ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yokAmin canım,sen içini ferah tut ama hiç bişeycikler olmayacak bebişin vaktiyle gelecek inş,ne güzel ilgili bir doktorun varmış hem sende onu her hafta doya doya görmüş olacaksın öyle düşün..
Selam canım,nasılsın sen?umarım daha iyisindir,hiç geçmişi düşünme Rabbim çok daha güzel günler yaşatacak inş size..
Inşallah canım bi görsem artık uykular im kaçıyorKorkma canım. Gittiğinde bebiş 1 kilo olmuş olucak :)
Allah yardımcın olsun canım,kolay olmayacak elbette ama geçecek inş,unutmayacaksın onu asla ama yaralarını da saracaksın..lütfen içini ferahlat bol bol duanı et..Cennet meleğin var artık bir de öyle düşün..ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
ıns canım suan ıcın gecmıycekmıs gıbı gelıyo ama Allah buyuk sabır dılıyorum sureklı sabrı olmasadaAllah yardımcın olsun canım,kolay olmayacak elbette ama geçecek inş,unutmayacaksın onu asla ama yaralarını da saracaksın..lütfen içini ferahlat bol bol duanı et..Cennet meleğin var artık bir de öyle düşün..
arada yazıyorum canım ama çok yazamıyorum malesef. yatmakla geçiriyorum, ağırlaşmış hissediyorum iyice kendimi. şimdi bir de grip oldum. Cuma günü kontrolüm var. sen ve bebiş nasılGünaydın.. Nasılsın nasıl gidiyor?? Kontrolün ne zaman, merak ediyorum seni arada yazarsın olur mu ?
Allah sana sabırlar versin canım. daha iyi olduğun günler gelecek inş.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
Pazardan aldım canım.hem yazlık hem lacivert.tam istediğim gibi.güle güle giy bende geçen hafta çok gazlıydım normal bu haftalar..
sabahlığını nerden aldın..
Allaha emanet canım inşallah hiç bi sorun olmaz. Sağlıkla vaktiyle doğar insallahhhhKordonundaki ufacık varis yüzünden.bebek beslenemezse kaybedebiliriz. o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. Allah yardımcımız olsun..
Benim eşim tam tersi canım ben biraz ara istiyorum. Çünkü gerçekten hamilelik dönemi stresli bir dönem biraz rahatlamak istiyorum. :)
Canım çok zor Allah sabir versin. Ama kendini odaya kapatırsan hiç atlatamazsin bunu.birseylerle ilgilenmen lazım ise gör yada birseyler le ugras. Allah belkide Heme nasip edicek sana bi melek daha. Ona hazır olman lazım. Sağlıklı olman lazım.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
Canımsın ya.ama herşey Allahtan.veren de o alan da o.senin sana muhtaç iki evladın daha var.onları düşün ve artık bu matemi bitir.bitir ki ileriyi görebilesin.Yitirdiğin canın kanın tabiyki üzüleceksin ama artık yeter.onun kısmeti bu dünyaya yazılmamış.oğullarını ve eşini düşün.onlar da üzülüyorlardır seni o halde gördükçe.Allahım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek versin sana canım.unutturmaz belki ama onunla avunursun.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
Canım Allah yardımcın olsun inşallah, yaşadıkların çok zor şeyler. Anlayamayız hiç birimiz ama yardım alsan keşke bunu tek başına atlatman çok zor. Anlattıkların da bunu gösteriyor. Diğer yavruların için bilimden ve dinden faydalanmalısın.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
Canım hiç şüphesiz acıların en büyüğünü tattım, evladını yitirdin ama Rabbim sana sabırların da en büyüğünü versin inşallah, unutman elbette mümkün değil zamanla normal hayatına döneceksin çünkü dönmek zorundasın gerideki diğer evlatların için, hepimiz içimizde bir melek taşıyoruz Allah senin kizini yanına almayı uygun buldu, şükür ki esin ve sagliklisiniz istediğinizde evlat sahibi olabilirsiniz, hiçbir evlat birbirinin yerini tutmaz muhakkak ama belki bi kızın daha olur, seni cennette bekleyen bi melegin var, sirattan geçerken elinden tutup ucuruverecek seni ne güzel, adını paylaşıyoruz canım seni uzmeyecekse ara ara gel buraya yaz, sakın kendini kapatma, unutma ki sana muhtaç iki evladin daha var, duani eksik etme içindeki imanla adını hafiflet, kimseden de kendini saklama nolur, Allah yardimcin olsun Allah a emanet ol..selam kızlar ozlemısım sızı uzun zamandır bakmıyodum gecmıs sayfalarda kızımlayken yazdıgım yazıları guldugumuz gunlerı okudum
canım benm Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun benim kızımda bi gece ansızın gitti geçen yıl şu an içinde bulunduğun ruh halinin aynısını yaşadım çoğu zaman bazen uyanıyorum bi bakıyorum o gün 31 ocak kızımın gittiği günü yaşıyorum o günkü acının aynısı hiç eksilmemiş Allah sabır versin sen ben ve bizim gibi olan herkese. benm tesellim ne biliyo musun? bizim kuzucuklarımız tertemiz dünyanın pisliği onlara hiç bulaşmadı. onlara sorgu sual yok. hesap günü bir kız çocuğu gelecek boynumuza sarılacak annem diyecek ebedi bizimle olacak.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
allah yardımcın olsun. sabır versin, çok özür dileyerek acını paylaşarak söylüyorum yine de şükretmelisin. yaradanımın bir bildiği vardır elbet. herşey ondan geliyor. sabret ve kendini hayattan soyutlama. kendini kendine bırakırsan kafayı yersin allah korusun.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
benimde sağda oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?