ay cok sagol canım benim inşaAllah senin bebeiş zamanından önce gelmezde güzel güzel gelişir Allah'ın izniylecanım maşallah sübhanallah Allahım esirgesin korusun.. nasıl besledin bebişini banada söyleee bizim erken doğum riskimiz olduğu için nekadar kilolu olursa o kadar karrr help meeee
aynen canım Rabbime şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş kız bende şaşrıdım kiloyu duyunca doktor tam 2 hafta ilerde bu dedi senin yediklerin cocugada kilo aldırmış dedi dikkat et kendine bana şeker yüklemesi yapmışmıydın dedi hayır dedim hemen istedi kilomdan dolayı 1 ayda 5 kilo almışım toplamda 15Maşallah sübhanallah senin beniş 2 kg olmuş annesikist için de öok sevindim canım Üzüldük ettik ama geçti işte çok şükür bir daha yaşatmasın Allah. Toplamda kaç kilo almışsın ki ya benim doktor beni kesecek
Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmedinizMaşallah kuzucum acaba ilk doğum haberi senden mi gelecek kistin gitmesine çok sevindim dualar kabul oldu şükür
canım bende ankaradayım, 30*50 ebatında bir albüm,2 adet 15*21 mini albüm kaynana albümü gibi albüm, çekilen tüm fotoların dvd formatında teslimi,30*40 tual,10 adet 13*18 ipek kağıda fotoğraf baskı için 600 tl isteyen bi yer buldum,bi doğum videoları 1000 tl imiş biraz kararsızım yaptırma konusunda doğum hikayesini
Ben haftasonu english home dan nevresim takımı ve beşik korumasını aldım canım indirim de vardı tavsiye ederim ben de baya aradım, piyasadakilerden çok daha kaliteli içi de dışı da % 100 pamuk, özdilek taç ve karacaya da baktım onlarda da çok şirin modeller var ama yorganlari elyaf mesela ve elyaf bebis için sağlıklı değil kesinlikle, yün de tavsiye etmiyorlar bebek alerjenik olabilir o yüzden en sağlıklisi pamuk, nacizane tavsiyemuyku seti bulamıyorummmmmmmmmmmmmm
ay cok sagol canım benim inşaAllah senin bebeiş zamanından önce gelmezde güzel güzel gelişir Allah'ın izniylevalla canım cok fazla siyah zeytin tüketen biriyim hergün peynir tereyag bal 2 bardak süt 1 yumurtamı kesin yerim haftada 2 hatta bazen 3 defa kırmızı et yerim buda direk bebeğe kilo yaparmış gece yediklerim bana yapmış 1 ayda 5 kilo almışım aman Allah'ım dedm resmen
Ben haftasonu english home dan nevresim takımı ve beşik korumasını aldım canım indirim de vardı tavsiye ederim ben de baya aradım, piyasadakilerden çok daha kaliteli içi de dışı da % 100 pamuk, özdilek taç ve karacaya da baktım onlarda da çok şirin modeller var ama yorganlari elyaf mesela ve elyaf bebis için sağlıklı değil kesinlikle, yün de tavsiye etmiyorlar bebek alerjenik olabilir o yüzden en sağlıklisi pamuk, nacizane tavsiyemöğrendiklerimi paylaştım sadece:)
Sen gönlünü ferah tut canım olmaz inşallahAllah evladını sag saglım kucagına alıp saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ıns bendede sorun olmaz yenı bır gebelıkte cok korkuyorum Allah buyuk
valla canım cok fazla siyah zeytin tüketen biriyim hergün peynir tereyag bal 2 bardak süt 1 yumurtamı kesin yerim haftada 2 hatta bazen 3 defa kırmızı et yerim buda direk bebeğe kilo yaparmış gece yediklerim bana yapmış 1 ayda 5 kilo almışım aman Allah'ım dedm resmenmaşallah maşallah tontise darısı basımıza neyle besledin kızzz
sağol canım benimmaşaAllahhh kuzuya
teşekkür ederiz teyzesi sizinde kocaman olmuştur Allah'ın izniyleMasallah tosuncuga kocaman olmus annesi
Allah razı olsun hepinizden canım..evet artık 2 kilocuk bir tospam var yerim onu benBenim iş yerindeki el sanatları öğretmeni yapıyor, beğendiğin modeli gönder istersen fiyat sorayım, salı çarşamba cuma günleri geliyor bize :) Ben ona yaptıracağım :)
Evetkitle ameliyatı hem de baya büyük boyutlarda, korkma sakın ben 2 ameliyat olduğum için tedirginim, ama tontiş doktor amcamız, emzirince bunların hepsi küçülecek hatta kaybolacak dedi, içim rahat o yüzden :)
Ben de baktırmadım, baktırmayacağım da bi de ona stres olamam :):) Yukarda da yaptım açıklama zaten korkulacak bir durum yok demişti doktor amcamız :) Bu arada sadece biz değil herkes için geçerli doğum kontrol hapı çok zararlı!! yaşımız itibariyle zaten mamagrofiye giremeyiz, ultrason ideal :)
Maşallah 41 kere :):) Çok sevindim hadi gözün aydın, bi yük kalktı omzundan, 2 kiloluk bebeişin var ay ne heyecanlııı :)
sağol tatlımmaşalalhhh canım :) ne guzelll
sizede maşaAllah şekerimGERÇEKTEN HEM SANA HEM BEBEĞİNE MAŞALLAH CANIM :)
çok teşekkür ederim canım benimHayırlı haberlerle gel inşallah :)
Doktoruna bayıldım ya ne güzel. Gerçi benim doktorum da çok ilgisiz değil, kızım yüzünü göstermediği zaman git dolaş çikolata ye bi daha bakayım falan diyor :) Ama seninki tam babacanmış. Bizden de sevgiler doktoruna :)
Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah canım, ben c.tesiye kadar beklicem sizin haberlerinizle sevineyim o zamana kadar :)
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Hep hesaplı hem de gayet güzel bi alışveriş olmuş
Her şeker yüklemesi yaptırana aynı şeyi yazıyorum :) Ama bi umut olur belki. Benim 50 grlık 187 çıkmıştı. Sonra 100 grlık yaptırdım 4 değerde normal çıktı ve rahatladım. Bence 100grlık yaptır yüksek çıkmazsa rahatlarsın. Yüksek çıkarsa da şekeri, unu, makarna gibi şeyleri azaltarak diyet yaparsın canım. İnşallah bişey olmadan 2,5 ayımızı atlatıcaz :)
Maşalllaaah kuzucuğuna :) Çok güzel beslemişsin.. Herşeyin iyi olmasına sevindim canım
çok sağol canım benim doktorda tombik dedi zaten sizinkide güzel güzel gelişir inşaAllahOy oy oy İyyy bin kere maşallah kuzuma ne güzel bakmissin annesi sana da maşallahtopigin ilk 2 kiloluk bebesi sende galiba Allah in izniyle
ye teyzesi ye
maşaAllah senin tosunada Rabbim sağsalim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşaAllah cümlemizemaşallah
ben de bugün gittim arkadaşım, oğlum 1740 gr boyu 42 cm olmuş 10 gün önde dedi dr.
1 ayda 5 aldım canım toplamda 15 kilo doktor buna bir dur demeliyiz dediCanim gözünaydin maşallah oğluna. Acaba benim oğlusm da oldu mu o kadar cok merak ediyorum özledim debeş kilo toplamda mi aldın sen nasıl yani çok dedi
Badem yagi veya bebe yagida deneyebilirsinçok gerildim.büyüdü son iki hafta da.duş aldm iyice kurudu galiba.krem daha etkisini göstermedi
maşallah yavru kuşuna kocaman olmuş :):) ÖperizIyi akşamlar annemler 2 ggündür takip edemiyorum sizi. Bugün oglus la randevumuz vardı. 30+5 iz ve 1700 grmiz. Boyumuzu unuttum ama. Haftaya çalışabilir raporu vercem dedi doktorum. 1 hafta rapor aldım evde dinlenicem inşallah. Öptüm sizleri
Benim pazartesi başlıyor canımAnnelik izinden önce rapor alayım dinlenirim dedim ama 1 hafta kalmış. Ben anlamadım 2 hafta var biliyordum :/
Aynı ben işte :) bir ayda 4 kilo alınca şekere baktılar normal çıktıaynen canım Rabbime şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş kız bende şaşrıdım kiloyu duyunca doktor tam 2 hafta ilerde bu dedi senin yediklerin cocugada kilo aldırmış dedi dikkat et kendine bana şeker yüklemesi yapmışmıydın dedi hayır dedim hemen istedi kilomdan dolayı 1 ayda 5 kilo almışım toplamda 15şeker yüklemesini yaotık sonucu gördü adam şaşırdı o kadar çikolataya ragmen bide 50 lik yükleme yapıldı 109 çıkmış adam gece yemeğini kes ekmeği azalt yeterli dedi 2 hafta bir gidecekmişiz artık oleyyyy
ismimizde aynı sanırım bende pınar :) cok da korkulcak bsy yok dıyorsun yanı inşallah sennde rejımle hallolur da ona gerek kalmaz. Az kaldı doğuma allahım bı problem çıkmadan tamamlamamızı nasıp eder ınsallah
merhaba arkadaşlar.
bişey danışmak istiyorum size. bebeğim için braun 6520 kulaktan ölçer ve 6020 kulaktan ölçer iki model arasında kaldım . ikisinin farkını bilmiyorum. nette açıklamalı yazmıyor. fiyat olarakta arada 20 tl oynuyor . kullanan memnun kalan yada kalmayan var mıdır aramızda öğrenmek istedim.
özdileğin aldım n11 e bak.130 tl çok güzelll
evet canım birkaç arkadaşin değiştiKizlar slm.bebisinin cinsiyetine erken haftalarda bi yorum yapilip sonradan değişen olduğu.cevaplarsanz sevinrmmmm
Siz kacinci haftada net ogrendnzzevet canım birkaç arkadaşin değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?