- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavas yavas buyuyoruz sanırımMaşallah sizeeeee, kocaman olmuşsunuz :)
inşallahh cnm ne zman randevunz :))ben zaten evde kahvaltı olayını yapamıyorum bir türlü genelde tost yapıyorum zaten kalkar kalkmaz hiç iştahım olmuyor. meyveyi bende çok yiyorum inş benimkide tombiş tombiş olmuştur![]()
bnde hiçbişey anlamadm walla ama karar verdim nisan sonuna kadr calısıcam :)benim bildigim sat ini dikkate alıyorlar cünkü gelişimi hep bu sekilde devam edecek mi belli olmaz diye düsünüyorum.benim sat a göre dogumum 21 mayıs son 2 ultrasonumda bebeğin gelişimine göre 15 mayıs digeride 19 mayıs cıktı yani gelişimleri aydan aya degişti. 1 haftada olsa umutlanmıştım ben :)
ben suan normal kılıyorum hala... ama ben cok az kilo aldım 8 kilo toplamda sanırım o yuzden karnım çok rahatsız etmiyor ama oturur durumdyken sıkışıyomu napıo kasıklarımda hep bi hareketlenme oluyor :) bende rahatsızmı ediyorum düşüncesiyle tedirgin oluyorum :)Ben de birkaç gündür bunu düşünüyorum baş dönmem falan yok çok şükür ayakta dururken bişey olmuyor rukuda da sıkıntı yok ama secdeyegidince hem karnım sıkışıyor gibi oluyor hem de nefesim kesiliyor bi an önce kalkkalkmak istiyorumoturarak da içime sinmiyor ama napsam bilemedim
bizimki hiç oyle bişey demiyor canım takip defterimizde habire dogum tairihini geri çekiyor.32. hafta raporunu sat a göre hesaplamalısın canım, bir de bebeğin önden gitmesi tamamen kilo ve boyuyla ilgili...yoksa erken doğacağı anlama gelmiyor...doktroum kaç sefer söyledi :)
hemde nasıl canımm durup durup gülesim geliyor :) bizde sizi yerizz teyzesiKıyamazsın nasıl vuracaksın ki :):):) Karnına nemlendiriciyle masaj yap biraz döner annesi :)
Aynen yahu, bize çekmiş minnak :)
Yerim senin ufaklığını, annesini gıdıklıyormuş yaramaz :)
Maşallah sizeeeee, kocaman olmuşsunuz :)
canım suluhanda malzemeleri var ben daha gidemedim ama çok fazla çeşit varmış bi bakın istersen ama çikolata olarak pek bilgim yokkızlar uygun bebek çikolatası için siteler hangileri?ya da ankarada bildiğiniz yerler var mı?
Maşallah ya tosuna bak sen gelcem diye tutturdu :) çok sevindim canım sen mart da gel istanbula artık :)Gunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla((
Ohh geçmiş olsun benim de hastane çantam kaldı sadece. Çok rahatladım darısı diğer arkadaşlarım başına :) en azından 35 te herşeyinin hazır olması gerek zannımca :)Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
Basimiza neyin gelcegi hic belli dgil iste canim saglikla gelsin bebislerimiz insallahben ilk bebeğime hamileyken 36 haftalık rutin kontrole gitmiştim.drsuyunda azalma var yarın bebeği alacaz dedi.ben o kadar hazırlıksız yakalnmıştım ki.bir sürü eksiğim vardı.hemen hastaneden çıktım doğru çarşıya.kendime pijama,bebeğe eksik şeylerini aldım,ordan doğru kuaföre(ağdaya),ordan doğru eve bu sefer evdeki eksikleri tamamladım ,çanta hazırlığı falan...o günüm bayabi yoğun geçmişti. bir sürüde eksiğim kaldı sonuçta daha 4 haftam vardı ve ben 37 haftada izine ayrılacak bütün eksiklerimi tamamlayacaktım.bebek şekeri bile yaptıramamıştım.inşallah bu sefer erken gelmez bebişim.
Suluhan nere ya ?? Samanpazarı ile aynı yer mi?canım suluhanda malzemeleri var ben daha gidemedim ama çok fazla çeşit varmış bi bakın istersen ama çikolata olarak pek bilgim yok
aynen canım mart sonuna kadar hallettemm lazım oda isini gerisini nisanada sarkıtsam olur :)Maşallah ya tosuna bak sen gelcem diye tutturdu :) çok sevindim canım sen mart da gel istanbula artık :)
samanpazarını geçiyosun canım ulusta heykelin orda pasajdan içeri giriyorsun malzemelerin en çok ve en ucu zolduğu yer bende gitmedim daha gel buluşup gidelimSuluhan nere ya ?? Samanpazarı ile aynı yer mi?
Ben secdelerede koltuğa oturarak kılıyorum Allah affetsin. Çünkü yere zaten oturamıyorum göbiş sıkşıyor. Üstüne bir de eğilmem çok zor. Internetten araştırmıştım biraz ama sen tabi bilenlere danış.Ben de birkaç gündür bunu düşünüyorum baş dönmem falan yok çok şükür ayakta dururken bişey olmuyor rukuda da sıkıntı yok ama secdeyegidince hem karnım sıkışıyor gibi oluyor hem de nefesim kesiliyor bi an önce kalkkalkmak istiyorumoturarak da içime sinmiyor ama napsam bilemedim
Çok normal bunlar merak etme. Hepimiz yaşıyoruz. Geçecektir belli bir zaman sonra. Bak çalışıyormuşsun da hep evde olsaydın daha kötü olurdu.içim sıkılıyo sürekli. nedenini bilmediğim bi huzursuzluk var . sizinde zaman zaman böyle oluyomu. son 3-4 gündür böyle.yalnız kalmak hiç istemiyorum. yalnız kalınca kafamda eskiden yaşanmış olaylar kızgınlıklarım kırgınlıklarım oluyo. bişeyler yapayım diyorum azcık hareket edince yoruluyorum. zaten çalışıyorum eve gelince inanılmaz bi yorgunluk oluyo. oysa herkes şimdi en güzel zamanların bebek doğunca elin kolun iyice bağlancak diyolar. ben şimdiden böğleysem bebek doğunca tam depresyonluk olurum kesin diye korkuyorum.
Aynen canım mutfağı mız çok zengin ve lezzetlidir. Kız kardeşin çok kilo alacak :)Olsun olsun kahvaltı candirGün içinde hafif şeyler yersin dengelersin bişey olmaz
ben antakyaya bayılıyorum yaa kızkardeşimin nişanlısı antakyali oraya gelin gidecek yaza düğünümuz var, valla kahvaltıdan akşam yemeğine herşey muazzam
![]()
Hacişerif in internet sitesi çok uygun burda bir arkadaş söylemişti incele istersen :)kızlar uygun bebek çikolatası için siteler hangileri?ya da ankarada bildiğiniz yerler var mı?
Evet bir de aldığında en az 15 gün havalandırman gerek en az o da. Çünkü kokusu geçmiyoraynen canım mart sonuna kadar hallettemm lazım oda isini gerisini nisanada sarkıtsam olur :)
maşallah canım korkma otur keyfini çıakrt benöyle hareketlendiğinde geçip izliyorum onu doktor nasıl yattığınıda göstermişti şurda ayakları var burda poposu var felan diye o tekmeledikçe şimdi şurasını oynattı diyorum acayip zevkli oluyor beklemesi bile güzel![]()
canım abimin eşi hatay kırkhanlı evlendı evlenelı kılo alamayan cocuk kılo almaya başladıAynen canım mutfağı mız çok zengin ve lezzetlidir. Kız kardeşin çok kilo alacak :)
Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
cnm sende ankarada cok uyguna alışveriş yapmıstın bebişe ve kendıne sen nerden yaptın acabaSuluhan nere ya ?? Samanpazarı ile aynı yer mi?