- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm canım sanırım protein fazlalığından hastanede yatıyordun. Rabbim sabır versin üzülme diyemicem tabiki üzüleceksin ama hayırlısı değilmiş demekki. Kendini bırakmamaya çalış herşeyde vardır bir hayır diye düşünmeye çalış.bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Canım Allah sabir versin canım benim . Ne oldu neden oldu Varmı ydi bi problem hiç hatırlamıyorum beynim durdubebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
allah sabır versin. başın saolsun. meleğin seni görüyor ve üzülmeni istemezdibebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
önerin için çok sağol canım, şimdilik ayak almadım...Canım ben kızımda küvet ayağı kullanmıştım çok pratik oldu. Ayak olmayınca eğilmen gerekiyor hem dizin hem belin ağrıyor. Ayak olunca çok rahat yıkıyorsun. Bu bebeğimde de ayak kullanacağım. Ben tavsiye ederim.
aldıklarınızı güle güle kullanın canım, bi kaç eksik daha kapandı gittiMerhaba canım bizde bu kampanyayı bekliyorduk bugün halletmiş olduk,benim baktığım beğendiğim ürünlerde genelde baby jem ya da sevi bebeydi zaten kaliteli görünüyor tabi kesin bir şey diyemeyeceğim ama biz tüm ürünlerini aldık ayaklığı da sepetli olanından aldık o daha güvenilir geldi,arkadaşın da yazdığı gibi eğilerek yıkamada sıkıntı oluyormuş sonuçta yaz bebeği bizimkiler her gün yıkayacağız,annemde özellikle ayaklı al rahat edersin demişti o yüzden öyle tercih ettik :)
aynen canım annemde böyle söyledi, zaten onun desteğiyle yapacağım bebişin ilk bıcı bıcılarınıCanım bana büyükler annem kv falan ilk zamanlar banyoda değil de odada yıkamak gerektiğini soylediler, odada yikicam ben de o yüzden
canım ne dicemi bilemiyorum Allah yardımcın olsunbebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Kordonundaki ufacık varis yüzünden.bebek beslenemezse kaybedebiliriz. o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. Allah yardımcımız olsun..
ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
kızz yenimi kaybettin..offf ALLAHIM Yaaaaa..sana sadece sabır diliyorum..bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
cnm al bnden de o kadar eşime hasta bezi bağlansam nasıl olur dıyorummne gzl benım gunduz problemım yok normal derecede gıdıyorum vc ye ama uzanınca ne oluyor bılmıyorum gecemın yarısı vc de gecıyor
cnm cok zor gunler gecırıyosun rabbım sabrını artısrsın ınsaallah en kısa zamanda acını hafıfletecek hayrlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsaallahruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
cnmm rabbım sabır versın cok zor bılıyorum ne desek boş gebelık zehırlenmesı yasıyordun demı 16 eylul 2014te de abımler bebegını kaybettı bn kotu haberler umutsuzluga surukler dıye paylaşmak istemedım rabbım ınsaallah tekrar hayrlı zamanda saglıkla nasıp eder cnm sana ve tum ısteyenlere sana tavsıyem ne olur yalnız kalma annenlerde dur veya eşinle hep beraber ol başka türlü atlatmak cok zor rabbım yardımcın olsunnbebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
kurban olurum onun gözüne kirpiğine canım benim Allah sabrı cemil ihsan eylesin sana hepsi aynı yakıyor kimi göremedim diye yanıyor kimi sarılamadım diye işte kader arkadaşımbebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Allah sabır versin. Okurken dondum kaldım. Yorum yapacak, teselli edecek birşeyler dahi gelmiyor aklıma...bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
korkma inşallah bişeycik olmaz..erkende doğsa yaşama yaşsı var artık..Kordonundaki ufacık varis yüzünden.bebek beslenemezse kaybedebiliriz. o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. Allah yardımcımız olsun..
bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
kız daha çok güleceyin günler olacak..selam kızlar ozlemısım sızı uzun zamandır bakmıyodum gecmıs sayfalarda kızımlayken yazdıgım yazıları guldugumuz gunlerı okudum
ALLAH yardımcın olsunKontrolum var kizlar hastanedeyim ins hersey yolundadir dua edin
Allah sabır versin, ben senin iki küçük çocuğun var diye hatırlıyorum, onlar içi güçlü olman gerekli, sen bu haldeyken onlarla ilgilenecek kimsen var mı bilmiyorum ama çocuklarının sana ihtiyacı var onlara sarıl metin ol. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez inşallah.ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?