noldu ki kırmak için demedimHadi be...
aksam aksam guldurme beni
Bugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi
madam coco dan çamaşır keseleri aldım
Kot gömlek ve süper man tulumlar hm den
6. Ayın bitiyor canım 7. Ye giriyorsun :)Evet cnm dedigin aklima yatti
Mesela benim sat 15 agustos..subat 15 de 6 ayima basliyacaz...
Yani sat belirler kac aylik oldugunu...
Sagol bacim..
Canim ya uzulme bana basindan beri neler dediler bosuna yipratiyorlar hersey yoluna giriyor ferah ol .sabretmesi cok guc cok iyi anliyorum ancak bol bol dua edelim emin olki hersey normal olucak annesiHepinizden Allah razı olsun..yazdıklarınız hep bana umut oluyor Rabbimin izniyle benim bebişimede bişey olmayacak hepimiz hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle bebeğimizi kucağımıza alacaz :)
Sağol canım benim dualarınıza benim minnoşuda katın inşaAllah:)Canim ya uzulme bana basindan beri neler dediler bosuna yipratiyorlar hersey yoluna giriyor ferah ol .sabretmesi cok guc cok iyi anliyorum ancak bol bol dua edelim emin olki hersey normal olucak annesi
Tamam canim yarin yuklicem insOlsun yarın beğenirsin canım hastane çıkışları nette daha uygun mağazalarından haberin olsun. Mağazasında 150 tlydı netten 126 ya aldım ben. Eminönü'nden de baya birşey halledersin. Yarılarsın işlerini inşallahaldıklarının fotoğraflarını bekliyoruz biran önce :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Evet normalmiş canım burdaki arkadaşlar sağolsun yazdılar herkeste varmıs :)
Hic merak etme annesi teyzeleri unutmaz onu ..Sağol canım benim dualarınıza benim minnoşuda katın inşaAllah:)
@toistcim aman dikkat arkadaş cok hassas yanlış anlıyo...Hiiii çok tatlı ama bunlar yaakotla gömlekle düşünemiyorum ben bebişi güle güle giysin inşallah annesi
Bu arada ipad kılıfından bez kılıfı süper fikir ben de bakayım :):)
6. Ayın bitiyor canım 7. Ye giriyorsun :)
Cok ciciler:) gule gule kullanin canimBugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi
cnm cok güzeller güzel günlerde giysin ınsaallah yakısıklı prensinBugünde bu cicileri aldık çanta mız böyle oldu tablet kılıfı bebek bezi için kullanacağım iç gözleri yan gözleri var çok içime sindi
Dantelli falan bakiyorum hayatim bende ama buda iyimiste sabahligi cok kalin dgil mi bununEki Görüntüle 1403281 canım benim begendigim buydu içi penye ince üstü sabahlık kalın biraz doğumdan sonra üşürüz falan iyi olur diye düşünüyorum birde benim kayınlar falan odaya girerse pek süslü birşey olsun istemiyorum öz dilek süslü güzel seylerde vardı 75 tl onlar baya ince boy uzun olunca bana olmaz diye almadım http://www.birolicgiyim.com/2620,PR-1935.html bu sitede de var aynısı canım
Yenisinr saglik dersin bebeim boswerçok güzelmiş bu uzun süre kullanirsin. 50ye de iyi almışsın canım hayırli olsun. Ben kötü cantaya 25 verdim. Bir sene anca dayanırya olsun.
Ewet hayatim 6.deneme sonunda oldu sukurler olsun kiAmin canım Allah isteyen herkese versin çok hem de çok zor bir süreç neyseki hamile kaldım sağlıklı da ilk 4 ay zaten full stress düşer korkusu çok şükür dualarim kabul oldu senin için de çok sevindim klommen + çatlatma iğnesi o zaman senin
Canım bana da yakın değil ailem kayinvalide izmitte bebeğin kirkindan sonra orada yapacağız mevlüdu üç dört ay sonra da denizli.de annemler orada da yapılacakHepsinden 100er adet aldım canım eminönünden aldık, sadece şeker malzemeleri 75 lira tuttu mantar şişe 20 tanesini 20 liraya aldık, olur mu canım sorabilirsin tabi :)
Bizim de pek fazla kimse yok aslnda ama akrabalara flan ulaştırcaz bi şekilde :) iş arkadaşları da var ondan yapalım dedik, ama mevlüd yapıcaksan daha mantıklı tabi, biz uzak olduğumuzdan yapamicaz malesef
Sabahlıgi kalın canım içi ince penye sabahlıgi doğumdan sonra üşürüm diye istedim dantelli de var canım ben hastaneye gelen olur diye süslü şey istemedimDantelli falan bakiyorum hayatim bende ama buda iyimiste sabahligi cok kalin dgil mi bunun
Mantar şişelere ne koyacaksin canımHepsinden 100er adet aldım canım eminönünden aldık, sadece şeker malzemeleri 75 lira tuttu mantar şişe 20 tanesini 20 liraya aldık, olur mu canım sorabilirsin tabi :)
Bizim de pek fazla kimse yok aslnda ama akrabalara flan ulaştırcaz bi şekilde :) iş arkadaşları da var ondan yapalım dedik, ama mevlüd yapıcaksan daha mantıklı tabi, biz uzak olduğumuzdan yapamicaz malesef
Teşekkürler canım al tabikii gerçekten zevkliymiş uğraşmak, ben seviyorum böyle şeyler yapmayı düğünümde ayakkabımı da kendim süslemiştim :)Mytwin harika gorunuyolar bende yarin alicam ins gorunce sabirsizlandim
Ohh maşallah tatlım bol bol mevlüdler yapılcak ne güzel yaa ben de gidebilsem de yapabilsem keşke ama çookk zorCanım bana da yakın değil ailem kayinvalide izmitte bebeğin kirkindan sonra orada yapacağız mevlüdu üç dört ay sonra da denizli.de annemler orada da yapılacak
Kolonya koycam canım aslında çakıl çikolatalardan düşünüyordum ama kurabiye yapılcak yanında kolonya olsun istedim :)Mantar şişelere ne koyacaksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?