Ben bu foruma ara sıra giren bi insanım.Sen sanırım gece gündüz giriyosun,olabilir.Anladıgım kadaryla cogunuzda öyle.Hayatım burasıyla gecmiyo yani.Benim yazdıgım şeye cewap wermeyip gecebilirsiniz.Bu durumda polemige girmeye calısan sensin tatlım.Ben girdigimde denk gelen yazılara yorum yapıyorum.Senin gibi didik didik edip herşeye bi cwp yazmaya calısan biri degilim güzelim.Bunu anlayablmen icin sabaha kdr yazmam gerekiyo sanırım.Hoş ozamanda anlayabılecegini sanmıyorm.Çok sık girmedigimi belirttim bunun üstüne hala laf yetiştiriyosun.Ewet boş zamanım çok ama sanal aleme takılı kalan biri degilim o yuzden takip etmedigimi anlaman gerekiyor.nekdr boş zamanımın oldugu seni ilgilendirdigini zannetmiyorum.Ben burda yawrularını kaybeden arkdslardan özür dileyip açıklamamı yapmışken sana daha ne düşüyo canm bnm hala anlayamadm.Hadi sana iyi akşamlar.Milletin nasil dayandigini dusunecek kadar ve bunu sorgulycak kadar bos vaktin var ustune bir de gelip bana bos vaktin var diyosun, ben senin zekana hayran kaldim cunku benim hic arkadaslarin nasil dayandigini ben gezip tozarken onlarin nasil calistigini merak edecek kadar bos vaktim olmadipolemige girmeyi seviyorsun sanirim ama ben senin gibi saygi sinirlarimi asmayacagim guzelim. Ne kadar mutluyum bilemezsin, inan ugrasamayacagim seninle zaten herkes neyin ne oldugunu anlamis ve yazmis soylencek soz de kalmamis ki benim daha fazla BOŞ vaktim de yok. Haydi iyi aksamlar...
B
öylemi büyük bişey başardın ozaman cok mutlu olmussundur simdi..senin düsündüklerinide bu forumda kmse düşünememiştir zaten demi :) bi akıllı arkadaşımız sensin.baska bi arkds cwp wermisti ona laf yetistirirken birisi benm konumun üzerine cok sinir oldm yazdı.bende dewamını illa biri getirip bana laf sokmaya calısan birileri olur die düsünüp sayfayı birkac kez yeniledim we dogruda düsünmüsüm.okdr sıkıntının arasında bana laf yetistirmekten geri kalmayan senin gibi arkdslar oldu we olmaya dewam eder büyük ihtimal.O yuzden tekrar girip okudum cwp werebilmek icin.Ama söylemeden edemiycem zekana hayran kaldım çok güzel çözümledin herşeyi..ne cok boş waktn warmş.
Canım aslında sadece evlat değil. Hamile kalmak için ilaçlar içtim eşimde sorun çıktı testler vs benim rahim filmi aşılama . Koca karı yöntemleri kaç doktora gittim saymıyorum bile. Stres doluydum çok şükür rabbım çok aratmadı. Hamileliğin ilk 3 ayı lekelenmeler düşük Riskim derken yine stres. Hep kaybetme korkusu. Şimdi çok çok şükür her şey yolunda.. Ama tam rahatladım derken kaynana benimle uğraşmaya başladı yine stres. Anlicagin kızımla birlikte biraz huzura ve stressiz bir yaşama ihtiyacimiz var.. yine de her halime çok şükür. Asla şikayet etmedim etmiyorum da. Rabbim bana dünyanın en güzel mertebesini sunmuş annelik duygusunu bana tattirmis daha ne isterim. Ki....Sen cok evhamlısın canım anladıgım kadarıyla ınsallah atlatırsın bu durumu bnm yerımde olsan catlardın heralde bnm kızım cok az hareket edıyor ztn yenı yenı hıssettım ondada o kdr az oynuyorkı cok nazlı yavrum
yahu sen nasıll bir kadınsın Allah aşkına sus artık!
Allah askına sende muhalefet olma eksik kal güzelim.
başın sağolsun canım. allah aratmadan yenisini versin inşallah.bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Olur tabi ozaman sende üstüne wazife olmayan şeylere yorum yazma.O ünlem işaretleri fln gereksiz we komik.benımle güzelim falan diye konuşma olur mu? şu hareketlerine bir bak, herkesle seviyesizce konuşyorsun bir de üste çıkıyorsun.
O
Olur tabi ozaman sende üstüne waziyet olmayan şeylere yorum yazma.O ünlem işaretleri fln gereksiz we komik.
bence artık sus lütfen bak gerçekten yorumlarında konuşmalarında çok gereksiz yersiz yorum yapmayım diyorum ama senin gibi yapıp bazı şeylere kayıtsız kalamıyorum uzun zamandır burdayız ve herkesi tanıyoruz kimin ne niyette olduğunu biliyoruz. madem fazla giren birisi değilsin bundan sonrada girme cevap yazma kimseyide strese sokmaO
Olur tabi ozaman sende üstüne wazife olmayan şeylere yorum yazma.O ünlem işaretleri fln gereksiz we komik.
Kızım sorunlarınmı war.Benm biseylere karıstıgım yok.Gerilere gidip okumaya basla bakalm konu nerden cıkmıs.Benim normal kendi şikayetlerimle ilgili bi yazımın arkasından tartısmalar cıktı.Ben bişeye karışmadm yani.Hepinize burda tek tek açıklıycammı bunları.Madem arkdslarınızı cok düşünüyosunuz boş boş konuşmayı bırakıp acılı insanlarn bu muabbetleri okumasını engelleyin.Üstüne wazife olmayan şeylere karışmaymış bak işine hadi.sen üstüne VAZİFE olmayan şeylere karışma, herkes haksız bi sen haklısın zaten.
bence artık sus lütfen bak gerçekten yorumlarında konuşmalarında çok gereksiz yersiz yorum yapmayım diyorum ama senin gibi yapıp bazı şeylere kayıtsız kalamıyorum uzun zamandır burdayız ve herkesi tanıyoruz kimin ne niyette olduğunu biliyoruz. madem fazla giren birisi değilsin bundan sonrada girme cevap yazma kimseyide strese sokma
bizde o arkadaşlarımızı düşünerek seni susturmaya çalışıyoruz ama maşallah laftan anladığın yokKızım sorunlarınmı war.Benm biseylere karıstıgım yok.Gerilere gidip okumaya basla bakalm konu nerden cıkmıs.Benim normal kendi şikayetlerimle ilgili bi yazımın arkasından tartısmalar cıktı.Ben bişeye karışmadm yani.Hepinize burda tek tek açıklıycammı bunları.Madem arkdslarınızı cok düşünüyosunuz boş boş konuşmayı bırakıp acılı insanlarn bu muabbetleri okumasını engelleyin.Üstüne wazife olmayan şeylere karışmaymış bak işine hadi.
bencede senin problemlerin var destek alman gerekA
Aynem degilim ayda 1 kere girerim weya girmem buda kmseyi ilgilendirmez.Bu konusmaları bastan sona okuyan birisi warsa we hala bana saçma sapan şeyler yazabiliyosa ciddi problemleri wardır kusura bakma..Olay nerden nereye geldi bukdr saçmalk olamaz.Cwp yazmana grek yk
Kızım sorunlarınmı war.Benm biseylere karıstıgım yok.Gerilere gidip okumaya basla bakalm konu nerden cıkmıs.Benim normal kendi şikayetlerimle ilgili bi yazımın arkasından tartısmalar cıktı.Ben bişeye karışmadm yani.Hepinize burda tek tek açıklıycammı bunları.Madem arkdslarınızı cok düşünüyosunuz boş boş konuşmayı bırakıp acılı insanlarn bu muabbetleri okumasını engelleyin.Üstüne wazife olmayan şeylere karışmaymış bak işine hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?