2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Basiniz sagolsun canim Allah sabir versin

Bende fok merak ediyorum ben 4d hic gormedim bide bizim hastanemiz cok pahali bakiyo 350tl diyo sinirler sanki ayrintili baktircam

of of kızlar cok sıkılıyorum bugun ya. bıraz maddı sıkıntılarda var ondanmıdır nedır. okuyorum okuyorum yazdıklarınızı cevap bıle veremıyorum.ıcım sıkıldı ya.umutsuzlaştım.hevesım kaçtı. bebegıme ılerde alıcaklarıma bakardım ınternetten ona bıle hevesım kaçtı.maddiyattan oluo sanırım hayaller kurarak mutlu mutlu,kafaya baska bısey takmadan sadece bebegımı dusunerek bı hamılelık gecırcem sanıyordum da olmuomus demekkı

ya dün bende gördüm onu,ama sipariş veremedim.bugün tekrar baktım bulamıyorum.bitti mi acaba kampanyqa.ismi neydi?
yanlış hatırlamıyorsam derin's die canım kampanya adı tekrar bak istersen bu şekilde

Bende fok merak ediyorum ben 4d hic gormedim bide bizim hastanemiz cok pahali bakiyo 350tl diyo sinirler sanki ayrintili baktircam
yuh 350 tl neymiş ya benim ozelde gittiğim doktor 4 boyutluda bakıyor her muayenede 70 tl muayane ücreti veriyoruz sadece..

olur cnm bazen oyle benmde oluyor taktım tı kafaya hiçbişeye konsantre olamıyorum bütün gün düşünüyorum , hiç ummadığın zmanda ummadığın şeyler olur sıkma canını rabbim verir kolaylığını.

bebek rızkıyla gelir unutma kuzum..Rabbim bize onları nasip etti ya en elhamdülillah..sen sıkıntıda sanarsın kendini rabbim çıkarır karşına güzel şeyler

Kizlar bugun ayrintili usg ye girdik ve doktor hersey gayet guzel hicbir sorun goremiyorum dedibebisimiz biraz iri galiba dedi 29+4 gorunuyoruz boy ve kilo soylemedi dualariniz icin cok sagolun Allah hepinizden razi olsunbebisimin pozisyonu cok degiskenmis donup duruyor dedi doktor

canımmmm üzülme sen, bebişini düşün. İnan bende bugün seninle aynı durumdayım, dokunsan aglayacak gibi. Ama bebeğim bana güç veriyo, onları kucagımıza alınca daha güçlü olacagımıza eminim. Sıkma canını Allah bir sebep verir. Öpüyorum senide bebeğinide kocamannnn

ayy yerim onu gözün aydın canım çok sevindim

.emre
.yağız
.kaan
.çınar
.eren
.derin
.deniz
.burak
.akın
.barış
.alper
.alperen
.aras
.eren
.oğuz
.yiğit
.berk
.çağan
.doruk
.ayaz
.erdem
.alp
.mete
.metehan
.tuğberk
.egemen
.alparslan
.demir
.sarp
.bora
.engin
.ataberk
.efekan
.yağız
.evrim
.yiğit
.erdeniz
.çağan
.çağrı
.yamaç
.çelik
.başar
.ege
.kayhan
.mert
.erdem

can sıkıntısı :)

saol canımbenım bizde seni çok optuk. ya hersey ustume ustume gelıo yada psıkolojım bozuldu bılemedım

Kiz ismide yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…