2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hiiii çok tatlı ama bunlar yaa kotla gömlekle düşünemiyorum ben bebişi güle güle giysin inşallah annesi
Bu arada ipad kılıfından bez kılıfı süper fikir ben de bakayım :):)

Evet cnm dedigin aklima yatti
Mesela benim sat 15 agustos..subat 15 de 6 ayima basliyacaz...
Yani sat belirler kac aylik oldugunu...
Sagol bacim..
6. Ayın bitiyor canım 7. Ye giriyorsun :)

Hepinizden Allah razı olsun..yazdıklarınız hep bana umut oluyor Rabbimin izniyle benim bebişimede bişey olmayacak hepimiz hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle bebeğimizi kucağımıza alacaz :)
Canim ya uzulme bana basindan beri neler dediler bosuna yipratiyorlar hersey yoluna giriyor ferah ol .sabretmesi cok guc cok iyi anliyorum ancak bol bol dua edelim emin olki hersey normal olucak annesi

Canim ya uzulme bana basindan beri neler dediler bosuna yipratiyorlar hersey yoluna giriyor ferah ol .sabretmesi cok guc cok iyi anliyorum ancak bol bol dua edelim emin olki hersey normal olucak annesi
Sağol canım benim dualarınıza benim minnoşuda katın inşaAllah:)

Tamam canim yarin yuklicem ins

@toistcim aman dikkat arkadaş cok hassas yanlış anlıyo...

Cok ciciler:) gule gule kullanin canim

cnm cok güzeller güzel günlerde giysin ınsaallah yakısıklı prensin

Dantelli falan bakiyorum hayatim bende ama buda iyimiste sabahligi cok kalin dgil mi bunun

kızlar gezınırken bunları buldum kece yapan arkadaslara fıkır olur

Eklentiler

• kece yastık.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 101
  • kece-pilot-suslemeli-bebek-ani-defteri.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 86
Ewet hayatim 6.deneme sonunda oldu sukurler olsun ki

Canım bana da yakın değil ailem kayinvalide izmitte bebeğin kirkindan sonra orada yapacağız mevlüdu üç dört ay sonra da denizli.de annemler orada da yapılacak

karnımıza kramp giriyor, galiba kemiklerimiz güçleniyor
hazırlıklı olun annişler son aylarda magnezyum kalsiyum desteklerine rağmen kramplarla savaşan birçok anne adayı var
bende onlardan biriyim günde 400 ml süt sabahları peynir, çökelek gün içerisinde bardak bardak ayran ve yoğurt yememe rağmen oğluş babası gibi kemikleri iri bir bebek olacak galiba depolarımızı zorluyor

Dantelli falan bakiyorum hayatim bende ama buda iyimiste sabahligi cok kalin dgil mi bunun
Sabahlıgi kalın canım içi ince penye sabahlıgi doğumdan sonra üşürüm diye istedim dantelli de var canım ben hastaneye gelen olur diye süslü şey istemedim

Mantar şişelere ne koyacaksin canım

Mytwin harika gorunuyolar bende yarin alicam ins gorunce sabirsizlandim
Teşekkürler canım al tabikii gerçekten zevkliymiş uğraşmak, ben seviyorum böyle şeyler yapmayı düğünümde ayakkabımı da kendim süslemiştim :)

Canım bana da yakın değil ailem kayinvalide izmitte bebeğin kirkindan sonra orada yapacağız mevlüdu üç dört ay sonra da denizli.de annemler orada da yapılacak
Ohh maşallah tatlım bol bol mevlüdler yapılcak ne güzel yaa ben de gidebilsem de yapabilsem keşke ama çookk zor hayırlısı artık, mevlüdde bize de dua edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…