2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elifeva
Uzun zamandır gelmiyorsun canım hep aklıma geliyordun ne yapıyordur acaba diye.
Ne olursun bir an önce toparlan ve güçlü ol.
Evde senin gulumsemeni bekleyen Paşaların yüzünü de güldur.
Inşallah en kisa zamanda tekrar hamile kalırsın. Ama bunun için toparlanman gerek kendini asla bırakma.

nolmus bugun buraya yaaa.
Nasıl çalıştıgımızı merak eden olmuş heralde yanlış anlaşılma mı değilmi bilmiyorum ama sunu soyliyim canım bi kadının kendi ayaklarının üzerinde durması kendi parasını kazanması kadar güzel bişey oldugunu sanmıyorum.
boswerin bnce sizde kızlar uzatmayın.

Amin canım,sen içini ferah tut ama hiç bişeycikler olmayacak bebişin vaktiyle gelecek inş,ne güzel ilgili bir doktorun varmış hem sende onu her hafta doya doya görmüş olacaksın öyle düşün..

canım çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok iyi, inşallah vaktinde kucağına alırsınn

korkma inşallah bişeycik olmaz..erkende doğsa yaşama yaşsı var artık..
kontrollerini aksatma..bol dua edelim bizde sende et..ALLAHA emanet ol

Aminn, hayırlısıyla kucağına al inşallah, güzel düşün güzel olsun, tüm önlemlerini al, geçmiş olsun öpüyorum yavrunu

sağolun arkadaşlar. dualarınızı eksik etmeyin...

Geçmiş olsun canım benim ALLAH yardımcın olsun..

Gayet iyi gidiyorsunuz maşallah bebişin besleniyor senden arkadaşım Rabbim bebişini size bağışlasın sağlıklıca doğur inşallah hayırlı zamanda.

aminnn...inşallah hepimiz hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. sağolun iyi ki varsınız..

Annemde kalıyorum nete çok giremiyorum sizlerle sohbeti çok özledim girince korka korka bazı sayfalara bakıyorum atlayarak bugün korktuğum başıma geldi güzel anne B bynkilic meleğin seni cennette bekleyecek lütfen sabırlı olmaya çalış Allah ım nolur gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kıl artık üzücü haber yaşamayalım herkes sağlıkla kavuşsun inşallah bebişlerine

Kurunun yanında yanan yaş arkadaşlarıma üzüldüm Yağmur Eslem ve Mytwin'e.. Onları pasif görmek beni üzüyor, aylardır burada bizlere destek oldular, keşke bunu göz önüne alıp ona göre değerlendirme yapsaymış yönetim.. İyi akşamlar herkese konuyu daha fazla uzatmayalım bence de..

Haklisin kuzum, nasilsin iyi oldu mu miden? Biz de sizi opuyoruz canim benim kizini da yerim :)
Sabahtan beri sakiz cigniyorum canim simlik bsey yok bakalim benim migde aksamlari kuduruyo daha cok yee teyzesi yee totostan totostan hemde

böyle devam edemezsın canım cok zor billiyrm aynı seylerı yasadım iki evladın var unutma sana tek tavsıyem çivi çiviyi söker bunu unutma

Canim seni en iyi anlayanlardan biriyim bende tedawi ile oldu melegim sonunda geldi 1bucuk yil tedaviler tam asilama yapilacagi ay hamile kaldim sukurler olsun rabbim herkese nasip ettirsin b duyguyu sende kaynana problemi bende gorumce kac gundur delirdim gene biktirdilar kendilerinden

allah sabır versın canım karnındamı kaybettin noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…