2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canım benim :) :KK68:

B bynkilic arkadaşımız bebeğini kaybetmiş malesef :KK43: elifeva elifeva arkadaşımızın da kaybı vardı hatırlarsan duygularından ve yaşadıklarından bahsetmiş, dün üzücü bir gündü malesef..

Teşekkür ederim canım hoşbulduk :KK48:
Geçmişi okuyorum şimdi bir taraftan canım :( B bynkilic e çok üzüldüm. Ağlıyorum şuan :( öyle kötü oldum ki... Rabbim sabır versin. Güç versin... Arkadaşımızın yaşadığı imtihanı her an hepimiz yaşayabiliriz... Allah yaşatmasın bu acıyı kimseye... Yaşayan arkadaşların da acısını dindirsin. elifeva elifeva yı hiç unutmadık zaten. :(

aynen canım once saglıgıma kavusmam lazım oncelıkle sıgara bırakmak ıcın tedavı gormem lazım kızımdan sonra kendımı tutamıyorum sureklı ıcıyorum
İyi bir başlangıç olur canım. Devlet artık ilaçları da ücretsiz verecek sigara bırakma için. Hadi bakalım....

her zaman canım bıldıgım ne varsa yardımcı olurum az once esım aradı psıkıyatrıme randevu alcakmıs yenıden bu aralar bıraz saldırganım :S ılaclarımı deısmesını ıstıcekmıs
Cnm saldırganım derken nasıl birşey kendine felsn mı zarar veriyosun yoksa Allah korusun ya sabır çek ilaçlarında ysn etkisi olmasın sakın

Hastahane için de 25 tane hazırladım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 128
arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.

Rabbim yardımcın olsun. Kelimeler kifayetsiz duadan başka elimizden ne gelir. Kendine de çok dua et canım. Rabbim sabırini verir inşallah. Allahım daha büyük acılardan korusun.

Ya arkadaşlar nabız yükselmiş benim de zaman zaman bu platformda tartıştığım insanlar oldu. Uzun uzun forumda zaman geçirmek boş vakti olmak falan da değil olay. Sadece birsey söylemek istiyorum. ben iyi bir gozlemciyim, her gün giremesem de geçmişi olabildiğince okur olabildigime yardımcı olur bana cevap yazanlara cevap verir, yararlı bulduğum alışveriş vs. paylaşımda bulunur çikarim o biz herkesi tanıyoruz kimin ne olduğunu biliyoruz falan dıyenlerden bazıları beni bilir, bazıları da zaten 6. Aydan sonra takılmaya başladı buralara onlar bilmez. Mytwin Mytwin arkadaşımız cogunlukla üslubuna dikkat eden kırmayan saygili ilgili bir arkadaşımız. Kimseyi bilerek kırmayacağini ve boş konusmayacagini ben de bu kadar zaman içerisinde anladım. Aynı şekilde toist toist Benim Minnak Sevgilim Benim Minnak Sevgilim @Ariver biyolojik biyolojik countryrose countryrose H hukukcu_ deryaizm deryaizm safakmeley safakmeley ve aklıma gelmeyen ama bu başlığa seviyeli bir sekilde emek veren diğer arkadaşlar gibi. Haksızlık etmeyiniz.

Ya arkadaşlar nabız yükselmiş benim de zaman zaman bu platformda tartıştığım insanlar oldu. Uzun uzun forumda zaman geçirmek boş vakti olmak falan da değil olay. Sadece birsey söylemek istiyorum. ben iyi bir gozlemciyim, her gün giremesem de geçmişi olabildiğince okur olabildigime yardımcı olur bana cevap yazanlara cevap verir, yararlı bulduğum alışveriş vs. paylaşımda bulunur çikarim o biz herkesi tanıyoruz kimin ne olduğunu biliyoruz falan dıyenlerden bazıları beni bilir, bazıları da zaten 6. Aydan sonra takılmaya başladı buralara onlar bilmez. Mytwin Mytwin arkadaşımız cogunlukla üslubuna dikkat eden kırmayan saygili ilgili bir arkadaşımız. Kimseyi bilerek kırmayacağini ve boş konusmayacagini ben de bu kadar zaman içerisinde anladım. Aynı şekilde toist toist Benim Minnak Sevgilim Benim Minnak Sevgilim @Ariver biyolojik biyolojik countryrose countryrose H hukukcu_ deryaizm deryaizm safakmeley safakmeley ve aklıma gelmeyen ama bu başlığa seviyeli bir sekilde emek veren diğer arkadaşlar gibi. Haksızlık etmeyiniz.
Sağol canım yazdıkların beni çok mutlu etti. Dün hepimiz çok sinirliydik mutsuzduk üstüne hoşuma gitmeyen bir yorum çalışma konusunda. Ve Kayıplar olunca dayanamadım, dayanamadık. Hepimiz burda birbirimzden çok faydalandık inşallah birdaha böyle bir gün yaşamayız.

Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıca ;) daha fazla uzatmıycam seviyorum sizi :KK68:
Bizde seni seviyoruz mayıs topiğinin güzel annesi :-)

Sağol canım yazdıkların beni çok mutlu etti. Dün hepimiz çok sinirliydik mutsuzduk üstüne hoşuma gitmeyen bir yorum çalışma konusunda. Ve Kayıplar olunca dayanamadım, dayanamadık. Hepimiz burda birbirimzden çok faydalandık inşallah birdaha böyle bir gün yaşamayız.

Evet canim okudum olanları umarım yaşamayız bi daha. Yazmak istedim çünkü haksızlığa gelemiyorum ben.

:KK36:

suanlık gelişimi gerıden geliyor canım o deger yuksek cıkınca ya noral tup defektı ya erken dogum ya da gelısım gerılıyı oluyormus.Ntd yok cok sukur ama gelısım gerılıyı ıcın takıpte tutuyorlar
Allahın ızınıyle sag saglım alcan kucagına tam zamanında ben ınanıyorum

Back
X