2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım maşallah sübhanallah Allahım esirgesin korusun.. nasıl besledin bebişini banada söyleee bizim erken doğum riskimiz olduğu için nekadar kilolu olursa o kadar karrr help meeee
ay cok sagol canım benim inşaAllah senin bebeiş zamanından önce gelmezde güzel güzel gelişir Allah'ın izniyle valla canım cok fazla siyah zeytin tüketen biriyim hergün peynir tereyag bal 2 bardak süt 1 yumurtamı kesin yerim haftada 2 hatta bazen 3 defa kırmızı et yerim buda direk bebeğe kilo yaparmış gece yediklerim bana yapmış 1 ayda 5 kilo almışım aman Allah'ım dedm resmen

aynen canım Rabbime şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş kız bende şaşrıdım kiloyu duyunca doktor tam 2 hafta ilerde bu dedi senin yediklerin cocugada kilo aldırmış dedi dikkat et kendine bana şeker yüklemesi yapmışmıydın dedi hayır dedim hemen istedi kilomdan dolayı 1 ayda 5 kilo almışım toplamda 15 şeker yüklemesini yaotık sonucu gördü adam şaşırdı o kadar çikolataya ragmen bide 50 lik yükleme yapıldı 109 çıkmış adam gece yemeğini kes ekmeği azalt yeterli dedi 2 hafta bir gidecekmişiz artık oleyyyy

Maşallah kuzucum acaba ilk doğum haberi senden mi gelecek kistin gitmesine çok sevindim dualar kabul oldu şükür
Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmediniz canım doktor gelişim tam 2 hafta önde dedi tahminen 26 27 nisan dogum görünüyor dedi hayırlısı olsunda zamanında gelsin inşaAllah

Hımm ismi nedir buldugun yerin, nette örnekleri var mı acaba? Bi de nasıl alıyor ucreti? Dugunde burnumdan geldı de, dugun gunu paranın kalanını da verdım sonra aylarca alamadım fotolarımı

uyku seti bulamıyorummmmmmmmmmmmmm
Ben haftasonu english home dan nevresim takımı ve beşik korumasını aldım canım indirim de vardı tavsiye ederim ben de baya aradım, piyasadakilerden çok daha kaliteli içi de dışı da % 100 pamuk, özdilek taç ve karacaya da baktım onlarda da çok şirin modeller var ama yorganlari elyaf mesela ve elyaf bebis için sağlıklı değil kesinlikle, yün de tavsiye etmiyorlar bebek alerjenik olabilir o yüzden en sağlıklisi pamuk, nacizane tavsiyemöğrendiklerimi paylaştım sadece:)

Aminn canım inşalahhhh
işin sırrı zeytin mi yoksaaaaaaaaaa
bende yemeye baslayim genelde yeşil yerimm onada baslayim bakalımm

bende kendi yatağıma lastikli çarşaf aldım bugün elim gitti geldi keşke alsaydım yaaaa

maşallah maşallah tontise darısı basımıza neyle besledin kızzz
valla canım cok fazla siyah zeytin tüketen biriyim hergün peynir tereyag bal 2 bardak süt 1 yumurtamı kesin yerim haftada 2 hatta bazen 3 defa kırmızı et yerim buda direk bebeğe kilo yaparmış gece yediklerim bana yapmış 1 ayda 5 kilo almışım aman Allah'ım dedm resmen
maşaAllahhh kuzuya
sağol canım benim
Masallah tosuncuga kocaman olmus annesi
teşekkür ederiz teyzesi sizinde kocaman olmuştur Allah'ın izniyle
Allah razı olsun hepinizden canım..evet artık 2 kilocuk bir tospam var yerim onu ben
maşalalhhh canım :) ne guzelll
sağol tatlım
GERÇEKTEN HEM SANA HEM BEBEĞİNE MAŞALLAH CANIM :)
sizede maşaAllah şekerim
çok teşekkür ederim canım benim
Oy oy oy İyyy bin kere maşallah kuzuma ne güzel bakmissin annesi sana da maşallah topigin ilk 2 kiloluk bebesi sende galiba Allah in izniyle
çok sağol canım benim doktorda tombik dedi zaten sizinkide güzel güzel gelişir inşaAllah
E elf21 MAŞALLAH kuzuna canim kocaman olmus :) topigin ilk 2 kilolu bebegi yerim Ben onu :*
ye teyzesi ye
maşallah
ben de bugün gittim arkadaşım, oğlum 1740 gr boyu 42 cm olmuş 10 gün önde dedi dr.
maşaAllah senin tosunada Rabbim sağsalim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşaAllah cümlemize
Canim gözünaydin maşallah oğluna. Acaba benim oğlusm da oldu mu o kadar cok merak ediyorum özledim de beş kilo toplamda mi aldın sen nasıl yani çok dedi
1 ayda 5 aldım canım toplamda 15 kilo doktor buna bir dur demeliyiz dediseninde tosun olmuştur şimdi

maşallah yavru kuşuna kocaman olmuş :):) Öperiz

Kizla simdi arkadasim aradi aramizda 7 hafta vardi c.tesi gununden beri cok sancisi warmis ama acilmasi olmanis sancisida kesilmemis sezeryan doguma almislar bugun ayy cok heycan yaptim

Aynı ben işte :) bir ayda 4 kilo alınca şekere baktılar normal çıktı bana hiçbişey demedi doktorum. Bakalım ben kaç çıkıcam ama 15 çıkarım diye düşünüyorum inşallah bebeğim de almıştır gerisi önemli değil. Ay ne güzel ya beni de çağıracak mı acaba artık

Evet adasim. Seninde insallah 100 luk normal degerlerde cikacak. Ben iki testin arasinda 10 bekledim.seker vucuttan atilsin diye cokta su ictim.

hayirlisiyla alalim kucagimiza insallah

Kizlar slm.bebisinin cinsiyetine erken haftalarda bi yorum yapilip sonradan değişen olduğu.cevaplarsanz sevinrmmmm

Merhaba bende
özdileğin aldım n11 e bak.130 tl çok güzelll

Bende ozdilek ve karaca bskiyorum

İyi akşamlar kızlar ben bebeğim hareketlerini tekmeden çok gerdirme şeklinde hissediyorum yani karnımin içinde geriliyor sanki bebek ittiriyor karnımi siz nasıl hissediyorsunuz birde bugün azaldı hareketleri hissediyorum ama az :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…