2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu foruma ara sıra giren bi insanım.Sen sanırım gece gündüz giriyosun,olabilir.Anladıgım kadaryla cogunuzda öyle.Hayatım burasıyla gecmiyo yani.Benim yazdıgım şeye cewap wermeyip gecebilirsiniz.Bu durumda polemige girmeye calısan sensin tatlım.Ben girdigimde denk gelen yazılara yorum yapıyorum.Senin gibi didik didik edip herşeye bi cwp yazmaya calısan biri degilim güzelim.Bunu anlayablmen icin sabaha kdr yazmam gerekiyo sanırım.Hoş ozamanda anlayabılecegini sanmıyorm.Çok sık girmedigimi belirttim bunun üstüne hala laf yetiştiriyosun.Ewet boş zamanım çok ama sanal aleme takılı kalan biri degilim o yuzden takip etmedigimi anlaman gerekiyor.nekdr boş zamanımın oldugu seni ilgilendirdigini zannetmiyorum.Ben burda yawrularını kaybeden arkdslardan özür dileyip açıklamamı yapmışken sana daha ne düşüyo canm bnm hala anlayamadm.Hadi sana iyi akşamlar.

yahu sen nasıll bir kadınsın Allah aşkına sus artık!

Canım aslında sadece evlat değil. Hamile kalmak için ilaçlar içtim eşimde sorun çıktı testler vs benim rahim filmi aşılama . Koca karı yöntemleri kaç doktora gittim saymıyorum bile. Stres doluydum çok şükür rabbım çok aratmadı. Hamileliğin ilk 3 ayı lekelenmeler düşük Riskim derken yine stres. Hep kaybetme korkusu. Şimdi çok çok şükür her şey yolunda.. Ama tam rahatladım derken kaynana benimle uğraşmaya başladı yine stres. Anlicagin kızımla birlikte biraz huzura ve stressiz bir yaşama ihtiyacimiz var.. yine de her halime çok şükür. Asla şikayet etmedim etmiyorum da. Rabbim bana dünyanın en güzel mertebesini sunmuş annelik duygusunu bana tattirmis daha ne isterim. Ki....

başın sağolsun canım. allah aratmadan yenisini versin inşallah.

O

Olur tabi ozaman sende üstüne wazife olmayan şeylere yorum yazma.O ünlem işaretleri fln gereksiz we komik.
bence artık sus lütfen bak gerçekten yorumlarında konuşmalarında çok gereksiz yersiz yorum yapmayım diyorum ama senin gibi yapıp bazı şeylere kayıtsız kalamıyorum uzun zamandır burdayız ve herkesi tanıyoruz kimin ne niyette olduğunu biliyoruz. madem fazla giren birisi değilsin bundan sonrada girme cevap yazma kimseyide strese sokma

sen üstüne VAZİFE olmayan şeylere karışma, herkes haksız bi sen haklısın zaten.
Kızım sorunlarınmı war.Benm biseylere karıstıgım yok.Gerilere gidip okumaya basla bakalm konu nerden cıkmıs.Benim normal kendi şikayetlerimle ilgili bi yazımın arkasından tartısmalar cıktı.Ben bişeye karışmadm yani.Hepinize burda tek tek açıklıycammı bunları.Madem arkdslarınızı cok düşünüyosunuz boş boş konuşmayı bırakıp acılı insanlarn bu muabbetleri okumasını engelleyin.Üstüne wazife olmayan şeylere karışmaymış bak işine hadi.

A

Aynem degilim ayda 1 kere girerim weya girmem buda kmseyi ilgilendirmez.Bu konusmaları bastan sona okuyan birisi warsa we hala bana saçma sapan şeyler yazabiliyosa ciddi problemleri wardır kusura bakma..Olay nerden nereye geldi bukdr saçmalk olamaz.Cwp yazmana grek yk

bizde o arkadaşlarımızı düşünerek seni susturmaya çalışıyoruz ama maşallah laftan anladığın yok

bencede senin problemlerin var destek alman gerek

hala kızım diye hitap edebiliyorsan, işte ben sana asıl derdiimi anlatamamışım demektir. Ben senin yazdıgın ilk "çalışma" mesajına karşılık olarak yazmadım hiçbir şeyi. Hitap şekline ve insanlara hakaret edercesine mesaj yazmana kızıyorum; ama senin üslubun bu demek ki. Hayırlı akşamlar.

(nabizlar yukselmis..rabbim kimseye evladinin Acisini göstermesin cok aci bir durum .bizler birbirimizi biliyoruz arkadaslar kimsenin tahrikine gelmeyin en azindan bunu acisi olan arkadaslar icin yapmaliyiz Allah sabirlar versin...

B bynkilic
Canım foruma girip yazını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.
Allahım sana dayanma gücü versin.
Üzülme demicem diyemem. Dilim varmiyor.
Kelimeler düğümlendi bir an. .
Acin nasıl paylaşılır ki.
Mehmet'in melek oldu.
Güçlü ol lütfen.
Allahım bol sabır versin.
Başka ne denir ki çok Üzgünüm. .

Arkadaslar ne olur tartismayin artık.
Bir girdim foruma yerle bir olmuş sanki.
Sakın olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…