2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydıııın :) bak sen cadıya ya şimdiden anneyi paylaşmıyor :))) ayıp ama öyle yapmasın yazık babişkoya
Oh olsun babaya canım. Bana artık seni değil kızımı daha çok seviyorum dedi :) kızım da annemi üzme diye onu dövdü :) canım kızım şimdiden koruyor annesini belki benim kaynanayi da döver gelince hihi :) :) ay çok fenayim ayıp bana ya :)

aynen cnm ya bnde aksam onu dusunuyodm cok az kaldı hiç bitmese keşke hemen hemn 80 gün flan war :)))

Baba da haketmiş denir mi hiç öyle :)

Bir arkadaş çinkolu almak gerek demişti ama ben bilmeden aldım :)

şimdi netten arastırdımda cınko pısıge en ıyı gelen seymıs o yuzden pişik onleyıcı kremlerde cınkosu fazla olanı almak gerekırmıs senınde ıyı bır tesaduf olmus ne guzel :)

bende yarım saatte bir uyanıyorum deliricem artık uykusuzluktan

bende de durumlar aynı bır ınsan 1 saatte 3 kere vc ye gıdermı bırde bırsey ıcmıom sıf adam gıbı yatım dıye ama genede gıdıyorum, birde tam sol ya da sag yatmak ıstıyorum o zmnda gobegımı ezerım dıye bır paranoyaklık cıktı ondan da yatamıyorum

O paranoyaklik bende de var canım bazen de oluyor kızım sıkışıp ittiriyor ben de pozisyon degistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…