2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MasaAllah bebisine canım

Merhaba herkese:) bebekleri kilo ve boyu önde gidip doğumunu sat a göre mi yoksa bebeğin önde gitmesinden dolayı erken doğurup doğurmayacağını merak eden anneler, ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum. 29. Haftamızdayız. İlk gebeliğimde bebeğim hep sata göre 2 hafta önde gidiyordu iri bir bebek olduğunu söylüyordu doktorum 38+1 de sancılanıp normal doğum yaptım. Yani gerçektende 2 hafta önce doğum yapmış oldum. Fakat bebeğin sata göre önde görünmesi tamamen bebeğin boyu ve kilosuyla ilgili. Bebek gelişimi önde gidiyor diye mutlaka erken doğacak diye birşey yok, fakat yinede hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum.

Günaydın canım aynı beni anlatmıştım ya ben de kıbleye çevirttim ben de böyle biliyorum sonuçta acı çekiyorsak zorlamamız lazım. Ki ben eğilemem eminim :)

Evet Haklısınız ben de böyle düşünüyprum. Benim de 10 gün ilerde ama doğum tarihini değiştirmedi doktprum. Sadece 20 nisandan sonra hazırlıklı ol dedi. Bence de önden gidenlerin erken doğruacağını düşünmemeleri ama hazırlıklı olmaları şart.

Günaydın canım aynı beni anlatmıştım ya ben de kıbleye çevirttim ben de böyle biliyorum sonuçta acı çekiyorsak zorlamamız lazım. Ki ben eğilemem eminim :)
Acaba kabul oluyormu yerde oturup kılıyorum bacağım acıyor napacam Bacağın üstüne vücudum biniyor rükü da az eğilmem bile acıtıyor

Acaba kabul oluyormu yerde oturup kılıyorum bacağım acıyor napacam Bacağın üstüne vücudum biniyor rükü da az eğilmem bile acıtıyor
canım hıc sıkıntı yapma sen namaz kılmak ıstemıişsin rabbımız bızı en ıyı tanıyan nasıl rahat hissediyosan öyle kıl kendını zorlama

internet sitesine baktım da besik koruması goremedim, acaba magazada mı var sadece ?

aynen cnm inşallah hepmznki hayırlısıyla gelir :)
Bebeğine maşallah canm. Ama doğum tarihini öne çekmek de ne? Ne kadar saçma yeni duyuyorum. Sezeryanla erkenden almasına müsade etme hemde arada kac hafta var. Bence doktorunu degistir. Bebeğin boyu kilosu son haftalar degisir degismese bile kilolu boylu dogacaktir belki de. Bebegin boyuna kilosuna göre doğum tarihi degismez o kendi gelecegi zamanı bilir.

Hadi hayirli olsun canım benim. Gün olarak en önde olan sensin ilk bebis de senden gelir belki nisan sonu Mayıs başı gibi hayirlisylaa

Canım sandalyede kılman daha ıyı rabbım durumumuzu bılıyor sonucta inşALLAH kabul oluyordur yere oturarark daha zor olur sandalyeyı dene derım

ay ALLAH korusun ben hep duz kalkıyorum yataktan dıkkat etömek lazım demekkı, saol

herkese günaydın...
durumlar nasıl...ben kapı süsüne takmış durumdayım...simit değilde bebek arabası şeklide olanından yapmaya çalışıyom..
bahar geldi..heyecan arttı..
sağlıkla gelsin miniklerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…