ya kızlar bende tam tersi hiç baskılamıyo galiba ben günde 2 kere gidiyorummm
Dün kontrolümüz vardı. Minik kuzum 27+1 haftalık 1040 gr boyu da 35 cm. Şu an gelişimi normal bir sorun yok. inşallah olmaz da.artık doğuma kadar her hafta kontrole gidecez.
Bana da o kadar var canım 12 martta mi gideceksin :)Evet canım bakalım daha 15 gün vabana r
Canım sırtına destek koyup uyuyabilirsin bir yastık olur ya da eşine dayanirsin rahat oluyor öyle az kaldı kuzum sabret :)cok kotu bır durum bu ya napcagımı bılemıyorum gece boyu sekılden sekıle gırmekten yatamıyorum
Tadını çıkar canım :)ya kızlar bende tam tersi hiç baskılamıyo galiba ben günde 2 kere gidiyorummm
destek kısmını hıc dusunmedım denemek lazım aslında evet cok az kaldı sıkıntıda olsa arada hamılelık sukur ALLAHA cok guzel ben bıtcek dıye uzulenlerdenım o yuzden zevkle sabredıyorum :)Bana da o kadar var canım 12 martta mi gideceksin :)
Canım sırtına destek koyup uyuyabilirsin bir yastık olur ya da eşine dayanirsin rahat oluyor öyle az kaldı kuzum sabret :)
Bebek doğuncada gelmesin yaaaa neden yedirrmiyorlar bu durumu sonuçta evlenip gitmişsiniz neyin zorlamasıHaftada 1 tahammülüm yok ona bir de yanında kalacağımi nasıl düşünüyorsa :) annemin de yalnız olduğunu biliyor sende kalacagima annemde kalırım ki niye kalayim ben niye ev tutmusum ay saçma sapan işte :)
Taşıuamazsam mecbur erken doğacak zaten canım benim çatı problemim var sezeryan olurum ben büyğk ihtimalCanım bebeğin gelişimi önde gidiyor diye erken olabilecegini doktorun mu söyledi sana, benim bebegimin gelisimi de haaftasina göre 10 gün önde, Doktoruma sormuştum bu yüzden erken dogum falan okur mu diye, o da hayır erken doğuma sebep değil sadece doğduğunda aşağı yukarı kilosu boyu nasıl olacak onu tahmin ederiz hani iri bi bebek mi minyon mu yoksa normal mi :) bizimki önde gittiği için iri bi bebek olacak diyo hep
bende de oluyor bazen sağ tarafımda.Kızlar 2 gundur karnımda acı hissediyorum yaşayan warmı..
Maşallah size :) Neden her hafta gideceksin ?Dün kontrolümüz vardı. Minik kuzum 27+1 haftalık 1040 gr boyu da 36 cm. Şu an gelişimi normal bir sorun yok. inşallah olmaz da.artık doğuma kadar her hafta kontrole gidecez.
Ay benim o mide kızması bi taraftan çocuk kilo aldı mı almadı mi normal mI sezeryan mi erken olursa napcam çocuk dogunca ağlamazsa sabaha kadar döndüm durdum bi de okula geldim balık gibi gözler bugün 27 haftalik olduk bir de bebisim kukuma kukuma vuruyor bu da korkutuyor beni oh ne uzun yazdım :)gece uyuyamayanlar burda mı
bebeği sıkmıyor dedin canım sıkışmaz o zaman.bana da sıkıştıracak bişey gibi gelmedi
ben 26 +5 haftalıkgıım cMaşallah canım benim 24 haftalikken 550 gr di da acaba benim zayıf mi ki ya 3 martta gitcem çok merak ediyorum
Ben de dün bunu dusundum o kadar sabırsızlanıyorum ama doğumdan sonra ozlicek miyim bu günleri diye :) evet aslında hamilelik çok güzel canım özellikle bu haftalarda onu en çok hissettigimiz için. . Ama hepimizdeki kaybetme korkusu tadını cikarmamizin önüne geçiyor malesef. .destek kısmını hıc dusunmedım denemek lazım aslında evet cok az kaldı sıkıntıda olsa arada hamılelık sukur ALLAHA cok guzel ben bıtcek dıye uzulenlerdenım o yuzden zevkle sabredıyorum :)
Aman öyle işte canım sorsan ona dünyanın en iyi kaynanasi. . Ay gelecekmis canım 40 gün bakacakmis bana. Çok zor günler bekliyor beni. .Bebek doğuncada gelmesin yaaaa neden yedirrmiyorlar bu durumu sonuçta evlenip gitmişsiniz neyin zorlaması
Korkma canım. Gittiğinde bebiş 1 kilo olmuş olucak :)dr ya sorsaydın keske ben tam hatırlamıom ama o civarlarda sankı bnmkıde oyleydı gıbı
Korkma canım. Gittiğinde bebiş 1 kilo olmuş olucak :)
Ben de dün bunu dusundum o kadar sabırsızlanıyorum ama doğumdan sonra ozlicek miyim bu günleri diye :) evet aslında hamilelik çok güzel canım özellikle bu haftalarda onu en çok hissettigimiz için. . Ama hepimizdeki kaybetme korkusu tadını cikarmamizin önüne geçiyor malesef. .
Aman öyle işte canım sorsan ona dünyanın en iyi kaynanasi. . Ay gelecekmis canım 40 gün bakacakmis bana. Çok zor günler bekliyor beni. .
Anladım, ben de gelişimi önde diye erken doğum ihtimali var dediyse doktorun ben de iyice arastirayim diye sormuştum, 38 e kadar beklerler inşallah kuzucuklarTaşıuamazsam mecbur erken doğacak zaten canım benim çatı problemim var sezeryan olurum ben büyğk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?