evet bebek hareketlerinde azalma oluyormuş artık canım . benimde bazen sanki onun bi kaç hareketinde sadece vajinama ağrı gırıyor. bi anda karnımı sanki yumruklarmış gibi vajinamı acıtıyor gibi oluyor. sonra geçiyor. sızlama şeklinde de oluyor . bunlar normal artık canım nette bile yazıyor bazen merak edip bakıyorum yalancı kasılmalar agrı bunlar hep normalmiş düzenli aralıklarla girmediği süreceKızlar ya bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma normal mi..benimki bugün az hareketli..arada bi belli edio kendini. .ve 2 kez vajinamdan batma oldu çok fena..inşallah bi daha olmaz ya..kontrol de cmtsi..korkmaya basladim
savog canim safakmeley yazmis, insirah diye zaten, ben birde insikak suresini biliyorum, hatta doguma girdigimizde de okumanin cok faydasi oldugunu okumustum, ins yavrucun seni uzmeden doner, yinede hakkinizda en hayirlisi olsun ins..
Canım geçmiş olsun gözünüz aydın, allah anali babalı büyütsün, hiç korkma sağ salim kucağında donersin evine, benim eşimin kuzeninin eşi de 34. haftasında dogum yapti, 20-25 gün kuvozde kalacak demişler ama o kadar kalmadı evlerindeler şimdi ne güzel, sen de moralini yüksek tut annesi bebeğinin sana ihtiyacı varbebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
rica ederim :) son ayda gerektiği kadar alıcak görüceksin hiç stres yapma,evet taze kaşara biraz daha ağırlık :) en çok kalsiyum içeren peynir türüteşekkür ederim canım. dediğin gibi allahım sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi. evet kahvaltıda kaşar yemeye calısıyorum . beyaz peynırle karışık :) biraz daha ağırlık vereyım bari. çok tşk canım
Maşallah canım tam isirmalik dogmussunuz. Ama daha kilo alır bebişin korkma. Hem çok kilolu olmasından iyidir. :) doğduktan sonra da daha çabuk toparlaniyorlarmis. Sıkma canını. Köy yumurtası tereyağı siyah ve yeşil zeytin kaşar peyniri balık et tavuk yoğurt süt portakal pekmez ve muz bunları tüket eğer kilo alsın istiyorsan :)beni annem 4.550 kardeşimide 4.300 doğurmuş. kendime bakınca küçük geliyo bebeğim :) ben kendime besleniyorum galiba 17 kilo almışım şimdiye kdar :)
Maşallah canım tam isirmalik dogmussunuz. Ama daha kilo alır bebişin korkma. Hem çok kilolu olmasından iyidir. :) doğduktan sonra da daha çabuk toparlaniyorlarmis. Sıkma canını. Köy yumurtası tereyağı siyah ve yeşil zeytin kaşar peyniri balık et tavuk yoğurt süt portakal pekmez ve muz bunları tüket eğer kilo alsın istiyorsan :)
Canım benim ne desem yalan olur,inan hiç bilmiyorum bende..inş bilen bir arkadaş cvp yazarda biz de öğrenmiş oluruz..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.inşikak suresinde secde ayeti varya günde mesela 10 kere okudum 10 keremi secde etmem gerekiyor yoksa bikere etsem yeterlimi ?
Âmin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin günleri su gibi güzelce geçer gününde gelirler..Ayy ben senin yerine heyecanlandim az kalmıs kavusmaya canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Zaten 9 gün sonra 38. Haftayi geçmiş olucaksin Canım. Benim de kasılmam çok oluyor. Kalbim pir pir atıyor. Hiç sevmiyorum bu kasilmayi
Âmin cnm hepimizi inşallah..ne kadar bereketli ve mubarek bir günde alacaksın bebeğini. allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin
Sen büyütmüşsün maşallah canım. Bende 3 kiloyu geçsin istiyorum ama normal tarihine göre 10 gün erken doğunca geçemiyorlar genelde. Benim oğlumda sezeryanla 10 gün önce doğmuştu. 2900 gramdı. Son zamanlarda günde ortalama 50 gram falan alıyormuş bebekler. Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Dediğin gibi dr kontrolünde duruma göre karar veririz artık.Benim oğlum koca delikanlı oldu teyzesi:) 9 yaşinda, aslında ikinciyi hiç düşünmezken oglumun israrlarina ve inş bir erkek kardeşim olur diye surekli dua etmesine dayanamadık, onun gönlüne göre oldu:) biz ikimizde sarişiniz eşimle oglumda oyle huyu bana yuzu vucut tipi babasina benziyor bende ultrason resimlerinde minik kuşu kendime benzettim:) abimiz çok yakışıklı aslında onada benzese cok sevinirim:) tabi bunlar işin şakası saglikli olsunlar vaktinde gelsinler gerisi boş. Ben ilk oglumda hic sanci cekmedim hamileligim boyunca bunda hersey cok farkli cok fazla sancim oluyor ve 38.haftamdan once dogum yapmaktan korkuyorum3,5 kilo olsun istiyorum rahat tutabilmek emzirebilmek için. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş canım. Aslında 3 gün bisey degilmis sende 5/5 de dogum yapabilirsin çok güzel bir tarih gerçekten de ilki normal dogumdu bu sezeryan olacagi için bu tarihi istiyorum ama tabi herşeyin hayirlisi doktorun ne diyeceği önemli
Aaaa onu sorayım gidince benBenim dosyam hep bende duruyor, doktor acil birşey olursa diye sende kalsın dedi, her gittiğimde götürüyorum, diğer türlü arşivden almam ya da aldırmam gerekecek, özel hastanede nasıl bilmiyorum ama
Canım her secde ayeti için okuduysan Yada duyduysan 1 secde etmen gerekli bu yüzden 10 kere secde etmelisin.. Allah kabul etsin..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.inşikak suresinde secde ayeti varya günde mesela 10 kere okudum 10 keremi secde etmem gerekiyor yoksa bikere etsem yeterlimi ?
Benim cin takvimine gorede rus takvimine gorede erkekbgorunuyordu ama Allahin dedigi olur:) bir prenses geliyor ins. Allah saglikli nasip etsin insTutmadımı sızde
Ne güzel bir haber bu:) Çokda güzel bir günde doğucakmış bebeğin, isimleri aynı oğluşlarımızın Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin canimArkadaşlar doğumuma "9 gün" kaldı çok heyecanlıyım.. Kasılmalarım, ağrılarım çok fazla hergün.. plesantamda yaşlanmış kireçlenmiş yani Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Heyecanım dorukta zamanda geçmek bilmiyor.. Allah'ın izniyle kandil gecesi bebeğim kucağımda olacak..
Oy masallah tam bir tosun geliyor canimSelam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Âmin canım inşallah hepimize.. yagız'ım büyüdü kocaman oldu.. Sıra ışıl'ımda inşallah..Ne güzel bir haber bu:) Çokda güzel bir günde doğucakmış bebeğin, isimleri aynı oğluşlarımızın Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin canim
Canım benim oglum 38+1 de normal dogumla 3850 dogmustu. Buda iri gorunuyordu ama en son gecen hafta gittigimde doktorum plasentamda kireclenme oldugunu soyleyince cok uzuldum. Bakicaz kilosuna ona gore alicak sezeryana ins 3,5 dan az doğmazlarSen büyütmüşsün maşallah canım. Bende 3 kiloyu geçsin istiyorum ama normal tarihine göre 10 gün erken doğunca geçemiyorlar genelde. Benim oğlumda sezeryanla 10 gün önce doğmuştu. 2900 gramdı. Son zamanlarda günde ortalama 50 gram falan alıyormuş bebekler. Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Dediğin gibi dr kontrolünde duruma göre karar veririz artık.
Oy maşallah annesi:) her an gelebilir artik sağlikla doğsun inş:)Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Sağlikla gelsin Işıl'da inş annesi:) Ne güzel Allah iki meyveyide tattiriyor size:) benim ikincide erkek, küçük paşamin ismi Yağiz olucak kismetse:)Âmin canım inşallah hepimize.. yagız'ım büyüdü kocaman oldu.. Sıra ışıl'ımda inşallah..
öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz inşallah sağlıcakla zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza . okunacak duayı biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?