Canim bnim 20. Hafta ya kadar erkekti sonra kiz oldugunu ogrendikSiz kacinci haftada net ogrendnzz
Zatrn enfeksiyon var canım neyse Denicem artık :)ilk aylarda bende eşim aldığı için kullanmak zorunda kalmıştım bi sıkıntısını yaşamadım cnm. Bünyen çok hassas ise ona bişey diyemem ama bişey olmaz diye düşünüyorum
16 ci haftamda öğrendim ama burda bir arkadaşımıza erkek dediler hep 26 haftada kiz olduğu anlaşıldı birkaç doktorun görmesi gerekSiz kacinci haftada net ogrendnzz
Surprzkere hazr olmak lazm16 ci haftamda öğrendim ama burda bir arkadaşımıza erkek dediler hep 26 haftada kiz olduğu anlaşıldı birkaç doktorun görmesi gerek
[QE="dilek2912, post: 39727275, member: 509259"]Canim bnim 20. Hafta ya kadar erkekti sonra kiz oldugunu ogrendik
Bence senide artik cagirirAynı ben işte :) bir ayda 4 kilo alınca şekere baktılar normal çıktıbana hiçbişey demedi doktorum. Bakalım ben kaç çıkıcam ama 15 çıkarım diye düşünüyorum inşallah bebeğim de almıştır gerisi önemli değil. Ay ne güzel ya beni de çağıracak mı acaba artık
Canim benimkide oyle hareketler yapiyor eger 2 saatte 10 ve uzeri hareket hissediyorsan sorun yok demektirİyi akşamlar kızlar ben bebeğim hareketlerini tekmeden çok gerdirme şeklinde hissediyorum yani karnımin içinde geriliyor sanki bebek ittiriyor karnımi siz nasıl hissediyorsunuz birde bugün azaldı hareketleri hissediyorum ama az :-(
Bana 12. Haftada erkek dediler 15 gibi kız oldu şimdi kızKizlar slm.bebisinin cinsiyetine erken haftalarda bi yorum yapilip sonradan değişen olduğu.cevaplarsanz sevinrmmmm
Öyle az da olsa hissediyorum ama hiç alışkın değilim birden azalınca tedirgin oldum birde 2 aydır kontrole gitmiyorum doktorum hastaneden ayrılmış onun da etkisi var yoksa o kadar çok evhamlı bir insan değilim normalde :-(Canim benimkide oyle hareketler yapiyor eger 2 saatte 10 ve uzeri hareket hissediyorsan sorun yok demektir
Yaa ben o kadar sık hissetmiyorum kafama takilmaya başladıCanim benimkide oyle hareketler yapiyor eger 2 saatte 10 ve uzeri hareket hissediyorsan sorun yok demektir
Ban erkek dediler 17 de kız olduğu anlaşıldı :) ayrıntılıdan önce değişebileceğini unutmamak gerek dicem ama sonra da değilebilir.Kizlar slm.bebisinin cinsiyetine erken haftalarda bi yorum yapilip sonradan değişen olduğu.cevaplarsanz sevinrmmmm
Iyi akşamlar canım ben ben ben :) esniyor sanki karnımda. Gece yatarken tekme atıyor sadece.İyi akşamlar kızlar ben bebeğim hareketlerini tekmeden çok gerdirme şeklinde hissediyorum yani karnımin içinde geriliyor sanki bebek ittiriyor karnımi siz nasıl hissediyorsunuz birde bugün azaldı hareketleri hissediyorum ama az :-(
Hayırlısıyla inşallah canım ya öok özlüyorum ben artık :)Bence senide artik cagirirseninkide tombik tombik olmustur simdi:)
Aynen kızçem başını totosunu sayayıp gerdiriyor karnımı habire :):) Bu arada arkasını dönüyor bazen, çoook derinden geliyor hareketler, sakın korkma tamam mı bazen 5-6 saat hissetmediğim oluyor, meraklanma arkadaşım :)İyi akşamlar kızlar ben bebeğim hareketlerini tekmeden çok gerdirme şeklinde hissediyorum yani karnımin içinde geriliyor sanki bebek ittiriyor karnımi siz nasıl hissediyorsunuz birde bugün azaldı hareketleri hissediyorum ama az :-(
Yuvarlanıyor esniyor rahatları yerinde herhaldeIyi akşamlar canım ben ben ben :) esniyor sanki karnımda. Gece yatarken tekme atıyor sadece.
Kız çok tembellik yaptı bugün bazen aynı anda sola yattığım da özellikle kasığımda ve göbeğim de hissediyordum arkasına donduyse totosuna vurmak lazım onunAynen kızçem başını totosunu sayayıp gerdiriyor karnımı habire :):) Bu arada arkasını dönüyor bazen, çoook derinden geliyor hareketler, sakın korkma tamam mı bazen 5-6 saat hissetmediğim oluyor, meraklanma arkadaşım :)
Benim canım çekmez ama çeken kızlar oluyor ben bugün eşime yaptım karadayı izlerken hep yapıyorum tarif 10 dakka sürüyor anlatayım kısacakızlar canınız çekmesin ama benim canım sütlü irmik helvası istiyor güzel bi tarifi olan var mı denenmiş onaylanmış nettekilere güvenemedim benbu arada sevgili kocama 9:30 da surda satılıyor dedim gidip almadı düşünebiliyormusunuz böyleöküz böyle anlayışsız böyle aptal bi kocam var nasıl ağlattı nasıl içime battı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?