ınsallah canım gıt haftaya gel falan demez ınsallah bıtsın arıtk . buraya ne zaman gelsem çalışmaya baslasam enfeksıyon olup cıkıyorum usutmekten herhalde. gene olmadan kurtulmam laızmGünaydın canım üzülme lütfen ya iki hafta bile kalmamış geçer hemen inşallah. Hem konuşursan erken verebiliyor doktorlar raporu. Zaten doğumdan sonra çalışmayacaksın.
çık boşver sende inşallah daha iyi bi iş bulursun..canım çalışmıcam yanı en azından burda. cunku sevgılı patronum hamılelık yuzunden cıkartı ısten sadece beklıo dogum ıznınden sonra cıkış verecek
Mart annelerini ben de takip ediyordum canım yüzde 90i Şubat annesi oldu :) :)sağolasın canım kendimi tuhaf hissetmeye başlamıştım.yani ikinci doğumum olacak ama sanki ilk defa doğum yapacak gibi heyecanlı ve tedirginim. valla ben öyle sancılar 5 dk da bir gelesiye kadar bekleyemem. doğumun başladığını anladığım an koşarım hastaneye
Bu arada mart anneleri doğurmaya başlamış.bir buçuk ay sonra bu topikten de haberler gelmeye başlar hazırlanın kızlarrr az kaldı... Allah'ım hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimize..
Canım internette video var. Izle bak çok basit ben de yapacam ama ben melek kapı süsü gördüm ondan yapacam. Ama kanatlar için ne alacagimi çözemedim. Karton mu mukavva mi . Kalın keçe diyor ama anlamadım.slm kızlar dün dr gittim herşey yolunda RH iğnesi oldum geldim..çok yorgun ve kırgınlık var..
@emrvkt çok güzel olmuş taşalr..ben şişe hazırladım içinde çakıl taşı koyacam.. @yussem site gerçekten ucuz..dediğin gibi penyeside iyise kaçırmayalım..
ben sezeryan olacağım için bir iki gece yatarım hastanede..kızımda amelyat sonrası giyimek içn götürdüğüm pijamaları giyememiştim..çok zor ayağa kalkmak..annem kendi eski penye geceliğini getirdi..kafamdan geçirdiler hem rahat oldu hemde karnıma pijama sıma derdi olmadı..o yüzden sabahlıklı gecelik olsun istiyorum..hastanede en rahatı gecelik..bence tabi..
ayrıca arkadaşlar tütü tülü aldım simit aldım ama kapı süsü yapamıyorum..ağlıyacam nerdese...bi fikir verin yaa
çıkartmasaydı ugrasıcaktım bende oyle. sut ıznı var, yarım gun calısma hakkı var onlardan yararlanıcaktım. bıde bakıcı parası var ama o kabul oldumu bılmıyorum.çık boşver sende inşallah daha iyi bi iş bulursun..
ama ben tv haberlerde çok kez gördüm devletin çalışan anneler için kolaylık getirdiğini..
neyse boşver zaten az kalmış.
Ewet ama hafta ici hep eğitimler o yüzden gidemem gibi geliyor yoksa çok istiyorumduailemutluluk hayır canım katılamadım belki mart programına katılırım. Sen de düşünüyorsun sanırım
canım ben de park yatağımı almadım.nevresim takımını cotton box san 35 e uyku setini özdileğin 130 tl internetten aldım.güzeller düşünebilirsin
Kızlar park yatağa koruma kullanacak mısınız?gerekli mi ki?
Uzun bir aradan sonra tüm Mayıs annişlerine merhabalarAllah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Bugün Kıjımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim.. Allah giydirmeyi kısmet eder inşallah.. Sizlerle geçen hafta epey emek vererek hazırladığım b.a.b.y s.h.o.w.e.r'ımdan bir kaç foto paylaşmak istiyorum bakalım beğenecek misiniz Yorumlarınızı bekliyorum..
Bence de çok tatlıyız canım :):)))) benim de ağrıyor vajina girişi değil mi sizin de. Ben de başladım penguen yürüyüşlerine bence çok tatlıyız :)))
Hayırlı olsunnn, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)Gunaydin
Bizimde park yatagimiz geldi buraya eklememistimEki Görüntüle 1435563 Eki Görüntüle 1435564
kesınlıkle oyle bısey yaptırma. hem ne olmus 30 ise benımde 30 ve ılk cocugum. napalım elımızı ayagımızı cekelımmı sımdıden. hem bellı olmaz belkı hamıle kalman gerekecek bı durum yada Allah korusun bı hastalık olucak. bence yapma oyle bısey canımGünaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü sağlıklı karar veremedîğim bir konuda sizlerinde fikrini almak istiyorum Allah nasip ederse bu 2. Çocuğum bir kızım nir de oğlum olacak de. Dedi ki istersen doğumda tüplerimi bağlayayım ben hem istiyorum hem de acaba diyorum aslında çok rahat olur korunma derdi kalkar ortada sonra diyorum dünyanın binbir türlü hali var neyin ne olacağını nerden bilcen ama yaşım olmuş 30 bir daha mı çocuk yapcam sanki velhasıl kelam kafam çok karışık var mı tüplerini bağlatmayı düşünen
gule gule kullanın cnm bnde yatak odası için park yatak düşnyrm ama düz beyaz bulamadm bikaç yerde buldum ama fırfırlı cibinlikli flan bu sitedekilerde cok hoşuma gitti ama beyaz burdada yokGunaydin
Bizimde park yatagimiz geldi buraya eklememistim
biz bebekgiller.com adlı siteden aldık çok hızlı geldi
ürünler piyasaya göre baya indirimli haberiniz olsunEki Görüntüle 1435563 Eki Görüntüle 1435564
Ben düşünmem öyle bişeyi. Hem benim 32 yaşım ve ilk çocuğum ama 2 de olsa düşünmezdim. Bi sürü yöntem var korunmak için. Ama sen de demişsin dünyanın bin türlü hali var.Günaydın kızlar uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü sağlıklı karar veremedîğim bir konuda sizlerinde fikrini almak istiyorum Allah nasip ederse bu 2. Çocuğum bir kızım nir de oğlum olacak de. Dedi ki istersen doğumda tüplerimi bağlayayım ben hem istiyorum hem de acaba diyorum aslında çok rahat olur korunma derdi kalkar ortada sonra diyorum dünyanın binbir türlü hali var neyin ne olacağını nerden bilcen ama yaşım olmuş 30 bir daha mı çocuk yapcam sanki velhasıl kelam kafam çok karışık var mı tüplerini bağlatmayı düşünen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?