2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Cok gecmiss olsun Canim.

savog canim safakmeley yazmis, insirah diye zaten, ben birde insikak suresini biliyorum, hatta doguma girdigimizde de okumanin cok faydasi oldugunu okumustum, ins yavrucun seni uzmeden doner, yinede hakkinizda en hayirlisi olsun ins..

safakmeley cnm musait olduğunda bebek ve kendin için çantana ne koydun yazabilir misin..ben de yavaş yavaş hazırlıyorum da :)
Kendim için;
1 gecelik, 1 pijama takımı, 1 sabahlık, 1 emzirme sütyeni, 2 alt iç çamaşırı, 3 tane de kullan at alt iç çamaşırı, 1 çorap, 2 terlik (biri kapalı, biri parmak arası), dove'dan seyehat boyu bakım çantası almıştım minnacık çok şeker :) ( içinde diş macunu, diş fırcası, sabun, deodarant, şampuan, duş jeli ve krem var), lastik ve tel toka, tarak, makyaj çantası, orkid, göğüs pedi, göğüs kremi, havlu, havlu mendil, ıslak mendil, lohusa tacı :)
Kızım için;
2 tane 5'li hastane çıkışı ( zıbın, alt, üst, şapka ve eldiven), 1 penye 1 kalın battaniye (hastanede beşik gibi şeffaf birşeye koyuyorlar bebeği onun altına sermek için kalın olan), ağız mendili, bir de tülbent aldık beyaz 2 tane de ondan koydum bebeği silersek diye, bebek bezi, ıslak mendili, pişik kremi, ufak şampuan ve bebek yağı (eşantiyon gelmişti ufak diye onları da koydum), kızımın tarağı ve saç bandını koydum :)
Ana kucağı, bebeğin ikramlıkları, foto makinesi, şarj aleti, not defteri, kalem ve hastane dosyası da koyacağım sonradan :)
Umarım faydalı olmuştur :*

canım benimde devlet hastanesiydi ama arkadaşlarım zaten hep o hastanedelerdi beyin cerrahı ve kadın doğumcu bile girdi düşün yani :) isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler bence şansını dene sor artık nerdeyse isteyene halka açık yapacaklar fotoğrafçı bile giriyor

haha baya uzman bi ekip girmiş güzelim senin ameliyata :):) Sorayım ben de artık dimi zaman daraldı :)

kızlar, tekmelerden yorgun düşen var mı? Ben bir garip oluyorum. Son 1 saattir çok tekme attı. Şuan bütün enerjim gitti sanki. Nefesim kesildi. Ayy gerçekten var mı başka böyle, yoksa bizim Can, Afacan mı olacak :)

Canım hastahane dosyası ne zaman alınıyor liste benimki ile aynı çok güzel örnek bir liste

Canım hastahane dosyası ne zaman alınıyor liste benimki ile aynı çok güzel örnek bir liste
Benim dosyam hep bende duruyor, doktor acil birşey olursa diye sende kalsın dedi, her gittiğimde götürüyorum, diğer türlü arşivden almam ya da aldırmam gerekecek, özel hastanede nasıl bilmiyorum ama

ÇOK BEĞENDİM CANIM, ABARTISIZ...ÇANTAMI GÖZDEN GEÇİRME FIRSATIM OLDU :) BEZ VE BİBERONDA KOYDUM BEN

Teşekkür ederim canım , evet dinleniyorum şimdi, insanın evi gibisi yok :)
Evet en önemlisi ikimizinde iyi olması, 680den inmese mecbur verecektim tabi ama pazarlık yapmadan rahat edemiyoruz Türk milleti olarak :) iyi ki de etmişim. Pis soyguncular ama iyi baktılar bize Allah var :) Teşekkür ederim :*

Cok gecmiss olsun Canim.
Teşekkür ederim canım :)

Kızlar ya bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma normal mi..benimki bugün az hareketli..arada bi belli edio kendini. .ve 2 kez vajinamdan batma oldu çok fena..inşallah bi daha olmaz ya..kontrol de cmtsi..korkmaya basladim

Arkadaşlar doğumuma "9 gün" kaldı çok heyecanlıyım.. Kasılmalarım, ağrılarım çok fazla hergün.. plesantamda yaşlanmış kireçlenmiş yani Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Heyecanım dorukta zamanda geçmek bilmiyor.. Allah'ın izniyle kandil gecesi bebeğim kucağımda olacak..

haklısın . allah başka dert vermesin canım çok sağol
Üzme kendini bence,benim ilk kızım 3 kilo doğdu,3200 az diil yani sağlıklı olsunda 3 kilodan az doğanlar bile var,sağlıklı şeyler yiyormuşsun zaten bunlara ek olarak muz,taze kaşar ve elmayı tavsiye ederim,çoğu kişiden kilo aldırdığını duydum,bide balık ve et gerçi balığın zamanı bitti ama güvenilir bi yerden bulup doğuma kadar ne kadar yersen o kadar kardır :) hayırlı doğumlar olsun inşaallah

Kiloya takilmayin kızlar ya. Ben 2 buçuk kilo dogmusum.simdi de 92 buçuk kiloyum :) :) :) Ay tontis olmasın ne olucak doğduktan sonra alır. 3200 az değil ki maşallah yani

Ayy ben senin yerine heyecanlandim az kalmıs kavusmaya canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Zaten 9 gün sonra 38. Haftayi geçmiş olucaksin Canım. Benim de kasılmam çok oluyor. Kalbim pir pir atıyor. Hiç sevmiyorum bu kasilmayi

teşekkür ederim canım. dediğin gibi allahım sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi. evet kahvaltıda kaşar yemeye calısıyorum . beyaz peynırle karışık :) biraz daha ağırlık vereyım bari. çok tşk canım

Kiloya takilmayin kızlar ya. Ben 2 buçuk kilo dogmusum.simdi de 92 buçuk kiloyum :) :) :) Ay tontis olmasın ne olucak doğduktan sonra alır. 3200 az değil ki maşallah yani
beni annem 4.550 kardeşimide 4.300 doğurmuş. kendime bakınca küçük geliyo bebeğim :) ben kendime besleniyorum galiba 17 kilo almışım şimdiye kdar :)

ne kadar bereketli ve mubarek bir günde alacaksın bebeğini. allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…