Ben sunu anlayamadim yalniz, okumuyorsan nerden biliyorsun calistigimizi ?Ben burda kimseyi inandırmak zorunda deilim.Samimi bulmamak we kızmak senin problemin.Ben durumu anlattm sen istersen samimi bulma cok problem degil.Ayrıca benim okumadıom kişiler benim yazdıklarımı tabikide okumak zorunda deil.İllede okuycaksınız bu yorumumu diyerek yazmıorm.Yazıyorum we cıkıyorum bildirim gelirse tekrar giriyorm.O yuzden bunu nden yazdıgınızı anlamadm.Tektar söylüyorum okumadım we cogu zaman okumuyorm kmsede bna cwp yazmak zorunda deil.Bu tepkiler saçma
Peki aynı düşünmek zorunda değiliz demekki farklı bakıyoruz olaylara.Ben burda kimseyi inandırmak zorunda deilim.Samimi bulmamak we kızmak senin problemin.Ben durumu anlattm sen istersen samimi bulma cok problem degil.Ayrıca benim okumadıom kişiler benim yazdıklarımı tabikide okumak zorunda deil.İllede okuycaksınız bu yorumumu diyerek yazmıorm.Yazıyorum we cıkıyorum bildirim gelirse tekrar giriyorm.O yuzden bunu nden yazdıgınızı anlamadm.Tektar söylüyorum okumadım we cogu zaman okumuyorm kmsede bna cwp yazmak zorunda deil.Bu tepkiler saçma
Aynen öyle saygı duyabilmene sewindim.Peki aynı düşünmek zorunda değiliz demekki farklı bakıyoruz olaylara.
Benim düşüncem bu seninki de Israrla bu.
Foruma girdigimde en alt sayfada bi arkds hala çalıştıgını yazıyodu.Ordan biliyorum merakın giderildimi :)Ben sunu anlayamadim yalniz, okumuyorsan nerden biliyorsun calistigimizi ?
Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas (Foruma girdigimde en alt sayfada bi arkds hala çalıştıgını yazıyodu.Ordan biliyorum merakın giderildimi :)
çok haklısın canım bu şekilde bencil olunduğu sürece iki gün sonra şuram ağrıyor buram ağrıyor şuramda bişey var dediğin zaman kimse cevap vermez vermek zorundada değil o zaman ben olsam yaptığımın yanlış olduğunu anlarım. zaten şuanda çocuklarını kaybeden arakdaşlarımız foruma girmemişlerdir girseler kesin yazarlarda onları çok iyi tanıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimin başına ne geleceği belli olmaz kimsenin garantisi yok rabbim evlatlarımızı korusun inşallahEvet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas (toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
öylemi büyük bişey başardın ozaman cok mutlu olmussundur simdi..senin düsündüklerinide bu forumda kmse düşünememiştir zaten demi :) bi akıllı arkadaşımız sensin.baska bi arkds cwp wermisti ona laf yetistirirken birisi benm konumun üzerine cok sinir oldm yazdı.bende dewamını illa biri getirip bana laf sokmaya calısan birileri olur die düsünüp sayfayı birkac kez yeniledim we dogruda düsünmüsüm.okdr sıkıntının arasında bana laf yetistirmekten geri kalmayan senin gibi arkdslar oldu we olmaya dewam eder büyük ihtimal.O yuzden tekrar girip okudum cwp werebilmek icin.Ama söylemeden edemiycem zekana hayran kaldım çok güzel çözümledin herşeyi..ne cok boş waktn warmş.Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas (toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas (toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
Hayatim cahil bencil insanlarla ugrasmak zordur boswer umursama kimseyi tenezzul edip cwp wermeye bile degmez biz burda kimin ne oldugunu zamanla anladik tanidik zaten konusanda kendi kendine bos konusmus oluyo bitanem can skmaya degmez bos kisiler icin opuyoruz sizi kizimla yakisiklilarinida bitanemmm :*Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas (toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
catı problemi ne canım.catınmı dar
Milletin nasil dayandigini dusunecek kadar ve bunu sorgulycak kadar bos vaktin var ustune bir de gelip bana bos vaktin var diyosun, ben senin zekana hayran kaldim cunku benim hic arkadaslarin nasil dayandigini ben gezip tozarken onlarin nasil calistigini merak edecek kadar bos vaktim olmadiB
öylemi büyük bişey başardın ozaman cok mutlu olmussundur simdi..senin düsündüklerinide bu forumda kmse düşünememiştir zaten demi :) bi akıllo arkadaşımız sensin.baska bi arkds cwp wermisti ona laf yetistirirken birisi benm konumun üzerine cok sinir oldm yazdı.bende dewamını illa biri getirip bana laf sokmaya calısan birileri olur die düsünüp sayfayı birkac kez yeniledim we dogruda düsünmüsüm.okdr sıkıntının arasında bana laf yetistirmekten geri kalmayan senin gibi arkdslar oldu we olmaua dewam edee büyük ihtimal.O yuzden tekrar girip okudum cwp werebilmen icin.Ama söylemeden edemiycem zekana hayran kaldım çok güzel çözümledin herşeyi..ne cok boş waktn warmş.
Haklisin kuzum, nasilsin iyi oldu mu miden? Biz de sizi opuyoruz canim benim kizini da yerim :)Hayatim cahil bencil insanlarla ugrasmak zordur boswer umursama kimseyi tenezzul edip cwp wermeye bile degmez biz burda kimin ne oldugunu zamanla anladik tanidik zaten konusanda kendi kendine bos konusmus oluyo bitanem can skmaya degmez bos kisiler icin opuyoruz sizi kizimla yakisiklilarinida bitanemmm :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?