- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
Kendim için;safakmeley cnm musait olduğunda bebek ve kendin için çantana ne koydun yazabilir misin..ben de yavaş yavaş hazırlıyorum da :)
canım benimde devlet hastanesiydi ama arkadaşlarım zaten hep o hastanedelerdi beyin cerrahı ve kadın doğumcu bile girdi düşün yani :) isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler bence şansını dene sor artık nerdeyse isteyene halka açık yapacaklar fotoğrafçı bile giriyorMaşallah bebeğine, neden rahatsız ediyosun demiş işte doktor teyzesine, ohhh iyi yapmış afferim kuzuya :):)
Oh maşallah kazasız belasız geldin şükür :)
Evet aktarılıyor :):)
Maşallah akıllı kızınaaaaa :)Proflar biraz öyle ne yazık ki
İnşirah suresi, anlamıyla oku istersen çok da güzel bir suredir :)
hahahaha :):) Çok güldürdün beni, umarım eşimin girmesine izin verir doktorum biz üniversite hastanesine gidiyoz
Önemli olan senin ve yavrunun iyi olması güzelim, ama yazdıklarını okuyunca sinirlenmedim değil, bu arada afferim sana pazarlık yapmışsın, isterse hasta çıkışını alabilir ve tedaviyi kabul etmez! Bu bir hasta hakkıdır, ama sen riske atmamışsın iyi de olmuş öperim yavrunu :*
Maşallah size, annesi daha zamanınız var yavrun büyüyecek kendini sıkıntıya sokma, güzelce beslenmene devam et sen, bulabiliyorsan üzüm pekmezi tüket, öpüyorum yavrunu
Teşekkürler teyzesii, çok zevkli ya o ütü çanta hazırlığı, bulursun pijamanı da oh rahat et sonra :)
haha baya uzman bi ekip girmiş güzelim senin ameliyata :):) Sorayım ben de artık dimi zaman daraldı :)canım benimde devlet hastanesiydi ama arkadaşlarım zaten hep o hastanedelerdi beyin cerrahı ve kadın doğumcu bile girdi düşün yani :) isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler bence şansını dene sor artık nerdeyse isteyene halka açık yapacaklar fotoğrafçı bile giriyor
Canım hastahane dosyası ne zaman alınıyor liste benimki ile aynı çok güzel örnek bir listeKendim için;
1 gecelik, 1 pijama takımı, 1 sabahlık, 1 emzirme sütyeni, 2 alt iç çamaşırı, 3 tane de kullan at alt iç çamaşırı, 1 çorap, 2 terlik (biri kapalı, biri parmak arası), dove'dan seyehat boyu bakım çantası almıştım minnacık çok şeker :) ( içinde diş macunu, diş fırcası, sabun, deodarant, şampuan, duş jeli ve krem var), lastik ve tel toka, tarak, makyaj çantası, orkid, göğüs pedi, göğüs kremi, havlu, havlu mendil, ıslak mendil, lohusa tacı :)
Kızım için;
2 tane 5'li hastane çıkışı ( zıbın, alt, üst, şapka ve eldiven), 1 penye 1 kalın battaniye (hastanede beşik gibi şeffaf birşeye koyuyorlar bebeği onun altına sermek için kalın olan), ağız mendili, bir de tülbent aldık beyaz 2 tane de ondan koydum bebeği silersek diye, bebek bezi, ıslak mendili, pişik kremi, ufak şampuan ve bebek yağı (eşantiyon gelmişti ufak diye onları da koydum), kızımın tarağı ve saç bandını koydum :)
Ana kucağı, bebeğin ikramlıkları, foto makinesi, şarj aleti, not defteri, kalem ve hastane dosyası da koyacağım sonradan :)
Umarım faydalı olmuştur :*
Benim dosyam hep bende duruyor, doktor acil birşey olursa diye sende kalsın dedi, her gittiğimde götürüyorum, diğer türlü arşivden almam ya da aldırmam gerekecek, özel hastanede nasıl bilmiyorum amaCanım hastahane dosyası ne zaman alınıyor liste benimki ile aynı çok güzel örnek bir liste
ÇOK BEĞENDİM CANIM, ABARTISIZ...ÇANTAMI GÖZDEN GEÇİRME FIRSATIM OLDU :) BEZ VE BİBERONDA KOYDUM BENKendim için;
1 gecelik, 1 pijama takımı, 1 sabahlık, 1 emzirme sütyeni, 2 alt iç çamaşırı, 3 tane de kullan at alt iç çamaşırı, 1 çorap, 2 terlik (biri kapalı, biri parmak arası), dove'dan seyehat boyu bakım çantası almıştım minnacık çok şeker :) ( içinde diş macunu, diş fırcası, sabun, deodarant, şampuan, duş jeli ve krem var), lastik ve tel toka, tarak, makyaj çantası, orkid, göğüs pedi, göğüs kremi, havlu, havlu mendil, ıslak mendil, lohusa tacı :)
Kızım için;
2 tane 5'li hastane çıkışı ( zıbın, alt, üst, şapka ve eldiven), 1 penye 1 kalın battaniye (hastanede beşik gibi şeffaf birşeye koyuyorlar bebeği onun altına sermek için kalın olan), ağız mendili, bir de tülbent aldık beyaz 2 tane de ondan koydum bebeği silersek diye, bebek bezi, ıslak mendili, pişik kremi, ufak şampuan ve bebek yağı (eşantiyon gelmişti ufak diye onları da koydum), kızımın tarağı ve saç bandını koydum :)
Ana kucağı, bebeğin ikramlıkları, foto makinesi, şarj aleti, not defteri, kalem ve hastane dosyası da koyacağım sonradan :)
Umarım faydalı olmuştur :*
Teşekkür ederim canım , evet dinleniyorum şimdi, insanın evi gibisi yok :)Gecmis olsun canim, dinlen guzelce evinde minigin bekleycektir, sen yeter ki iyi ol..
kizlar, kontrole gdenler guzel haberlerle gelin ins,toist gelmedin mi daha canim, safakmeley canim ne guzel sizde hazirsiniz, ellerinize saglik, bende bugun utuleme gececegim ins, birde kendime gecelik bulsam, hersey hallolacak ins..
hasta olan arkadaslar sizlerrede acil sifalar aman dinlenin, iyi bakin kendinize ve yavrucuklariniza..
Evet en önemlisi ikimizinde iyi olması, 680den inmese mecbur verecektim tabi ama pazarlık yapmadan rahat edemiyoruz Türk milleti olarak :) iyi ki de etmişim. Pis soyguncular ama iyi baktılar bize Allah var :) Teşekkür ederim :*Önemli olan senin ve yavrunun iyi olması güzelim, ama yazdıklarını okuyunca sinirlenmedim değil, bu arada afferim sana pazarlık yapmışsın, isterse hasta çıkışını alabilir ve tedaviyi kabul etmez! Bu bir hasta hakkıdır, ama sen riske atmamışsın iyi de olmuş öperim yavrunu :*
Teşekkür ederim canım :)Cok gecmiss olsun Canim.
Üzme kendini bence,benim ilk kızım 3 kilo doğdu,3200 az diil yani sağlıklı olsunda 3 kilodan az doğanlar bile var,sağlıklı şeyler yiyormuşsun zaten bunlara ek olarak muz,taze kaşar ve elmayı tavsiye ederim,çoğu kişiden kilo aldırdığını duydum,bide balık ve et gerçi balığın zamanı bitti ama güvenilir bi yerden bulup doğuma kadar ne kadar yersen o kadar kardır :) hayırlı doğumlar olsun inşaallahhaklısın . allah başka dert vermesin canım çok sağol
Üzme kendini bence,benim ilk kızım 3 kilo doğdu,3200 az diil yani sağlıklı olsunda 3 kilodan az doğanlar bile var,sağlıklı şeyler yiyormuşsun zaten bunlara ek olarak muz,taze kaşar ve elmayı tavsiye ederim,çoğu kişiden kilo aldırdığını duydum,bide balık ve et gerçi balığın zamanı bitti ama güvenilir bi yerden bulup doğuma kadar ne kadar yersen o kadar kardır :) hayırlı doğumlar olsun inşaallah
Arkadaşlar doğumuma "9 gün" kaldı çok heyecanlıyım.. Kasılmalarım, ağrılarım çok fazla hergün.. plesantamda yaşlanmış kireçlenmiş yani Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Heyecanım dorukta zamanda geçmek bilmiyor.. Allah'ın izniyle kandil gecesi bebeğim kucağımda olacak..
teşekkür ederim canım. dediğin gibi allahım sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi. evet kahvaltıda kaşar yemeye calısıyorum . beyaz peynırle karışık :) biraz daha ağırlık vereyım bari. çok tşk canımÜzme kendini bence,benim ilk kızım 3 kilo doğdu,3200 az diil yani sağlıklı olsunda 3 kilodan az doğanlar bile var,sağlıklı şeyler yiyormuşsun zaten bunlara ek olarak muz,taze kaşar ve elmayı tavsiye ederim,çoğu kişiden kilo aldırdığını duydum,bide balık ve et gerçi balığın zamanı bitti ama güvenilir bi yerden bulup doğuma kadar ne kadar yersen o kadar kardır :) hayırlı doğumlar olsun inşaallah
beni annem 4.550 kardeşimide 4.300 doğurmuş. kendime bakınca küçük geliyo bebeğim :) ben kendime besleniyorum galiba 17 kilo almışım şimdiye kdar :)Kiloya takilmayin kızlar ya. Ben 2 buçuk kilo dogmusum.simdi de 92 buçuk kiloyum :) :) :) Ay tontis olmasın ne olucak doğduktan sonra alır. 3200 az değil ki maşallah yani
ne kadar bereketli ve mubarek bir günde alacaksın bebeğini. allah sağlıkla doğurmanı nasip etsinArkadaşlar doğumuma "9 gün" kaldı çok heyecanlıyım.. Kasılmalarım, ağrılarım çok fazla hergün.. plesantamda yaşlanmış kireçlenmiş yani Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Heyecanım dorukta zamanda geçmek bilmiyor.. Allah'ın izniyle kandil gecesi bebeğim kucağımda olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?