2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün kontrolümüz vardı. Minik kuzum 27+1 haftalık 1040 gr boyu da 36 cm. Şu an gelişimi normal bir sorun yok. inşallah olmaz da.artık doğuma kadar her hafta kontrole gidecez.

Bana da o kadar var canım 12 martta mi gideceksin :)

Canım sırtına destek koyup uyuyabilirsin bir yastık olur ya da eşine dayanirsin rahat oluyor öyle az kaldı kuzum sabret :)
destek kısmını hıc dusunmedım denemek lazım aslında evet cok az kaldı sıkıntıda olsa arada hamılelık sukur ALLAHA cok guzel ben bıtcek dıye uzulenlerdenım o yuzden zevkle sabredıyorum :)

Bebek doğuncada gelmesin yaaaa neden yedirrmiyorlar bu durumu sonuçta evlenip gitmişsiniz neyin zorlaması

Taşıuamazsam mecbur erken doğacak zaten canım benim çatı problemim var sezeryan olurum ben büyğk ihtimal

gece uyuyamayanlar burda mı
Ay benim o mide kızması bi taraftan çocuk kilo aldı mı almadı mi normal mI sezeryan mi erken olursa napcam çocuk dogunca ağlamazsa sabaha kadar döndüm durdum bi de okula geldim balık gibi gözler bugün 27 haftalik olduk bir de bebisim kukuma kukuma vuruyor bu da korkutuyor beni oh ne uzun yazdım :)

Arkadaslar desitin konusunda bilgi vereyim size. öncelikle ben çinkolu çinkosuz durumu bilmiyordum. ama2 yıldan fazla bunu kullanan ablama sordum. mavi normal her bez değişiminde pişiği önlemek için kullanılıyor, mor ise pişik meydana gelirse kullanılıyor dedi. ben ikisinden de alacağım o yüzden. ama ben her temizlemede kullanmam zaten pişik olunca kullanayım dıyorsanız dırek mor alın. zaten cınko pişiğe iyi geliyor denilmiş, sanırım daha agır ve etkılı bişey sonuçta. rutin temizlik ve nemlendirme içinse maviyi alın.

destek kısmını hıc dusunmedım denemek lazım aslında evet cok az kaldı sıkıntıda olsa arada hamılelık sukur ALLAHA cok guzel ben bıtcek dıye uzulenlerdenım o yuzden zevkle sabredıyorum :)
Ben de dün bunu dusundum o kadar sabırsızlanıyorum ama doğumdan sonra ozlicek miyim bu günleri diye :) evet aslında hamilelik çok güzel canım özellikle bu haftalarda onu en çok hissettigimiz için. . Ama hepimizdeki kaybetme korkusu tadını cikarmamizin önüne geçiyor malesef. .
Bebek doğuncada gelmesin yaaaa neden yedirrmiyorlar bu durumu sonuçta evlenip gitmişsiniz neyin zorlaması
Aman öyle işte canım sorsan ona dünyanın en iyi kaynanasi. . Ay gelecekmis canım 40 gün bakacakmis bana. Çok zor günler bekliyor beni. .

bence ozlicez hele ki ilk hamilelik sonucta daha fazla ozlicez, canım bnm bu kadar korku tasıma bence dedıgın gıbı o korku hepimizde var ama bnm acıkcası onune gecmıyor ALLAH da sıkıntı vermesınde gecmesın sende bıraz daha rahat ol bu konuda tadını cıkarmaya bak son 2,5 ay var onumuzde kısmetse

Taşıuamazsam mecbur erken doğacak zaten canım benim çatı problemim var sezeryan olurum ben büyğk ihtimal
Anladım, ben de gelişimi önde diye erken doğum ihtimali var dediyse doktorun ben de iyice arastirayim diye sormuştum, 38 e kadar beklerler inşallah kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…