Evet cok yorucu ama zevkli alisveris isi.kendime lohusa yatagi icin pike yakimi almakla basladim.niyetim bu degildi ama denkgeldi begenince aldim) kizim icin bieyler aldim 5 li setler corap body vs ama hastanecikisina karar veremedim aziz bebede bi tane begendim ama yarinda bakicM sonra karar vericem.bu esnada yarin seker ve kolonya icin malzemelerimizide alicaz eminonunden ins.
benimde burun kanamam oluyor ve normal olduğunu düşündüm hep
canim icini ferah tut bakalim. gecmis olsun, Allah'in izniyle biseycik cimicak insallah. Kur'an-i Kerim falan dinle, sakinlesmeye calis bakalim.Uzulmemek elde değil bir saattir oturup ağlıyorum
canim ben de cok bilmiyorum ama internetten biraz baktigima gore kulaktan olcenler daha tutarli olcumler aliyormus. amerika'da amazon'da en cok satan atesolcer braun thermoscan 5 6500, kulaktan. ben de ondan aldim, hatta bir saat once elime gecti. temassiz olcenler kahhinda cok bir fikrim yok acikcasi. bi yerde cok saglikli sonuc vermediklerini ve olcum almanin zor oldugunu okumustum ama hangi markaydi, hangi modeldi hic hatirlamiyorum.Hayırlı cumalar kızlar
Dün e-bebek'te dolaşırken ateşölçerlere baktım da , Braun için iyi diyorlar o yüzden ondan baktım.
Braun Thermoscan 7 6520 (kulaktan) 122,33 TL
Braun Thermoscan 5 6020 (kulaktan) 122,33 TL
Braun NFT 3000 (Alından) 158,33 TL
Sizden bilenler varsa fikir alayım dedim.Kulaktan mı iyidir yoksa alından temassız ölçmek mi ?
Hangisi daha doğru sonuç verir ?
Hepinizden Allah razı olsun..yazdıklarınız hep bana umut oluyor Rabbimin izniyle benim bebişimede bişey olmayacak hepimiz hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle bebeğimizi kucağımıza alacaz :)tatlım üzülme sakın. benimde ilk doktora gittiğimde çıkmıştı o sonraki 3. kontrolde kayboldu. doktor grip bile olsan büyür küçülür bunlar takılma sen ona dedi bende umursamadım. hiç üzme o tatlı canını. ağlamada. arkadaşımda 8 cm. miyom vardı bebeğiyle büyüdü kocaman dışardan bile gözüküyordu üstelik. o bile doğum yaptı. maşşallah bebeğide gayet iyi şuan. hem doğumunda aldılarda. hiiçç sıkılma üzülme bebeğinide üzme olur mu?
Harikaa hepsi ya benim de alıp hemen yapasım geldiOğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
Yasin okudum biraz daha iyiyim Allah'ın izniyle yarın kuran-ı kerim okumya başlıyacam doguma kadar hatmedecem inşaAllah..Allah hepinizden razı olsun inşaAllah hepinizi çok seviyorumcanim icini ferah tut bakalim. gecmis olsun, Allah'in izniyle biseycik cimicak insallah. Kur'an-i Kerim falan dinle, sakinlesmeye calis bakalim.
Bizde malzemeleri aldık sipariş ettik başlıyacağuz kısmetse yavaş yavaşOğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
Teşekkürler kuzum bitmiş hali de çok yakında gelir inşallah, ayy sizinkiler çok daha tatlı olur pembiş pembiş, merakla bekliyorum senden deHarikaa hepsi ya benim de alıp hemen yapasım geldibitmiş hallerini çok merak ettim şimdi bak eminim çok güzel olacaklar tatlım
Ben de biraz eminönü biraz internet aracılığıyla hallettim işimi çok şükür canım kapı süsü ve ajanda süslemesi de yapıcam onların da malzemelerini bekliyorum şimdi öncelikle bunları halledeyim de :) seninkilerin de bitmişlerini bekliyorum kuzum gönderirsin foto :)Bizde malzemeleri aldık sipariş ettik başlıyacağuz kısmetse yavaş yavaş
cnm cok guzeller nerden aldın kac adet ve ne kadara gelmiş olduOğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
Ama çok güzel bunlar heves ettim bende ama burda kimse yok bebek mevlüdünde yaparım inşallah bende birşeylerOğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
Ay bunlar çok şirin oğluşun içinde baya yakisikli olacak desene iyi günlerde giydir canımBugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi
madam coco dan çamaşır keseleri aldım
Kot gömlek ve süper man tulumlar hm den
Çok güzel görünüyolar canım. Yapinca daha da güzel olur eminim :)Oğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
Hepsinden 100er adet aldım canım eminönünden aldık, sadece şeker malzemeleri 75 lira tuttu mantar şişe 20 tanesini 20 liraya aldık, olur mu canım sorabilirsin tabi :)cnm cok guzeller nerden aldın kac adet ve ne kadara gelmiş oldubiraz uzun sordum kusura bakma
Bizim de pek fazla kimse yok aslnda ama akrabalara flan ulaştırcaz bi şekilde :) iş arkadaşları da var ondan yapalım dedik, ama mevlüd yapıcaksan daha mantıklı tabi, biz uzak olduğumuzdan yapamicaz malesefAma çok güzel bunlar heves ettim bende ama burda kimse yok bebek mevlüdünde yaparım inşallah bende birşeyler
Kot gömleği de pek şirin pek bi yakışıklı olur oğluşun icindeBugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi
Evet cnm dedigin aklima yattisen bu masa üstüne kaydettiğin şeyi sil benim anlattığım gibi hesapla canım. bu tablolar yanıltabiliyor. en doğrusu sat a göre hesaplamak. doktorum bana o şekilde anlattı.
cnmm 6 bitip 7 başlayacak inşaallahEvet cnm dedigin aklima yatti
Mesela benim sat 15 agustos..subat 15 de 6 ayima basliyacaz...
Yani sat belirler kac aylik oldugunu...
Sagol bacim..
Hadi be...cnmm 6 bitip 7 başlayacak inşaallah
Çok beğendim bunları canım hayırlı olsun sağlıcakla giysin oğluşun :) gömleği çok tatlı ama yerim ya :)Bugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi
Teşekkürler canım, güzel olur inşallah :)Çok güzel görünüyolar canım. Yapinca daha da güzel olur eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?