2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah sizeeeee, kocaman olmuşsunuz :)
yavas yavas buyuyoruz sanırım
ben zaten evde kahvaltı olayını yapamıyorum bir türlü genelde tost yapıyorum zaten kalkar kalkmaz hiç iştahım olmuyor. meyveyi bende çok yiyorum inş benimkide tombiş tombiş olmuştur
inşallahh cnm ne zman randevunz :))
bnde hiçbişey anlamadm walla ama karar verdim nisan sonuna kadr calısıcam :)

ben suan normal kılıyorum hala... ama ben cok az kilo aldım 8 kilo toplamda sanırım o yuzden karnım çok rahatsız etmiyor ama oturur durumdyken sıkışıyomu napıo kasıklarımda hep bi hareketlenme oluyor :) bende rahatsızmı ediyorum düşüncesiyle tedirgin oluyorum :)

32. hafta raporunu sat a göre hesaplamalısın canım, bir de bebeğin önden gitmesi tamamen kilo ve boyuyla ilgili...yoksa erken doğacağı anlama gelmiyor...doktroum kaç sefer söyledi :)
bizimki hiç oyle bişey demiyor canım takip defterimizde habire dogum tairihini geri çekiyor.

hemde nasıl canımm durup durup gülesim geliyor :) bizde sizi yerizz teyzesi

Maşallah ya tosuna bak sen gelcem diye tutturdu :) çok sevindim canım sen mart da gel istanbula artık :)

Ohh geçmiş olsun benim de hastane çantam kaldı sadece. Çok rahatladım darısı diğer arkadaşlarım başına :) en azından 35 te herşeyinin hazır olması gerek zannımca :)

Basimiza neyin gelcegi hic belli dgil iste canim saglikla gelsin bebislerimiz insallah

Ben secdelerede koltuğa oturarak kılıyorum Allah affetsin. Çünkü yere zaten oturamıyorum göbiş sıkşıyor. Üstüne bir de eğilmem çok zor. Internetten araştırmıştım biraz ama sen tabi bilenlere danış.

Çok normal bunlar merak etme. Hepimiz yaşıyoruz. Geçecektir belli bir zaman sonra. Bak çalışıyormuşsun da hep evde olsaydın daha kötü olurdu.

Aynen canım mutfağı mız çok zengin ve lezzetlidir. Kız kardeşin çok kilo alacak :)

kızlar uygun bebek çikolatası için siteler hangileri?ya da ankarada bildiğiniz yerler var mı?
Hacişerif in internet sitesi çok uygun burda bir arkadaş söylemişti incele istersen :)

aynen canım mart sonuna kadar hallettemm lazım oda isini gerisini nisanada sarkıtsam olur :)
Evet bir de aldığında en az 15 gün havalandırman gerek en az o da. Çünkü kokusu geçmiyor

evet evet aynen canım, çok hareketlenince bende izliyorum bakıyorum :) her hareketine hayret ediyorum, Rabbime şükrediyorum. inanılmaz bir olay bence :) içinde bir varlık var ve hareket ediyor sende bunu görebiliryorsun

gunaydın mayıs annişleri biz bugün oğluşla keyif yaptık anca kalktık
bu arada namaz konusunu soranlar olmus kızlar acizane kkö olarak yardımcı olmak isterim bende oturarak kılıyorum hatta yerde degıl berjelın tekını kıbleye dogru cevırttırdım esıme oyle kılabılıyorum anca
hiç sıkıntı yapmayın en rahat nasıl kılabılıyosınz oyle kılın hatta cok zorlanılan donemlerde yatarak bıle kılınabılır sonucta ıslam dını kolaylık dını Allah bizim niçin namaz kıldıgımızı ne nıyetle kıldıgımızı bılıyobirbirimize de dua edelım arkadaslar

Maşalllah Allahım hayırlısıyla yatırmayı nasip etsin :)
çok heyecanlı ya bende bebek odası bakıyorum :) kırık kırpık şeylerle bebek odası ve bebek arabası kaldı. Ama bebek arabası seçmek bir zulüm resmen hala içime sinen bir şey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…