- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Bir çoğunun nasıl çalışabildiğini anlatayım ben sana da hayret etme bence artık sen ...
Burda yazan kızların birçoğunun ama az ama çok maddi problemleri var, doğumdan önce tanınan yasal izin süresi 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta, ve biz maddi sıkıntıları düşünüp ücretsiz izin almak istemeyen arkadaşlarımız olarak, 37. haftaya kadar keyfimizden çalışmıyoruz, 5 haftayı doğumdan sonraya aktaralım da yavrularımızla daha çok vakit geçirelim diye.. Umarım anlatabilmişimdir.
Bi anda yorgunluk ve çarpıntı çok normal tabi artık bebeğe pompaladığın kan ve aldığın nefes yetersiz kalıyor, ama normal olmayan şey bence bu kadar yas temalı yazı içerisinde senin böyle bir soru sorman..
Yazdıklarım umarım seni kırmamıştır, lütfen bunu bir uyarı niteliğinde kabul et.
30. haftaya kadar gayet iyi geçirmişsin bundan sonra bunların olması gayet normal. evet burası bi paylaşım topiği o zaman lütfen yazdıklarımızı seçerek yazalım üzerine alınıp kırılan arkadaşlarımız olabilir. ayrıca burası okul değil başımızda öğretmenler olsun ne yazıcaksam ne diceksem karar versinler kaç yaşında insanlarız ne dicemize kendimiz karar verebilriiz ama lütfen kimseyi kıracak şekilde değil. uzun zamandır topiğin en büyük konusu yorgunluk ve bir an önce doğum iznine ayrılmakKonuyu neden maddiyata cektinki sen.?Kimseye düşmez burda benim ne yazdıgımın derdi.Ben maddiyatla ilgili bi konuya değinmedim,sadece nasıl gücünüzü yettiriyosunuz kötü olmuyomusunuz calısırken diye sormak istedim.Ki bunu sende cok iyi anlamıssındır bence.İşi artistlige sürmenin anlamı yok.Yas temalı yazılardan bahsetmişsin ben yazılanları okumuyorum epeydir.Kendi cwp yazdıklarıma we bana cwp yazanlara bakıyorum.Sende şimdi anlamışsındır heralde.Burda ne yazıp yazmayacagımı forum yöneticileri karar werebilir burası toplu bi forum belirli gruplaşmalarn oldugu bi forum degil.Yazdıklarım umarım senide kırmamıştır.
ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum ama ALLAH en kısa zamanda sizlere tekrar sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. okurken ağladım ben de. sizi çok iyi anlıyorum. Allahm sabrını da mükafatını da versin size en kısa zamanda inş. Elifeva cım senn iki tane oğlun vardı yanılmıyosam onlar için güçlü olmalısın herseyden önce. Bir odaya kapanman yüzünün gülmemesi annelerini öyle görmek eminim çok üzüyodur onları. Bol bol dua et Allaha sığın yeniden hazır hissttgnde Allah esinle sana güzel bir bebiş nasip etsin.bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
30. haftaya kadar gayet iyi geçirmişsin bundan sonra bunların olması gayet normal. evet burası bi paylaşım topiği o zaman lütfen yazdıklarımızı seçerek yazalım üzerine alınıp kırılan arkadaşlarımız olabilir. ayrıca burası okul değil başımızda öğretmenler olsun ne yazıcaksam ne diceksem karar versinler kaç yaşında insanlarız ne dicemize kendimiz karar verebilriiz ama lütfen kimseyi kıracak şekilde değil. uzun zamandır topiğin en büyük konusu yorgunluk ve bir an önce doğum iznine ayrılmaksafakmeley arkadaşımda sana bunu anlatmak istemiş sende buna kırılma
o zaman lütfen az bişey geçmişe bak bene çok okumuyorum ama kelimelerimi seçiyorum sadece sıkıntınız olduğunda yazmayın lütfen bir iki tane yorum okunsa zaten konu anlaşılırKırılma gibi bi söz konusu deil bu durum benm icin.Sagol seninde açıklaman için.Yazdm ama okumadın heralde bayadır yazılanları okumuyorm.Görmedim yani bu aralar neler konuşuldugunu.
Yok neden kırsın ben nasıl seni eleştiriyorsam sen de beni eleştirmişsin, ben gücümü neye dayanarak yetirdiğimi yazdım güçsüz de olsam, sonrasını düşünerek çalışmak durumundayım dolayısıyla maddiyata girdim. Artistlik yaptığımı düşünmüyorum, sizin mesaj yazdığın az burada 2 kadın çocuğunu kaybetmenin acısını paylaşıyordu, okumadan yazıyor olmanız da sizin tercihiniz tabi, neticesinde forumu kendi menfaatinize kullanmayı da pek tabii seçebilirsiniz ve haklısınız buna ben karışamam. Sadece bu kadar kayıtsız olmanız hoşuma gitmedi ve yazmak istedim..Konuyu neden maddiyata cektinki sen.?Kimseye düşmez burda benim ne yazdıgımın derdi.Ben maddiyatla ilgili bi konuya değinmedim,sadece nasıl gücünüzü yettiriyosunuz kötü olmuyomusunuz calısırken diye sormak istedim.Ki bunu sende cok iyi anlamıssındır bence.İşi artistlige sürmenin anlamı yok.Yas temalı yazılardan bahsetmişsin ben yazılanları okumuyorum epeydir.Kendi cwp yazdıklarıma we bana cwp yazanlara bakıyorum.Sende şimdi anlamışsındır heralde.Burda ne yazıp yazmayacagımı forum yöneticileri karar werebilir burası toplu bi forum belirli gruplaşmalarn oldugu bi forum degil.Yazdıklarım umarım senide kırmamıştır.
30. haftaya kadar gayet iyi geçirmişsin bundan sonra bunların olması gayet normal. evet burası bi paylaşım topiği o zaman lütfen yazdıklarımızı seçerek yazalım üzerine alınıp kırılan arkadaşlarımız olabilir. ayrıca burası okul değil başımızda öğretmenler olsun ne yazıcaksam ne diceksem karar versinler kaç yaşında insanlarız ne dicemize kendimiz karar verebilriiz ama lütfen kimseyi kıracak şekilde değil. uzun zamandır topiğin en büyük konusu yorgunluk ve bir an önce doğum iznine ayrılmaksafakmeley arkadaşımda sana bunu anlatmak istemiş sende buna kırılma
o zaman lütfen az bişey geçmişe bak bene çok okumuyorum ama kelimelerimi seçiyorum sadece sıkıntınız olduğunda yazmayın lütfen bir iki tane yorum okunsa zaten konu anlaşılır
zor canım gercekten söyleyecek söz bulamıyor insan rabbim sabrını verir insallah kotu gunlerde gecerruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
25.haftada
kontrole gitmiştim. ters duruyordu. ama dr normal dedi. daha değişir dedi. bir yönden de şimdi böyle durması daha ıyı cunku bas aşağıda olduğunda ağırlık yapar ve dusuk de olsa erken doğum riski olur dedi. ama simdi hangi poziyonda bebiş bilmiyorum. anlayamıyorum ben kafası nerde ayakları hangısı fln:)
bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Allah sabır versin basınız sagolsun canım insallah rabbim tekrar nasip eder anne olmayıbebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
catı problemi ne canım.catınmı darTaşıuamazsam mecbur erken doğacak zaten canım benim çatı problemim var sezeryan olurum ben büyğk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?