- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Amin canım,sen içini ferah tut ama hiç bişeycikler olmayacak bebişin vaktiyle gelecek inş,ne güzel ilgili bir doktorun varmış hem sende onu her hafta doya doya görmüş olacaksın öyle düşün..
canım çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok iyi, inşallah vaktinde kucağına alırsınn
korkma inşallah bişeycik olmaz..erkende doğsa yaşama yaşsı var artık..
kontrollerini aksatma..bol dua edelim bizde sende et..ALLAHA emanet ol
Aminn, hayırlısıyla kucağına al inşallah, güzel düşün güzel olsun, tüm önlemlerini al, geçmiş olsun öpüyorum yavrunu
sağolun arkadaşlar. dualarınızı eksik etmeyin...
Gayet iyi gidiyorsunuz maşallah bebişin besleniyor senden arkadaşım Rabbim bebişini size bağışlasın sağlıklıca doğur inşallah hayırlı zamanda.sağolun arkadaşlar. dualarınızı eksik etmeyin...
Geçmiş olsun canım benim ALLAH yardımcın olsun..
Gayet iyi gidiyorsunuz maşallah bebişin besleniyor senden arkadaşım Rabbim bebişini size bağışlasın sağlıklıca doğur inşallah hayırlı zamanda.
NurrBanuu gecmis olsun canim hersey iyu gidicek ins pozitif dusun ins
geçmiş olsun canımm morelini yüksek tut herşey çok güzel olacak inşallah :)sağol canım inşallah...
Sabahtan beri sakiz cigniyorum canim simlik bsey yok bakalim benim migde aksamlari kuduruyo daha cok yee teyzesi yee totostan totostan hemdeHaklisin kuzum, nasilsin iyi oldu mu miden? Biz de sizi opuyoruz canim benim kizini da yerim :)
böyle devam edemezsın canım cok zor billiyrm aynı seylerı yasadım iki evladın var unutma sana tek tavsıyem çivi çiviyi söker bunu unutmaruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
Canim seni en iyi anlayanlardan biriyim bende tedawi ile oldu melegim sonunda geldi 1bucuk yil tedaviler tam asilama yapilacagi ay hamile kaldim sukurler olsun rabbim herkese nasip ettirsin b duyguyu sende kaynana problemi bende gorumce kac gundur delirdim gene biktirdilar kendilerindenCanım aslında sadece evlat değil. Hamile kalmak için ilaçlar içtim eşimde sorun çıktı testler vs benim rahim filmi aşılama . Koca karı yöntemleri kaç doktora gittim saymıyorum bile. Stres doluydum çok şükür rabbım çok aratmadı. Hamileliğin ilk 3 ayı lekelenmeler düşük Riskim derken yine stres. Hep kaybetme korkusu. Şimdi çok çok şükür her şey yolunda.. Ama tam rahatladım derken kaynana benimle uğraşmaya başladı yine stres. Anlicagin kızımla birlikte biraz huzura ve stressiz bir yaşama ihtiyacimiz var.. yine de her halime çok şükür. Asla şikayet etmedim etmiyorum da. Rabbim bana dünyanın en güzel mertebesini sunmuş annelik duygusunu bana tattirmis daha ne isterim. Ki....
Sen de iyi ki varsın :)aminnn...inşallah hepimiz hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. sağolun iyi ki varsınız..
allah sabır versın canım karnındamı kaybettin noldubebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Süt iç sen bence bak çok iyi geliyor inan :))Sabahtan beri sakiz cigniyorum canim simlik bsey yok bakalim benim migde aksamlari kuduruyo daha cok yee teyzesi yee totostan totostan hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?