2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canım geçmiş olsunnnn, görmedim bende kusura bakma. Umarım iyisindir şimdi.

Isminiz sizin de mi belli degil canım bizimde yok şu an. Kerem Göktuğ Göktürk var ama en çok aklımzda. Bana kalsa coktan koyardm da anlasamiyorz bir türlü.

Kızlar ve minnakları, ben kızımla saat 18:10 treniyle Ankaraya gidicez ananeye hihi, çok mutluyuz :):) Pazar da kızımla gezmelere gitcez Ankara'nın tüm çarşı pazarını gezicez hihi :):)
Oh oh annaneye benden çok selam söyle ellerinden öperhm bu arada ankarayı bende çok özledim uzun zamandir görmüyorum benim yerimede gez canım

ohh :) bizde seni öptük canım

tatlım üzülme sakın. benimde ilk doktora gittiğimde çıkmıştı o sonraki 3. kontrolde kayboldu. doktor grip bile olsan büyür küçülür bunlar takılma sen ona dedi bende umursamadım. hiç üzme o tatlı canını. ağlamada. arkadaşımda 8 cm. miyom vardı bebeğiyle büyüdü kocaman dışardan bile gözüküyordu üstelik. o bile doğum yaptı. maşşallah bebeğide gayet iyi şuan. hem doğumunda aldılarda. hiiçç sıkılma üzülme bebeğinide üzme olur mu?

benim arada olmaya başladı ama çok nadir

cnm senın gecelıgınde ınce mı bn denedım camasır bellı oluyo acaba ekru renk ondan mı

bende erkek bebek bekliyorum ama hiç böyle birşey olmadı canım

32. Haftada başlıyor 16 hafta hakkımız var. Istersek 37 ye kadar çalışabiliyoruz sizde de böylemi

Iyiyim canım dinlendik baya sağolasın sen nasılsın gezebildin mi biyerleri :)
Evet cok yorucu ama zevkli alisveris isi.kendime lohusa yatagi icin pike yakimi almakla basladim.niyetim bu degildi ama denkgeldi begenince aldim) kizim icin bieyler aldim 5 li setler corap body vs ama hastanecikisina karar veremedim aziz bebede bi tane begendim ama yarinda bakicM sonra karar vericem.bu esnada yarin seker ve kolonya icin malzemelerimizide alicaz eminonunden ins.

benimde burun kanamam oluyor ve normal olduğunu düşündüm hep

Aaa o ne bicim dr.muş zaten usg kendi ölçüm yapiyor onun bişey yapmasina gerek yokki valla benim dr her hafta gitsemde eminim söyler bu arada sen nerdesinki? Canım

canim ben amerikadayim. burda soylemiyorlar ne yazik ki. oyle bir sistem var. eger yolunda gitmeyen bisey varsa (Allah korusun) o zaman anlatiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…