Başın sağolsun, Allah sabrını versin, İnşallah tez zamanda sana hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin.bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
benimkinin buyuk hareketleri de genelde sağda oluyor. kafası olduğunu düşünüyorum. belkı o baskı yapıyodur dıye düşünüyorum :)
Aminn, hayırlısıyla kucağına al inşallah, güzel düşün güzel olsun, tüm önlemlerini al, geçmiş olsun öpüyorum yavrunuKordonundaki ufacık varis yüzünden.bebek beslenemezse kaybedebiliriz. o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. Allah yardımcımız olsun..
İyi yapıyorsun dinlenebildiğin kadar dinlen sol tarafına doğru dönüp dinlen kan akışı için, Güzel haberlerle gel inşallah, biz iyiyiz geçip gidiyor işte zaman, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallaharada yazıyorum canım ama çok yazamıyorum malesef. yatmakla geçiriyorum, ağırlaşmış hissediyorum iyice kendimi. şimdi bir de grip oldum. Cuma günü kontrolüm var. sen ve bebiş nasıl
Kızlar nasıl hala çalışabiliyosunuz hayret ediyorum size.Ben 30. Haftamdayım hamileliğim boyunca hiç oturmadım,ewde durmadım hep gezdim.Ama 2 gündür ne olduysa dışarda duramıyorum enerjin düşük dün biraz cıktım birkaç saat ayakta kaldım korkunç bi yorgunlukla ewe döndüm.Bugun hic cıkamadım kalktıgımdan beri dinleniyorum telewizyonun karsısında.(hic yapmadıgım şeydir we cok sıkılıyorm)Normalmi sizce bianda böyle yorgunluk bel ağrısı çarpıntı şikayetlerimin artması
amin canım inş. gece uyurken sola dönmeye çalışıyorum genelde ama sırt ağrım var. bazen sırt üstü yatıyorum.Aminn, hayırlısıyla kucağına al inşallah, güzel düşün güzel olsun, tüm önlemlerini al, geçmiş olsun öpüyorum yavrunu
İyi yapıyorsun dinlenebildiğin kadar dinlen sol tarafına doğru dönüp dinlen kan akışı için, Güzel haberlerle gel inşallah, biz iyiyiz geçip gidiyor işte zaman, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Canım çok ama çok üzüldüm inan kıyamam sanan alllah yardımcın olsun 29 hafta yaaa neden nasıl oldu bilmiyorum ama hepimizin başına erken doğum gelebilir geçen gün 25 haftalık bir bebeğin yaşadığını okuyunca sevinmiştim artık herşey gelişti diye ama senin için bebek için kahroldumbebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Normalde de evde dinlenirken sol tarafına doğru dönüp dinlensen iyi olur demişti doktorum bana. Nasıl rahat ediyorsan tabi, çok normal 2 can taşıyorsun bizim iki katımız yükün var ve, sen 3 kalp taşıyosun, biraz zorlanabilirsin, sağlıcakla kalın kızın ve oğlunu öptümamin canım inş. gece uyurken sola dönmeye çalışıyorum genelde ama sırt ağrım var. bazen sırt üstü yatıyorum.
surup icebilirsinkizlar bu migde eksimesi beni mahfetti uyutmuyo geceleri cok kotu durumdayim
saol canım ben de sizi öptüm. Allah a emanet olunNormalde de evde dinlenirken sol tarafına doğru dönüp dinlensen iyi olur demişti doktorum bana. Nasıl rahat ediyorsan tabi, çok normal 2 can taşıyorsun bizim iki katımız yükün var ve, sen 3 kalp taşıyosun, biraz zorlanabilirsin, sağlıcakla kalın kızın ve oğlunu öptüm
kontrole gitmiştim. ters duruyordu. ama dr normal dedi. daha değişir dedi. bir yönden de şimdi böyle durması daha ıyı cunku bas aşağıda olduğunda ağırlık yapar ve dusuk de olsa erken doğum riski olur dedi. ama simdi hangi poziyonda bebiş bilmiyorum. anlayamıyorum ben kafası nerde ayakları hangısı fln:)Bebegi ters duran var mi
Bir çoğunun nasıl çalışabildiğini anlatayım ben sana da hayret etme bence artık sen ...
Burda yazan kızların birçoğunun ama az ama çok maddi problemleri var, doğumdan önce tanınan yasal izin süresi 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta, ve biz maddi sıkıntıları düşünüp ücretsiz izin almak istemeyen arkadaşlarımız olarak, 37. haftaya kadar keyfimizden çalışmıyoruz, 5 haftayı doğumdan sonraya aktaralım da yavrularımızla daha çok vakit geçirelim diye.. Umarım anlatabilmişimdir.
Bi anda yorgunluk ve çarpıntı çok normal tabi artık bebeğe pompaladığın kan ve aldığın nefes yetersiz kalıyor, ama normal olmayan şey bence bu kadar yas temalı yazı içerisinde senin böyle bir soru sorman..
Yazdıklarım umarım seni kırmamıştır, lütfen bunu bir uyarı niteliğinde kabul et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?