2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl o kadar yoğunum ki bu ara yazamıyorum okuyup çıkıyorum sadece
biz kızımla iyiyiz çok şükür artık hiç durmuyor geceleri uyutmuyor artık beni zıplayıp, kayıp, hopluyor haliyle bende uyuyamıyorum haliyle bu ara çokta yorgunum,halsizim... Ama dünyanın en harika mucizesini yaşadığım içinde çok mutluyum

Günaydın kızlar ve kuzucuklar, dün ebe biraz kasılma var gibi fllan demişti ondan mi etkilendim nedir rüyamda sancim tutuyor hastaneye gidiyodum Kendi pijamalarimi almışım bi taraftan da ama ben daha bunları yikamamistim diye üzülüyorum :) eşime de sen beni hastaneye yatır sonra eve dön hastane listesi diye liste yaptım tv dolabindan onu al o listeye göre herşeyi al gel diyorum ayy ne manyagim Bi taraftan da hiç biseyi yikamadim nasıl giydirecem diye düşünüyorum bide nedense eşime kimseye haber verme diyorum :)

günaydın kızlar. acayip derecede mide bulantısı ve yanması var. safra kesemdeki taştan mı, üşüttüm ondan mı yoksa oğluşumun kafasının midemde oluşundan mı bilemiyorum. dün doktorum oğlanın kafasının mideye baskı yaptığı için ekşimelerin yanmaların olur demişti. ve daha da kötüsü 32. haftaya kadar daha da kaburgalarıma yerleşecekmiş, daha sonra aşağı inmeye başlar dedi. şimdi böyle sıkıntılı,2 hafta daha ne yaparım bilmiyorum

Evet canım orası öyle :) ozlersek ikinci bebisi yaparız hemen :)

ebe seni baya etkilemiş, kimseler gelmesin doğuma :)

Ne güzel, ben daha hazırlayamadım..hala gecelik ve pijama arıyorum...sezon açılmadığı için kışlıklar var, mart sonunu bekleyin diyorlar...

ben cumartesi alıcam inşaAllah kendime pijama ve gecelik canım, daha beklemek istemiyorum ne olur ne olmaz

Dün kontrolümüz vardı. Minik kuzum 27+1 haftalık 1040 gr boyu da 36 cm. Şu an gelişimi normal bir sorun yok. inşallah olmaz da.artık doğuma kadar her hafta kontrole gidecez.
Canım her hafta gitmenin bi nedeni varmı yoksa normal kobtrollerni

Merhabalar kızlar,herkesler iyi gibi görünüyor :) bizde alışverişlerimizi bitirdik neredeyse ,ama ne zaman böyle desem aklıma yeni bir şeyler geliyor ve ekleme yapıyorum eksik listesine :) ev eksiği gibi bebiş eksiği de bitmiyor anlaşılan..tabi Allah eksik etmesin :) buarada mide yanması yaşayan arkadaşlar yediklerinizi içtiklerinizi bir takip etseniz,çünkü iki haftadır bende de her gün olmasada bazı günler aşırı bir yanma vardı,o kadar ki yemek borum cayır cayırdı sanki,ki ben daha önce reflü tedavisi gördüm o dönemlerde bile bu kadar çok yanma yaşamamıştım,sonra farkettim ki okulda olduğum günler daha çok yanıyor,ve ben sadece okuldayken çay tüketiyordum,3 4 gündür içmiyorum denemek için ve hiç bir yanma yok,sizede dokunan bir şey olabilir yani,bir de uyku problemi yaşayan arkadaşlar herkesin yapısı farklı tabi ama ben gebeliğimin başından beri eğer bir gün önce çok uyumamışsam uyku sorunu hiç yaşamadım ama 4.aydan beri hamile yastığı kullanıyorum sanırım onun faydasını görüyorum,ne sırt ve karın desteği de var,göbeğimi de yerleştiriyorum alıp denemenizi tavsiye ederim şöyle bir şey ekliyorum resmini de,hepinizi ve bebişleri öperim :)

Eklentiler

• Oyuncak_2985653.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 117
ay bana uyarda esıme o kdr hız uymaz heralde ben cocuklar arasında cok yas farkı olmasın dıyorum esım 4 5 yıl ara dıyor bakalım neler olcak hayırlısıyla :)
Benim eşim tam tersi canım ben biraz ara istiyorum. Çünkü gerçekten hamilelik dönemi stresli bir dönem biraz rahatlamak istiyorum. :)

vallla 36 yı görsem şükredetim herhalde canım bazen çok çok vuruyor benim oğlan
Evet aşağıya olan baskıları arttı iyice ama buyuyolar artık annesi :) benim de baskı oluyor hatta bazen eşime diyorum oğlan kafasını uzatıyor :) bazen de vurup kaçıyor gibi değişik bi hareketi var birkaç haftadır da çatı ağrım başladı

Maşallah size :) Neden her hafta gideceksin ?

Canım her hafta gitmenin bi nedeni varmı yoksa normal kobtrollerni

Kordonundaki ufacık varis yüzünden. bebek beslenemezse kaybedebiliriz. o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. Allah yardımcımız olsun..

Amin canım,sen içini ferah tut ama hiç bişeycikler olmayacak bebişin vaktiyle gelecek inş,ne güzel ilgili bir doktorun varmış hem sende onu her hafta doya doya görmüş olacaksın öyle düşün..

selam kızlar ozlemısım sızı uzun zamandır bakmıyodum gecmıs sayfalarda kızımlayken yazdıgım yazıları guldugumuz gunlerı okudum

Selam canım,nasılsın sen?umarım daha iyisindir,hiç geçmişi düşünme Rabbim çok daha güzel günler yaşatacak inş size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…