kız sen nerelerdeydin :)selamm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen nerelerdeydin :)selamm![]()
kız sen nerelerdeydin :)
hayırlı olsun güle güle kullanınBenim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
gecmiş olsun dikkat et kendine canımburdayım canım dün biraz rahatszıdım ama şimdi iyiyim çok şükür![]()
Allah'ımmm tipine bakkkk yerim ben onun tombiş yanaklarını maşaAllahhKızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
çok çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin kızına canım Allah'ın izniyle baska bişeyi yoktur merak etmeSlm Hanımlar kaç zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. Bende kızımda çok hasta olduk. Ben kendi hastalığımı unuttum kızım kaç gündür ateşten yandı kavruldu bugün kbb ye götürdük burun akıntısı var sadece iltihab falan yok dedi ama çok halsiz olduğunu görünce bide çocuk doktoru görsün başka bişey olmasın altında dedi. Geç olmuştu çocuk doktoru gitmişti yarın tekrar götürcem şimdi dizimde uyuyor yavrum ama hiç hali yok dua edin kızlar yavrum çabucak iyileşsin başka bir hastalık çıkcak diye ödüm kopuyor
uy fındık burun, tontiş yanak çoook tatlı maşallah :):) Çok da özlemiştin iyi oldu :)Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı yoktur başka, iyi bak kendine de kızına daSlm Hanımlar kaç zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. Bende kızımda çok hasta olduk. Ben kendi hastalığımı unuttum kızım kaç gündür ateşten yandı kavruldu bugün kbb ye götürdük burun akıntısı var sadece iltihab falan yok dedi ama çok halsiz olduğunu görünce bide çocuk doktoru görsün başka bişey olmasın altında dedi. Geç olmuştu çocuk doktoru gitmişti yarın tekrar götürcem şimdi dizimde uyuyor yavrum ama hiç hali yok dua edin kızlar yavrum çabucak iyileşsin başka bir hastalık çıkcak diye ödüm kopuyor
Hayırdır inşallah, üşüttün mü acaba, kuluç filan mı oldu ki ? Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunbaşladı artık ağrılarımız
![]()
canım çok teşekkür ederim öperim :)hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
yok canım hiç bir sorun yok dedi Bu saatten sonra değişmez pozisyonu dedi erken doğum falan olmaz di mi dedim yok dedi artık 3 haftada bir gitcez bakalım artık :)[/QUOTE]Kanala girmesi hakkında ne dedi doktor olumsuz bi yorum yapmadı di mibenimkide büyük ihtimal orda çünkü en son kafası aşağıdaydı
Slm Hanımlar kaç zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. Bende kızımda çok hasta olduk. Ben kendi hastalığımı unuttum kızım kaç gündür ateşten yandı kavruldu bugün kbb ye götürdük burun akıntısı var sadece iltihab falan yok dedi ama çok halsiz olduğunu görünce bide çocuk doktoru görsün başka bişey olmasın altında dedi. Geç olmuştu çocuk doktoru gitmişti yarın tekrar götürcem şimdi dizimde uyuyor yavrum ama hiç hali yok dua edin kızlar yavrum çabucak iyileşsin başka bir hastalık çıkcak diye ödüm kopuyor
Canım bizim ki poz vermeyi çok seviyor her gittiğimiz de yüzü açık oluyor evden çıkmadan tembih ediyorum ben ona anne sözü dinliyorAllah'ımmm tipine bakkkk yerim ben onun tombiş yanaklarını maşaAllahhne güzel poz yakalamıssınız bizimki suratının ortasına kolunu koymustu
![]()
Canım herhalde babasına benzeyecek benim burun uzun biraz lazlara benzetirleruy fındık burun, tontiş yanak çoook tatlı maşallah :):) Çok da özlemiştin iyi oldu :)
Geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı yoktur başka, iyi bak kendine de kızına da
Geçmiş olsun Allah şifa versin içini ferah tutSlm Hanımlar kaç zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. Bende kızımda çok hasta olduk. Ben kendi hastalığımı unuttum kızım kaç gündür ateşten yandı kavruldu bugün kbb ye götürdük burun akıntısı var sadece iltihab falan yok dedi ama çok halsiz olduğunu görünce bide çocuk doktoru görsün başka bişey olmasın altında dedi. Geç olmuştu çocuk doktoru gitmişti yarın tekrar götürcem şimdi dizimde uyuyor yavrum ama hiç hali yok dua edin kızlar yavrum çabucak iyileşsin başka bir hastalık çıkcak diye ödüm kopuyor
Tabi %100 olacak diye bir durum yok canim. Dedigim gibi beyin gelisimide ayni anda tamamlandiysa oluyor. Bunu da kesin olarak gormek mumkun degil. Ihtimaller uzerinden konusuluyor.Canim o senin yegeninde öyle olabilir. Yada çevrende birkac kişinin bebeği de öyle olabilir. Ama bu önden gitme modasi yeni çıktı. Benimki de kilo olarak iki hafta boy olarak bir ay önde. Bana gel iki hafta önce sezeryanla alalim derse asla kabul etmem. Arkdsn doktoru öyle demis tarihi öne çekmiş. Bu tamamen saçmalık. Hazırlığıni önceden yapar bitirirsin tamam bebek de kendisi gelmek isterse erken gelebilir. Benm doktorm da nisan sonuna dogru bekle sen gelebilir ama kesin bişey demek yanlis olur dedi. Bunu anlatmaya çalıştım.
Masallah nasil bir tat ya yerim o yanaklariKızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
uygulama hatası neymiş söylesene bizde de varsa yapmayalım. İnşallah oğluşun zamanında doğar bu arada