kızlar uygun bebek çikolatası için siteler hangileri?ya da ankarada bildiğiniz yerler var mı?
cnm bolçi çok kalıtelı bı cıkolatadır bolunun meşhur cıkolatası ve mınnaklar cok seker duruyomart annelerinde bu siteyi vermişlerdi ama kalitesini bilmiyorum bi incele istersen .http://bolcikolata.com/urunler?product_id=250
MasaAllah bebisine canımGunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla((
InsaAllah hayırlısıyla 38 haftaları goreceksınız canımGunaydin kizlar dun gittik doktora cok sukur 3 hftayi atlattimmi riskimiz kalmiyo artik iki hfta sonra izne cikicam gun sayiyorum artik
Günaydın canım aynı beni anlatmıştım ya ben de kıbleye çevirttimgunaydın mayıs annişleri biz bugün oğluşla keyif yaptık anca kalktık
bu arada namaz konusunu soranlar olmus kızlar acizane kkö olarak yardımcı olmak isterim bende oturarak kılıyorum hatta yerde degıl berjelın tekını kıbleye dogru cevırttırdım esıme oyle kılabılıyorum anca
hiç sıkıntı yapmayın en rahat nasıl kılabılıyosınz oyle kılın hatta cok zorlanılan donemlerde yatarak bıle kılınabılır sonucta ıslam dını kolaylık dını Allah bizim niçin namaz kıldıgımızı ne nıyetle kıldıgımızı bılıyobirbirimize de dua edelım arkadaslar
Evet Haklısınız ben de böyle düşünüyprum. Benim de 10 gün ilerde ama doğum tarihini değiştirmedi doktprum. Sadece 20 nisandan sonra hazırlıklı ol dedi. Bence de önden gidenlerin erken doğruacağını düşünmemeleri ama hazırlıklı olmaları şart.Merhaba herkese:) bebekleri kilo ve boyu önde gidip doğumunu sat a göre mi yoksa bebeğin önde gitmesinden dolayı erken doğurup doğurmayacağını merak eden anneler, ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum. 29. Haftamızdayız. İlk gebeliğimde bebeğim hep sata göre 2 hafta önde gidiyordu iri bir bebek olduğunu söylüyordu doktorum 38+1 de sancılanıp normal doğum yaptım. Yani gerçektende 2 hafta önce doğum yapmış oldum. Fakat bebeğin sata göre önde görünmesi tamamen bebeğin boyu ve kilosuyla ilgili. Bebek gelişimi önde gidiyor diye mutlaka erken doğacak diye birşey yok, fakat yinede hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum.
al benden de o kadar cnm :)kı bn 2. ayımdan beri böyle kılıyorummGünaydın canım aynı beni anlatmıştım ya ben de kıbleye çevirttimben de böyle biliyorum sonuçta acı çekiyorsak zorlamamız lazım. Ki ben eğilemem eminim :)
Acaba kabul oluyormu yerde oturup kılıyorum bacağım acıyor napacam Bacağın üstüne vücudum biniyor rükü da az eğilmem bile acıtıyorGünaydın canım aynı beni anlatmıştım ya ben de kıbleye çevirttimben de böyle biliyorum sonuçta acı çekiyorsak zorlamamız lazım. Ki ben eğilemem eminim :)
Bende sonra gördüm eşine üzülmüşsün almadı mı canım
canım hıc sıkıntı yapma sen namaz kılmak ıstemıişsin rabbımız bızı en ıyı tanıyan nasıl rahat hissediyosan öyle kıl kendını zorlamaAcaba kabul oluyormu yerde oturup kılıyorum bacağım acıyor napacam Bacağın üstüne vücudum biniyor rükü da az eğilmem bile acıtıyor
Ben haftasonu english home dan nevresim takımı ve beşik korumasını aldım canım indirim de vardı tavsiye ederim ben de baya aradım, piyasadakilerden çok daha kaliteli içi de dışı da % 100 pamuk, özdilek taç ve karacaya da baktım onlarda da çok şirin modeller var ama yorganlari elyaf mesela ve elyaf bebis için sağlıklı değil kesinlikle, yün de tavsiye etmiyorlar bebek alerjenik olabilir o yüzden en sağlıklisi pamuk, nacizane tavsiyemöğrendiklerimi paylaştım sadece:)
Bebeğine maşallah canm. Ama doğum tarihini öne çekmek de ne? Ne kadar saçma yeni duyuyorum. Sezeryanla erkenden almasına müsade etme hemde arada kac hafta var. Bence doktorunu degistir. Bebeğin boyu kilosu son haftalar degisir degismese bile kilolu boylu dogacaktir belki de. Bebegin boyuna kilosuna göre doğum tarihi degismez o kendi gelecegi zamanı bilir.aynen cnm inşallah hepmznki hayırlısıyla gelir :)
canım sandalyeye oturarak kılabılırsın dınımız kolaylık dınıAcaba kabul oluyormu yerde oturup kılıyorum bacağım acıyor napacam Bacağın üstüne vücudum biniyor rükü da az eğilmem bile acıtıyor
Hadi hayirli olsun canım benim. Gün olarak en önde olan sensin ilk bebis de senden gelir belki nisan sonu Mayıs başı gibi hayirlisylaaKızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahuhepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
Canım sandalyede kılman daha ıyı rabbım durumumuzu bılıyor sonucta inşALLAH kabul oluyordur yere oturarark daha zor olur sandalyeyı dene derımAcaba kabul oluyormu yerde oturup kılıyorum bacağım acıyor napacam Bacağın üstüne vücudum biniyor rükü da az eğilmem bile acıtıyor
kızlar saglık ocagına gittim ve ordaki ebem yattıgın yerden kalkarken sakın sırt ustu kalkmaya calısma dedi yan dönüp öyle kalkacakmışız yoksa Allah korusun kordon bebeğin boynuna dolanabilirmiş bilginiz olsun
rica ederim canım :)ay ALLAH korusun ben hep duz kalkıyorum yataktan dıkkat etömek lazım demekkı, saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?