2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
[QE="dilek2912, post: 39727275, member: 509259"]Canim bnim 20. Hafta ya kadar erkekti sonra kiz oldugunu ogrendik [/QUOTE]

Cok ilgincc) hayirla dogsun prensesin))

Bence senide artik cagirir seninkide tombik tombik olmustur simdi:)

Canim benimkide oyle hareketler yapiyor eger 2 saatte 10 ve uzeri hareket hissediyorsan sorun yok demektir

Canim benimkide oyle hareketler yapiyor eger 2 saatte 10 ve uzeri hareket hissediyorsan sorun yok demektir
Öyle az da olsa hissediyorum ama hiç alışkın değilim birden azalınca tedirgin oldum birde 2 aydır kontrole gitmiyorum doktorum hastaneden ayrılmış onun da etkisi var yoksa o kadar çok evhamlı bir insan değilim normalde :-(

Kizlar slm.bebisinin cinsiyetine erken haftalarda bi yorum yapilip sonradan değişen olduğu.cevaplarsanz sevinrmmmm
Ban erkek dediler 17 de kız olduğu anlaşıldı :) ayrıntılıdan önce değişebileceğini unutmamak gerek dicem ama sonra da değilebilir.

Iyi akşamlar canım ben ben ben :) esniyor sanki karnımda. Gece yatarken tekme atıyor sadece.

kızlar canınız çekmesin ama benim canım sütlü irmik helvası istiyor güzel bi tarifi olan var mı denenmiş onaylanmış nettekilere güvenemedim ben bu arada sevgili kocama 9:30 da surda satılıyor dedim gidip almadı düşünebiliyormusunuz böyleöküz böyle anlayışsız böyle aptal bi kocam var nasıl ağlattı nasıl içime battı anlatamam

Aynen kızçem başını totosunu sayayıp gerdiriyor karnımı habire :):) Bu arada arkasını dönüyor bazen, çoook derinden geliyor hareketler, sakın korkma tamam mı bazen 5-6 saat hissetmediğim oluyor, meraklanma arkadaşım :)

Iyi akşamlar canım ben ben ben :) esniyor sanki karnımda. Gece yatarken tekme atıyor sadece.
Yuvarlanıyor esniyor rahatları yerinde herhalde bugün az kıpırdadi benim ki üzdü beni

Kız çok tembellik yaptı bugün bazen aynı anda sola yattığım da özellikle kasığımda ve göbeğim de hissediyordum arkasına donduyse totosuna vurmak lazım onun

Benim canım çekmez ama çeken kızlar oluyor ben bugün eşime yaptım karadayı izlerken hep yapıyorum tarif 10 dakka sürüyor anlatayım kısaca
su ile annem yapardı ama ben sütle yapıyorum

2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker ayrı Birtencerede şerbeti yap

Diğer tencereye isw ceviz yada fıstık koy tereyağı ile kavurması ve 1 su bardağı irmik koy kavur rengi dönünce diğer tencerede hazırladığın şerbeti koy ve karıştır zaten irmik şerbeti hemen emiyor

Bide daha dikkat edelim ya çoğu arkadaşın canı çekebilir bende farkında olmadan yazıyorum yaptıklarımı artık dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…