa. Bu sefer olmasa bile inşallah birgün görüşüp kahve içeriz :)
Aynen canım onlar anca odunluktan anlıyoAmiin canım inşallah verir şifasını. Ama ben çok okudum öyle kistlerden olulup kaybolduğunu. Sen de araştır bak nasıl rahatlayacaksın. Yunus peygamberin duasını oku, bir de hergün birtane yasin okumaya çalış. Başka bir dr görüşü daha alabilirsin, nşallah bişeycik olmaz
Ooooh maşallah ya tam tosun olmuş inanmıyprum 37 cm miMaşallah sübhanallah acaba benimki de okadar büyüdü mü pzt kntrolümüz var bakalım :)
Bence gayet güzelsin pardon ama erkekler ne anlar hamilelikten içimizde can taşıyoruz
Öyle çok çok kötü degilsen iki hafta daha bekle canım. Bu aralar herkesin bi sikayeti var normaldir bence. belki miden icin bi ilac verir gidince.
aslında aldıklarımızın etiketlerini paketlerini vs doguma az kala cıkarıp koparmamız lazım ben geçen düştüm o hataya benm aldıgım cıtcıtlı badi paketinden hediye geldi paketini atmış bulundum ama etiketleri duruyordu uyuz kasiyer değiştirmedi akşamKuzu oğluma aldığım ciciler vardı onları değiştircem hihi :) Çok param yok açıkçası :) Nisanda alıcaz bi çok şeyi :)
Gezin valla süslü puslu ciciler alın. Ama çok yormayin kendinizi. :)Kızlar ve minnakları, ben kızımla saat 18:10 treniyle Ankaraya gidicez ananeye hihi, çok mutluyuz :):) Pazar da kızımla gezmelere gitcez Ankara'nın tüm çarşı pazarını gezicez hihi :):)
Senin fotoyu yanlış hatrlamiyosam hic kilo milo yoktu sende kız azcik göbeğin vardi. Benim gibi on kilo almadinyaAslında bi taraftanda iyi galiba fazla kilo almayız son aylar tehlikeli.
Ben de aldiklarimin hiç birini koparmadim etiketleri. Fişleri de saklıyorm. Pipimiz falan düşerse diye. Gerci her gitmede bakıyoruz ama olsun her ihtimale karşı. Son ay kesicem yıkıycam ütülycem o zamana kadar öyle kalsınaslında aldıklarımızın etiketlerini paketlerini vs doguma az kala cıkarıp koparmamız lazım ben geçen düştüm o hataya benm aldıgım cıtcıtlı badi paketinden hediye geldi paketini atmış bulundum ama etiketleri duruyordu uyuz kasiyer değiştirmedi akşam
sen iyi yapmışsın koparmamışsın cnm.bnde simdi her ihtimale karsı koparmıyorum atmıyorm paketlerni
:))))))) tesekkürler tatlım da yok ay hile xaptim uzaktan çektim ben evde kendimi balina gibi görvyorum nedense :)Canım Nisan'da bebek ve çocuk mağazaları genelde indirime giriyor, biz de büyük parçalar için Nisanı bekliyoruz.
Ben 3 aylıkken kestirdim, doğumdan önce yine kestiricem :)
Annem tansiyon hastası canım kardeşlerim de ben de zamanında normal doğduk, anneminki 17 - 18 lerde gezerdi, tedirgin olmadan takibe devam et :) Geçmiş olsun, bu arada çok da yüksek değil, tuzdan uzak dur :)
Sanki zorla karnını dışarı çıkarmış gibi maşallah, en fit hamile seçtim seni :)
Bence kuzu :)
Canımcım sana şunu söyleyeyim 20. haftaya kadar bebeğimde hiçbir sorun görmeyen op. dr. ve erkek olduğunu söylemişti, beni bi Prof'a yönlendirdi ayrıntılı ultrason için, Prof'da beyninde kist var suyun çok az, hemen tesler yapmamız lazım dedi ve o da erkek bebek dedi, ee tabi biz fıttırdık hoop başka bi perinatologa gittik prof, bu prof çok güzel anlattı bize her şeri her hafta takip etti, beynindeki kist kayboldu artı kızım olacağını söyledi artı suyum arttı artı diğer profun istediği tesleri yaptırdık ve bi problem çıkmadı, diyeceğim o ki doktorlar abartıyor da abartıyor, içini ferah tut, iyi bir doktora görün derim, sağlıcakla
Oy yesinler oğluşunu, kocaman olmuş be :)
Ne için gönderiyor? Açıklaması ne? Manyak mı ya bu insanlar
bende etiket hiç koparmadım (biraz zor geldi acıkcası annem geçen koparalım dedi ama kalsın dedimBen de aldiklarimin hiç birini koparmadim etiketleri. Fişleri de saklıyorm. Pipimiz falan düşerse diye. Gerci her gitmede bakıyoruz ama olsun her ihtimale karşı. Son ay kesicem yıkıycam ütülycem o zamana kadar öyle kalsınbide yazıyi sormuşsun. Benim gördüklerim Alinin annesi Alinin babasi hosgeldin prens falan filan kendin komik bsy bulup onları da yazabilirsin bence
Ay valla bende gormedim canim geçmis olsun neyin var kuzumtoist sana çok tşk ederim hastayım diye iki kere yazdım ama kimse bi geçmiş olsun bile demedi bizde herkesin herşeyine yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi geçmiş olsun lafı bile ne kadar çok yii geliyor insana demekki burda kimsenin hiç bir şeyine bakmıcakmışsın herkes kendini düşünüyormuş bunu görmüş oldum çok tşkler
Rica ederim canım bir araştır sen, eniştemde strese bağlı şeker çıkmıştı enginarla düzene sokmuştuk belki faydası olur sana da :)Canım çok çok teşekkür ederim bunu araştırıcam ben de şeker seviyesi düşüren birşeyler araştıracaktım çok sağol yahu işime yaradı bu bilgi :)
Canım benim sayfalar öyle hızlı uçuşup gidiyoki ben görmedim gerçekten. Bazen okuyorum gecmisi bazen okumuyorum. lBir de bazı şeylere de cevap vermiyorm safakmeleyin dedigi gibi. Ya hiç bi bilgim olmadigi için ya da etkilendigim için. Mesela mantarla akintyla ilgili bsy yazılıyor ben çok huylaniyorum okumadan geçiyorm bazen onun gibi. Ama sennkini görmedim hiç. Çok çok gecmis olsunn alınma lütfennyok canım kimseye kişisel olarak bişey demiyorum ben kiminneyi olsa araştırıp bakıyorum elimden geleni yapıyorum ama dünde yazdım bi kişi bile geçmniş olsun demedi üstüne herkes kendisini analtıp ilgi alaka bekliyor neyse çok konuyu uzatmak istemiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?