- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 36
bence ozlicez hele ki ilk hamilelik sonucta daha fazla ozlicez, canım bnm bu kadar korku tasıma bence dedıgın gıbı o korku hepimizde var ama bnm acıkcası onune gecmıyor ALLAH da sıkıntı vermesınde gecmesın sende bıraz daha rahat ol bu konuda tadını cıkarmaya bak son 2,5 ay var onumuzde kısmetse
ebe seni baya etkilemiş, kimseler gelmesin doğuma :)Günaydın kızlar ve kuzucuklar, dün ebe biraz kasılma var gibi fllan demişti ondan mi etkilendim nedir rüyamda sancim tutuyor hastaneye gidiyodumKendi pijamalarimi almışım bi taraftan da ama ben daha bunları yikamamistim diye üzülüyorum :) eşime de sen beni hastaneye yatır sonra eve dön hastane listesi diye liste yaptım tv dolabindan onu al o listeye göre herşeyi al gel diyorum ayy ne manyagim Bi taraftan da hiç biseyi yikamadim nasıl giydirecem diye düşünüyorum bide nedense eşime kimseye haber verme diyorum :)
vallla 36 yı görsem şükredetim herhalde canım bazen çok çok vuruyor benim oğlanAnladım, ben de gelişimi önde diye erken doğum ihtimali var dediyse doktorun ben de iyice arastirayim diye sormuştum, 38 e kadar beklerler inşallah kuzucuklar
Evet canım orası öyle :) ozlersek ikinci bebisi yaparız hemen :)
Kızlarr bu hafta sonu kıyafetlerini yıkıcam bebeğimin çantasınıda hazırlarım, kendiminkini de. Sanırım artık erken sayılmaz.
Ne güzel, ben daha hazırlayamadım..hala gecelik ve pijama arıyorum...sezon açılmadığı için kışlıklar var, mart sonunu bekleyin diyorlar...
Canım her hafta gitmenin bi nedeni varmı yoksa normal kobtrollerniDün kontrolümüz vardı. Minik kuzum 27+1 haftalık 1040 gr boyu da 36 cm. Şu an gelişimi normal bir sorun yok. inşallah olmaz da.artık doğuma kadar her hafta kontrole gidecez.
Benim eşim tam tersi canım ben biraz ara istiyorum. Çünkü gerçekten hamilelik dönemi stresli bir dönem biraz rahatlamak istiyorum. :)ay bana uyarda esıme o kdr hız uymaz heralde ben cocuklar arasında cok yas farkı olmasın dıyorum esım 4 5 yıl ara dıyor bakalım neler olcak hayırlısıyla :)
Evet aşağıya olan baskıları arttı iyice ama buyuyolar artık annesi :) benim de baskı oluyor hatta bazen eşime diyorum oğlan kafasını uzatıyor :) bazen de vurup kaçıyor gibi değişik bi hareketi var birkaç haftadır da çatı ağrım başladıvallla 36 yı görsem şükredetim herhalde canım bazen çok çok vuruyor benim oğlan
Maşallah size :) Neden her hafta gideceksin ?
Canım her hafta gitmenin bi nedeni varmı yoksa normal kobtrollerni
Kordonundaki ufacık varis yüzünden.bebek beslenemezse kaybedebiliriz. o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. Allah yardımcımız olsun..
selam kızlar ozlemısım sızı uzun zamandır bakmıyodum gecmıs sayfalarda kızımlayken yazdıgım yazıları guldugumuz gunlerı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?