2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydınn herkese biz şeker testimizi yaptırdık geldik :) yarınad sonuçlarımız çıkacak hayırlısı olsun inşallah :)

Kızlar kan surubu kullanıyorum çay ve süt ürünleri iki saat önce ve sonra icilmicek dedi doktor. Ama kahve için birsey demedi bende kahve içtim şimdi ilaci da içmem lazim

Ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm canım sanırım protein fazlalığından hastanede yatıyordun. Rabbim sabır versin üzülme diyemicem tabiki üzüleceksin ama hayırlısı değilmiş demekki. Kendini bırakmamaya çalış herşeyde vardır bir hayır diye düşünmeye çalış.

Canım Allah sabir versin canım benim . Ne oldu neden oldu Varmı ydi bi problem hiç hatırlamıyorum beynim durdu

allah sabır versin. başın saolsun. meleğin seni görüyor ve üzülmeni istemezdi allah yardımcın olsun,rabbime sığın,vardır bir bildiği

önerin için çok sağol canım, şimdilik ayak almadım...
annem yardımcı olacak ilk banyo zamanlarında daha sonra ihtiyaç olur ya da zorlanırsam alırım
aldıklarınızı güle güle kullanın canım, bi kaç eksik daha kapandı gitti şu an küvet için ayak almadım; annemde bebeğin banyosu max.10 dk süreceğinden gerek yok die yönlendirmişti

Canım bana büyükler annem kv falan ilk zamanlar banyoda değil de odada yıkamak gerektiğini soylediler, odada yikicam ben de o yüzden
aynen canım annemde böyle söyledi, zaten onun desteğiyle yapacağım bebişin ilk bıcı bıcılarını

canım ne dicemi bilemiyorum Allah yardımcın olsun çok üzüldüm bi sıkıntısı varmıydı dicek kelime bulamıyorum

canım çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok iyi, inşallah vaktinde kucağına alırsınn

forumu çok sık takip edemesemde 5-6 kişi daha çok aklımda yer etmişti bunlardan biride sendin...okurken ben kötü oldum inan çok üzüldüm Allah sana sabır versin. umarım çevrende sana destek olacak kişilerin vardır bu insanlara daha da sarılarak Rabbim sana birazcık olsun unutturur

kızz yenimi kaybettin..offf ALLAHIM Yaaaaa..sana sadece sabır diliyorum..
inanki senin için dua edecem..bende şimdi ağlıyorum yaaa

ne gzl benım gunduz problemım yok normal derecede gıdıyorum vc ye ama uzanınca ne oluyor bılmıyorum gecemın yarısı vc de gecıyor
cnm al bnden de o kadar eşime hasta bezi bağlansam nasıl olur dıyorumm
cnm cok zor gunler gecırıyosun rabbım sabrını artısrsın ınsaallah en kısa zamanda acını hafıfletecek hayrlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsaallah

cnmm rabbım sabır versın cok zor bılıyorum ne desek boş gebelık zehırlenmesı yasıyordun demı 16 eylul 2014te de abımler bebegını kaybettı bn kotu haberler umutsuzluga surukler dıye paylaşmak istemedım rabbım ınsaallah tekrar hayrlı zamanda saglıkla nasıp eder cnm sana ve tum ısteyenlere sana tavsıyem ne olur yalnız kalma annenlerde dur veya eşinle hep beraber ol başka türlü atlatmak cok zor rabbım yardımcın olsunn

kurban olurum onun gözüne kirpiğine canım benim Allah sabrı cemil ihsan eylesin sana hepsi aynı yakıyor kimi göremedim diye yanıyor kimi sarılamadım diye işte kader arkadaşım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ybedip-tekrardan-hamilelik-dusunenler.503480/
burada birçok arkadaşımız var acıları aynı paylaşmak istersen

Allah sabır versin. Okurken dondum kaldım. Yorum yapacak, teselli edecek birşeyler dahi gelmiyor aklıma...
Başınız sağolsun.

korkma inşallah bişeycik olmaz..erkende doğsa yaşama yaşsı var artık..
kontrollerini aksatma..bol dua edelim bizde sende et..ALLAHA emanet ol

Allah sabır versin arkadaşım çok acı bir durum teselli edecek söz bulamadım.

selam kızlar ozlemısım sızı uzun zamandır bakmıyodum gecmıs sayfalarda kızımlayken yazdıgım yazıları guldugumuz gunlerı okudum
kız daha çok güleceyin günler olacak..
ALLAH bidaha vercek bebişler korkma...
zor ama özürlü bebek bakmak inanki çok zor olurdu...hakkından hatırlısı buymuş

Allah sabır versin, ben senin iki küçük çocuğun var diye hatırlıyorum, onlar içi güçlü olman gerekli, sen bu haldeyken onlarla ilgilenecek kimsen var mı bilmiyorum ama çocuklarının sana ihtiyacı var onlara sarıl metin ol. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez inşallah.

Kızlar nasıl hala çalışabiliyosunuz hayret ediyorum size.Ben 30. Haftamdayım hamileliğim boyunca hiç oturmadım,ewde durmadım hep gezdim.Ama 2 gündür ne olduysa dışarda duramıyorum enerjin düşük dün biraz cıktım birkaç saat ayakta kaldım korkunç bi yorgunlukla ewe döndüm.Bugun hic cıkamadım kalktıgımdan beri dinleniyorum telewizyonun karsısında.(hic yapmadıgım şeydir we cok sıkılıyorm) Normalmi sizce bianda böyle yorgunluk bel ağrısı çarpıntı şikayetlerimin artması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…