Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende damar yolu açtırdım canım.iyi oldu öyle.yoksa benim zaten damar bulunmuyor çok fazla.ama ilk yarım saatte ölüyorum sandım.kafamın içi yandı resmen.şekerin nasıl birden yükseldiğini de görmüş oldum.hala başım ağrıyor geçmedi.be banlanma olayı ne kuzum.kimse gitmesin forumdan ya.zaten bebeler doğunca doğru dürüst görüşemiycez.bari şimdi dokunmasınlar.hepinizi çok seviyorum ben.öptüm.hayırlı cumalar.Gunaydin cnm. Ben dun yaptirdim. Ilk saat zor gecti.temiz havaya ciktim o iyi geldi. Sonra hastaneye gelmisken ucret konustum. Foyorafci oda susleme konustum. Odalari gezdim kan alma aralarinda. Sende boyle degerlendir bence cabuk geciyor vakit. Bide ben her defadinda ayri yerden kan aldirmadim. Damar yolu actirdim. Oyle olunca tek bir kolunda iz oluyor. Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle geleceksin
benim troidlerim olmadığı için ve troidlerin görevini ilaç yaptığı için her ay vermeliyim ki ilacın dozunu ayarlasınlar normal bir insandan tabiki her ay istemezler cnm1 kere verdım o da gebelıkten once ,hamıle kalamadıgım ıcın doktor ıstemıstı,ama her ay bunu ısteyen doktor duymadım hıc
Teşekkür ederim kuzuumm , öpüyorum senii ve ennn çok kızınıı![]()
teşekkür ederim, başlayacağım zaman bahsettiğin sitelerden tedarik ederim malzemeleri, tesbihleri de emninönü'nden halledeceğim.Ben mevlüt için tesbihleri ihvan adlı siteden
Keseler nikah şekerimalzeme sitesine girip sitede Arama alanına kese yazınca geliyor
mevlüt için bide Eyüp sabri tuncerden kolonya alacağım
Hastahane içğn hacı şerif çikolata
Bu yaptığım kolonya lar ve şeker kavanozları mini kavanoz lar kavanozları da Akgüzüccaciye adlı siteden aldım
canım benim devamlı kanıyor grip olduğun için burnunun içi kuruyor zaten şuanda vücudumuzda normalden fazla kan basıncı olduğu için en ufak bişeyde kanımız çok akıyor telaş yapma.Kızlar burnu kanayan var mı aranızda? Ben grip olmuşum iki gündür bugün şiddetle burnumu boşaltmaya çalıştım (ne kadar da kibar anlatmaya çalışsam da iğrenç oldu yine de kusura bakmayın :) ) ve baya kanadı. Gerçi internette okuduğum kadarıyla normal yazıyor ama ben yine de çok korktum. Eşim de bu hamilelik ne zormuş yaa diyor :)) Gerçekten zor ama bi okadar da güzel
tatlım çok güzel olmuş ellerine sağlık :)Keseler ve tesbihler bitti paylaşayım hemen ortasına da pualı fiyonk koycam 100 tane hazırladım
bunlara bende bayılıyorum çok cici olmuş :)Hastahane için de 25 tane hazırladım
hg canımm![]()
Mytwin ve @yagmureslem ; evde ve telde net yok, işyerinde de malum sınırlı takip edebiliyorum ama dönmenize bende sevindim. yorumlarınızı beğenerek takip etmeye çalışıyorummm, yazamasak da destekçiniz çokkkk
Gunaydib kizlar.. Biliyorsunuz tasinma ev is drgisikligi gibi nedenlerle bir suredir burayi takip edemiyorum.. Bugun bir kismini okuyabildim.. @bynkilik canim cok uzgunum, ne diyecegimi hic bilmiyorum.. Biz ne desek bos senin icin dua etcez aalh insallah sabrini versin ve insallah en kisa zamanda bir evlat nasip etsin sana..
Mytwin
pandora1903 size de gecmis olsun, zamaninda girip destek olmadim
neyse ki konu hallolmus.. Bizim nerdeyse yedi aydir kurdugumuz bir duzen, arkadasliklar var, yeni gelenlere de hep ayni sicaklikla yaklastik ama kimsenin bu duzenimizi bozmasina da izin vermeyiz..
Kizlar hakkinizi helal edin yaninizda olamadim ama aklim hep sizde, insallah bir daha olumsuz hic bir haber almayiz.. Hepinizi seviyorum ben..
Günaydın kzlar bi kaç gündvür forma girip çikıyorum hemen ne olmuş nedn olmuş geçmise cok bakamadım bu hafta kız kardeşimin sózü var onla ilgilenmekten fırsatım olmuyo ama herkes @Maytwin ve @Yağmureslem e hoş geldinhz demiş bende yazaxım hoş geldiniz güzelliler
Günaydin ben varim yaptırmadım yaptiramadım daha doğrusu istfra ettim içeq içmez dr.umda yediklerine dıkkat et xaptırma óxleyse dedi miğdem almadı yanı bu sebeple yaptirmadimKizlar seker yuklemesi yaptirmayan var mi
tamam canım yaptircam mutlaka :)canım bende dün
yaptırdım çok şükür normal çıktı :) ihmal etme onuda yaptır bazılarında hamilelikte ortaya çıkıyomuş
Bizde kizimla sizi öptükhoşbulduk kızlarrr öperimm![]()
Günaydin keremin annesi nasılsınız bakakımtamam canım yaptircam mutlaka :)
hoşgeldin canım :) 'haksızlık karşısında susan dilsiz Şeytandır' buyrulmuş haksızlıktı tabiki destek olunmalıydı :) inş bi daha tekrarlanmaz :)Öncelikle hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Dün arkadaşlarımızın kaybı ve yaşadıkları beni çok üzdü üstüne bir de kayıtsız kalışlar daha da gerdi haliyle suskun kalamadım. Allah göstermesin böyle birşeyi ben yaşamış olsam benim acımın umursanmaması üstüne bir de başka konulardan konuşulması beni çok üzerdi bu sebepten 'Saygı' çerçevesinde gösterdim tepkimi fakat buna rağmen ceza aldım. Burda birbirimize hep destek olduk ve olmaya da devam edicez, yanımda olduğunuzu görmek beni mutlu etti, yanımda olmayanları da görmüş oldum ayrıcadaha fazla uzatmıycam seviyorum sizi
![]()
Iyiyiz tatlım çok şükür. Sen nasılsın prenses nasıl :)Günaydin keremin annesi nasılsınız bakakım
Günaydın kızlar benim kızı yine hıçkırık tuttu geçmiyor :) zıp zıp zipliyor annem yukarı bak diyorum su iç diyorum duyuyor mu ki Kıyamam ama ya :) :)
Mytwin
pandora1903
Canlarm hoşgeldiniz. Bundan sonra dışarıdan gelenlerin huzurumuzu bozmalarina asla izin vermicez. Siz de sıkma yın canınızı hiç bir haksızlık kimsenin yanında kalmaz. Öpüyorum sizi ve bebisleri :)
oh ne güzel iyi olmanıza cok sevindım Bizde kızımla iyiyız çok çarşamc bızimde kontrolümüz vardı onu bile yazmaya firsat bulamadım bıde kayıbı olan askadaslara baş sağlığı dileyip hemen cıktim onlarin acısı varken yazmakta yanlis olur diye düsündvm ama şimdi yazaxım benim prenseş ters duruyo muş kafası yukarda acaba dönermı ona taktim kafamı simdide sende durumlar nasıl kontrolün ne zaman canimIyiyiz tatlım çok şükür. Sen nasılsın prenses nasıl :)
Günaydin canim ay yerim ben onun hiçkiriğını kız söxlede ona biraz nefesinı tutsun ıçinden sayı saysn ne saçma dımi ama öyle derlerdi bize küçûkken :)Günaydın kızlar benim kızı yine hıçkırık tuttu geçmiyor :) zıp zıp zipliyor annem yukarı bak diyorum su iç diyorum duyuyor mu ki Kıyamam ama ya :) :)
Mytwin
pandora1903
Canlarm hoşgeldiniz. Bundan sonra dışarıdan gelenlerin huzurumuzu bozmalarina asla izin vermicez. Siz de sıkma yın canınızı hiç bir haksızlık kimsenin yanında kalmaz. Öpüyorum sizi ve bebisleri :)