2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Olsun yarın beğenirsin canım hastane çıkışları nette daha uygun mağazalarından haberin olsun. Mağazasında 150 tlydı netten 126 ya aldım ben. Eminönü'nden de baya birşey halledersin. Yarılarsın işlerini inşallah aldıklarının fotoğraflarını bekliyoruz biran önce :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

benimde burun kanamam oluyor ve normal olduğunu düşündüm hep

Evet normalmiş canım burdaki arkadaşlar sağolsun yazdılar herkeste varmıs :)

canim ben de cok bilmiyorum ama internetten biraz baktigima gore kulaktan olcenler daha tutarli olcumler aliyormus. amerika'da amazon'da en cok satan atesolcer braun thermoscan 5 6500, kulaktan. ben de ondan aldim, hatta bir saat once elime gecti. temassiz olcenler kahhinda cok bir fikrim yok acikcasi. bi yerde cok saglikli sonuc vermediklerini ve olcum almanin zor oldugunu okumustum ama hangi markaydi, hangi modeldi hic hatirlamiyorum.

Oğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah

Eklentiler

• DSC_0145.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 133
  • DSC_0155.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 121
  • DSC_0159.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 146
  • DSC_0160.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 162
Hepinizden Allah razı olsun..yazdıklarınız hep bana umut oluyor Rabbimin izniyle benim bebişimede bişey olmayacak hepimiz hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle bebeğimizi kucağımıza alacaz :)

canim icini ferah tut bakalim. gecmis olsun, Allah'in izniyle biseycik cimicak insallah. Kur'an-i Kerim falan dinle, sakinlesmeye calis bakalim.
Yasin okudum biraz daha iyiyim Allah'ın izniyle yarın kuran-ı kerim okumya başlıyacam doguma kadar hatmedecem inşaAllah..Allah hepinizden razı olsun inşaAllah hepinizi çok seviyorum

Bugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi

madam coco dan çamaşır keseleri aldım

Kot gömlek ve süper man tulumlar hm den

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 113
  • image-2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 109
  • image-3.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 97
  • image-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 117
Harikaa hepsi ya benim de alıp hemen yapasım geldi bitmiş hallerini çok merak ettim şimdi bak eminim çok güzel olacaklar tatlım
Teşekkürler kuzum bitmiş hali de çok yakında gelir inşallah, ayy sizinkiler çok daha tatlı olur pembiş pembiş, merakla bekliyorum senden de
Bizde malzemeleri aldık sipariş ettik başlıyacağuz kısmetse yavaş yavaş
Ben de biraz eminönü biraz internet aracılığıyla hallettim işimi çok şükür canım kapı süsü ve ajanda süslemesi de yapıcam onların da malzemelerini bekliyorum şimdi öncelikle bunları halledeyim de :) seninkilerin de bitmişlerini bekliyorum kuzum gönderirsin foto :)

Oğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
Ama çok güzel bunlar heves ettim bende ama burda kimse yok bebek mevlüdünde yaparım inşallah bende birşeyler

Ay bunlar çok şirin oğluşun içinde baya yakisikli olacak desene iyi günlerde giydir canım

cnm cok guzeller nerden aldın kac adet ve ne kadara gelmiş oldu biraz uzun sordum kusura bakma
Hepsinden 100er adet aldım canım eminönünden aldık, sadece şeker malzemeleri 75 lira tuttu mantar şişe 20 tanesini 20 liraya aldık, olur mu canım sorabilirsin tabi :)

Ama çok güzel bunlar heves ettim bende ama burda kimse yok bebek mevlüdünde yaparım inşallah bende birşeyler
Bizim de pek fazla kimse yok aslnda ama akrabalara flan ulaştırcaz bi şekilde :) iş arkadaşları da var ondan yapalım dedik, ama mevlüd yapıcaksan daha mantıklı tabi, biz uzak olduğumuzdan yapamicaz malesef

Kot gömleği de pek şirin pek bi yakışıklı olur oğluşun icinde

sen bu masa üstüne kaydettiğin şeyi sil benim anlattığım gibi hesapla canım. bu tablolar yanıltabiliyor. en doğrusu sat a göre hesaplamak. doktorum bana o şekilde anlattı.
Evet cnm dedigin aklima yatti
Mesela benim sat 15 agustos..subat 15 de 6 ayima basliyacaz...
Yani sat belirler kac aylik oldugunu...
Sagol bacim..

Çok beğendim bunları canım hayırlı olsun sağlıcakla giysin oğluşun :) gömleği çok tatlı ama yerim ya :)

Çok güzel görünüyolar canım. Yapinca daha da güzel olur eminim :)
Teşekkürler canım, güzel olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…