2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
maşallah koca adam olmuş yaa yerler onu sağlıkla gelsin insallh :)))

kuruyemiş yemeye başladın mı canım. o da faydalı :)

Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
maşallah canım. doğum tarihlerimiz aynı, ben de heyecanlandım :)

Kızlar ya bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma normal mi..benimki bugün az hareketli..arada bi belli edio kendini. .ve 2 kez vajinamdan batma oldu çok fena..inşallah bi daha olmaz ya..kontrol de cmtsi..korkmaya basladim
bnmkide cok hareketlidir normalde ama 2 gundur cok az hareket ediyor dün yine bayagı wrdı ama bugn cok az bende bugn biraz fazla hareketliyim bnmi hissetmedim acaba derkennn kaburgamı kırdı sanırım tekmesiyle

maşallah maşallah kılosuna boyuna canım naptın sen nasıl besledin bebişi ya maşallah :)

hemen hemen aynı seyleri koymusuz canım abartısız ,bnde parmak arası terlik koymayı düşünüyodum ama aayaklar üşümesin diye hep corap olacagından vazgectşm kapalı terlik koyacagm :)
yesinler onun taragınııı

hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.inşikak suresinde secde ayeti varya günde mesela 10 kere okudum 10 keremi secde etmem gerekiyor yoksa bikere etsem yeterlimi ?

Canım hiç ara vermeden peşpeşe okursan sadece tek bir tane secde yaparsın. Eğer ara verirsen kalkıp dolaşıp tekrar okursan her ara verişinde secde yapman gerekir..

Hey maşallah annesi kuzuna da sana da :)

gözün aydın cnm saglıkla gelsın ınsaallah bu arada masaallah yavrucuga :)

sen bi gastroentolojiye de bi gorun istersen. Ben 4 aydir mide sorunu saniyordum. Dun ogrendik mide degilmis. Felaket bi agri ama. Gecmis olsun tekrar
Tesekkur ederim canim persembe gidicem
bizde bade koymayı düşünüyoruz canım biz de ilk cinsiyetini ogrendigimzde bade dedik başka da bulamadık :)
Aa :) adi gibi guzel olsun ins. Bende daha baska bisey diyemem simdiden herkes eylul diyor:))

. Tesekkurler canim. Soyleyecegim persembe domtoruma. Umarim kalici cozum bulur

. Masallah canimm ne kadar iyi kilosu boyu:) normal dogum olacak dimi:) tam kacinci gunundesin ?

Kızlar egzersiz soran arkadaşlar vardı, şimdi bakınırken tesadüfen doktorumun bana verdiği egzersizlerin aynısını bir doktorun sitesinde buldum,linkini atıyorum buraya,yapmayı düşünenler için doktorum yoruldukça ara vermemi söylemişti kendimizi zorlamadan yapmamız gerekiyor umarım işinize yarar..
lilalila sanırım sen istiyordun canım bir bak istersen..
http://www.pendikkadindogum.com/sayfalar.1082.gebelikteegzersizler.html

E elf21 oy maşallah canım :)gözünaydın,doğuma hazır valla bebişin,sağlıkla gelsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…