2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
içimden geçenleri yazmışsın teşşekkürler :)

30. haftaya kadar gayet iyi geçirmişsin bundan sonra bunların olması gayet normal. evet burası bi paylaşım topiği o zaman lütfen yazdıklarımızı seçerek yazalım üzerine alınıp kırılan arkadaşlarımız olabilir. ayrıca burası okul değil başımızda öğretmenler olsun ne yazıcaksam ne diceksem karar versinler kaç yaşında insanlarız ne dicemize kendimiz karar verebilriiz ama lütfen kimseyi kıracak şekilde değil. uzun zamandır topiğin en büyük konusu yorgunluk ve bir an önce doğum iznine ayrılmak safakmeley arkadaşımda sana bunu anlatmak istemiş sende buna kırılma

kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum ama ALLAH en kısa zamanda sizlere tekrar sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. okurken ağladım ben de. sizi çok iyi anlıyorum. Allahm sabrını da mükafatını da versin size en kısa zamanda inş. Elifeva cım senn iki tane oğlun vardı yanılmıyosam onlar için güçlü olmalısın herseyden önce. Bir odaya kapanman yüzünün gülmemesi annelerini öyle görmek eminim çok üzüyodur onları. Bol bol dua et Allaha sığın yeniden hazır hissttgnde Allah esinle sana güzel bir bebiş nasip etsin.
bynkiliç canım ne desem bilemedim acını burdan ben bile hissettim. Allahm en kısa zamnda sana sağlıklı bir bebek nasip etsin dua edeceğim sana. gerekenler yapıldı mı küvezde kaldı mı acaba. erken doğum videolarnda o haftalarda yaşayan bebekleri görünce çok seviniyordum. ama hepsi nasip kısmet Allah bilir desene. Allahm sabır versin dualarmda olacaksın inş..

Kırılma gibi bi söz konusu deil bu durum benm icin.Sagol seninde açıklaman için.Yazdm ama okumadın heralde bayadır yazılanları okumuyorm.Görmedim yani bu aralar neler konuşuldugunu.

Kırılma gibi bi söz konusu deil bu durum benm icin.Sagol seninde açıklaman için.Yazdm ama okumadın heralde bayadır yazılanları okumuyorm.Görmedim yani bu aralar neler konuşuldugunu.
o zaman lütfen az bişey geçmişe bak bene çok okumuyorum ama kelimelerimi seçiyorum sadece sıkıntınız olduğunda yazmayın lütfen bir iki tane yorum okunsa zaten konu anlaşılır

Yok neden kırsın ben nasıl seni eleştiriyorsam sen de beni eleştirmişsin, ben gücümü neye dayanarak yetirdiğimi yazdım güçsüz de olsam, sonrasını düşünerek çalışmak durumundayım dolayısıyla maddiyata girdim. Artistlik yaptığımı düşünmüyorum, sizin mesaj yazdığın az burada 2 kadın çocuğunu kaybetmenin acısını paylaşıyordu, okumadan yazıyor olmanız da sizin tercihiniz tabi, neticesinde forumu kendi menfaatinize kullanmayı da pek tabii seçebilirsiniz ve haklısınız buna ben karışamam. Sadece bu kadar kayıtsız olmanız hoşuma gitmedi ve yazmak istedim..

Kendi sıkıntılarıyla alınganlık yapıp
o zaman lütfen az bişey geçmişe bak bene çok okumuyorum ama kelimelerimi seçiyorum sadece sıkıntınız olduğunda yazmayın lütfen bir iki tane yorum okunsa zaten konu anlaşılır

Cewp bu şekilde werilir.Kibarlıgın icin tsk ederim.

zor canım gercekten söyleyecek söz bulamıyor insan rabbim sabrını verir insallah kotu gunlerde gecer

canım ben dün anlayabildim hep sağda solda hissediodum dün oyle bi hareket etti ki
işte dedim döndü bu bebek ve bugun kontrolde de doktor baş aşağı durduğunu soyledi yani merak etme dönüp duruyolar ve sen bi süre sonra anlıyosun

rabbım cok buyuk sabır versın canım inşALLAH denıcelek baska laf yok

Allah sabır versin basınız sagolsun canım insallah rabbim tekrar nasip eder anne olmayı

elifeva B bynkilic canlarım Rabbim sabır versin inşALLAH..en kısa zamnada sağlıklı bebekler nasip etsin ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm..

Başınız sagolsun, rabbim yardımcınız olsun. Çok zor

Başın sağolsun, gerçekten çok üzücü ama hayatta neyle karşılaşacağımızı hiç bilemiyoruz işte, derdi veren Allah sabrını da verir inşallah...

B bynkilic elifeva Allah sabir versin, yasadiklariniz asiri zor Allahim bir daha ne size ne de bi baska anneye yasatmasin ne diycegimi bilemiyorum.. İnsallah Rabbim en yakin zamanda sizleri tekrar mujdelendirir ve saglikli melekleriniz olur ve saglikla kucaginiza almak nasip olur..

Biz burada bir aile olduk. Hepinizi az çok tanıyorum. Ve dertlerimize gerçekten karşılıklı üzülüyoruz. Sorun şu ki büyük bir acı var ve iki kişi var. Buraya yazmışlar bizden teselli bekliyorlar. Bu durumun içindeyken çok farklı sorular sorulabiliyor. Bu onun derdini dert bilmediğini gösteriyor. He diyeceksiniz ki ben okumadım. Senin okumadığın kişiler niye seni okusun biraz paylaşımcı olmak lazım.

Kesinlikle burası bir forum isteyen istediğini yazar. Ama sorun şu ki Komşusu açken tok yatan bizden değildir deriz ya buraya Bebeğini kaybettiğini yazan bir arkadaşımız var ve belki de cevaplarımızı okuyor. Aralarda bisürü Kişi teselli etmiş görmemiş olmak imkansız bence. Bir dakika onun yerine koyun kendinizi şuan sizin yorumlarınızın nekadar önemli olduğunu anlayacaksınız. O teselli beklerken burdaki insanların ne kadar duyarsız olduğunu düşünecek ve üzülecek.

Kimse kusura bakmasın. Ben kimsenin derdine derman olmayayım bir paylaşımda bulunmayayım ama ben her yazdığımda cevap alabileyim hep kendinle ilgili konuşulsun. Yok öyle bir dünya. Benim için yok yani. Kesinlikle böyle insanları samimi bulmuyorum ve çok kızıyorum.

elifeva canım zaman herşeyi ilacı olacak inşallah sen kendini odaya kapatarak iki çocuğunu da sensiz bırakıyorsun nolur çocuklarınla dışarı çık onlarla zaman geçir eve kendini kapatırsan hiç ilerleyemezsin evinin içini değiştir eşyaların yerlerini değiştir görüşmediğin dost arkadaş varsa onları ara onlarla görüş eşine çocukları bırak kız kıza gez. daha ne denirki bilemiyorum canım sabır sabır sabır...

B bynkilic canım ne diyeceğimi bilemiyorum görünce çok kötü oldum Rabbim sana sağlık eşine sağlık versin sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…