Benimki de öyle canim,özellikli gidip göbek deligime tekme atiyor,icim cekiliyor resmen cok rahatsiz oluyorum:) uyusun diye dua ediyorum bazenkızlar, tekmelerden yorgun düşen var mı? Ben bir garip oluyorum. Son 1 saattir çok tekme attı. Şuan bütün enerjim gitti sanki. Nefesim kesildi. Ayy gerçekten var mı başka böyle, yoksa bizim Can, Afacan mı olacak :)
Oh maşallah bebişine canım sağlıkla gelsin inşallah kasılma falan deyince heyecanlandım birdenSelam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
sen bide bana sor gözlerim faltaşı gibi açıldı doktor öyle diyince:)Oh maşallah bebişine canım sağlıkla gelsin inşallah kasılma falan deyince heyecanlandım birden
Babasi ne kadar dogmus canim?benim kiz da sesninki kadar,ben de ilk duydugumda 3200 az gelmisti cunku ben 4 kilodan fazla dogmusum.ama esim 1800 dogmus,doktorum da ugrasma genetik dedi,basta cok uzuldum ama simdi saglikli olsun yeter diyorum,ben pekmez,muz,hurma ve cig badem ile baya buyuttum kizimi sen de dene bakalim canim.kilosuna da takilma 3200 cok iyi bir kilo.beni annem 4.550 kardeşimide 4.300 doğurmuş. kendime bakınca küçük geliyo bebeğim :) ben kendime besleniyorum galiba 17 kilo almışım şimdiye kdar :)
Canim bebegini saglikla al inşallah kucagina„ sezeryan mi olacak dogumAnnesi, post: 40476298, member: 621405"]Arkadaşlar doğumuma "9 gün" kaldı çok heyecanlıyım.. Kasılmalarım, ağrılarım çok fazla hergün.. plesantamda yaşlanmış kireçlenmiş yani Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. Heyecanım dorukta zamanda geçmek bilmiyor.. Allah'ın izniyle kandil gecesi bebeğim kucağımda olacak..
Sağlikla gelsin Işıl'da inş annesi:) Ne güzel Allah iki meyveyide tattiriyor size:) benim ikincide erkek, küçük paşamin ismi Yağiz olucak kismetse:)
Canim bebegini saglikla al inşallah kucagina„ sezeryan mi olacak dogum
ALLAH şifa versin cnm..bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
canim, anladigim kadariyle senin bebegin bas asagi pozisyona gelmemis di mi? bebegin hem basinin asagida hem de yuzunun bizim sirtimiza donuk olmasi lazim. cocugun bas asagi donmesi icin yapilabilecek seyler linkteki sayfada yazmis ama dokuman ingilizce. http://www.newkidscenter.com/When-Does-Baby-Turn-Head-Down-In-Pregnancy.htmlenson muayeneye 33. haftada gittik doktor bıdahakı randevuyu 37.haftaya verdi.bizde bebğimizi özlediğimizden ctesı baska bi doktora gittik ( kendı doktorumdan her istediğinde sıra alamıyosun çok yogunlar) 2 haftada bebgım 80 gr almış ve henuz dönmemiş bu haftadan sonra dönmez ,dönse bile doğum kanalına giremez dedi çokk canımı sıktı ,normal doğumu cok istiyorum kızlar sizin doktorlarınızdan varmı bu konuyla alakalı yorum yapan, cocugu cevirmek için ne yapmam lazım ?
Aynen canım :) bunyeyle alakalıdır ya sıkma canını sen elinden geleni yapıyorsun .minyon tipli olucak belki hep genç gozukecek nerden biliyon:) :)o saydıklarından yediklerimi diyim sana :) yumurta ama köy değil :) tereyag yemıyorum yemeklerde kullanıyorum sadece.
sıyah yesıl zeytın,kaşar beyaz peynır gunde 2 yumurta ve günlük süt her gun kahvaltımda.portakal ve muz da tuketıorum portakalı bazen sıkıyorum lımon da sıkıyorum ikisini içiorum karıştırıp.yogurt hele oyle sevıyorum ki evde kendim yapıyorum ve kahvaltıda bıle yıyorum. pekmez hiç yemıyorum onu yemeye baslayacağım .bide ananas aşeriyorum hala daha her 2 günde bir ananas aldırıyorum eşime :) balık ayda 2 belki yiyorum
bünye meselesi demekki ben herşeyi yediğimi sanıyordum ama demekki alacağı kadarını alıo bebik :)
Bende oluyor canım bazen korkuyorum hiç durmayacak diye. Bir de bir sinirleniyor kızım tekme tokat girisiyor bana hickirinca :) Asabi olucak babası gibi.tTüm huylari ondan almış zaten.iinatçı Asabi usengec :)kızlar bebeğim cok uzun sure hıckırıyo sızde de oluyo mu normal mı
canim cok gecmis olsun, Allah'im acil sifalar versin insallah. hayirdir erken dogum sebebi ne acaba?bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
canim ne yapalim, o da bizim annelik nisanimiz olsun. benim de gobergimin altinda bir suru olmus, aynada bile farketmiyordum. gecen gun aynanin karsininda yatagin ustune oturup geriye dogru yatar gibi yaptim, gobek deligimin altinda bir suru catlak :)) ne kadar da ugrasmistim halbuki, kendim krem bile yapmistim ama oluyor ne yazik ki. annem de vardi catlak, genlerimde var demek ki :)))buarada kızlar ben lıerac kullanmama rağmen ve duştan sonra bebeyağı sürmeme rağmen basenlerim ve bacaklarımda çatlaklar oluştu daha dün farkettim kırmızı kırmızı mora yakınyakında beyaz beyaz çıkar çok moralım bozuk
canim o isler zincirleme oluyor ne yazik ki. bizim de banyo muslugu su kaciriyordu, ama baya akiyor yani oyle damla falan degil. bir iki kere geldiler, sonra da musluk sistemi komple degisecek dediler. burda el isi de hic iyi degil zaten insanlarin ve kaldigimiz ev de 2. dunya savasi sirasinda falan yapilmis dusun bir kere. neyse bunlar bir gunde banyo duvarini yikip sistemi degistirip tekrar yaptilar, zaten ahsap oluyor evler. iyi guzel, iki gun sonra kuvetin gideri tikandi, sabah yine usta (?!) geldi. tikanikligi acmak icin aletleri var, onu sert mi kullandi ne halt ettiyse borulari kirdi, dedigim gibi ev de ahsap o su oldugu gibi evin al katina indi. yandaki bitisik eve de su bastirdi. ev sahibini cagirdik hemen. su anda bizim evde ne oluyor bilmiyorum, kuvetin borularini degistirmek icin mutfagin tavanini falan yikmalari lazim. mutfak ve banyoyu kac gun kullanamayacagiz acaba, en ufak bir fikrim yok. sabah toplantim var, esim beni birakti geri gitti. demin o da geldi ise, cok kizmis, garibimin de bir suru isi gucu vardi, dogumdan once yetistirmeye calisiyordu, bir de bu cikti. dahasi dogumdan sonra tez yazma donemine giriyor, 6 ay sonra da ben. su anda cok garip bir sukunet var ustumde. aksam eve gidince neyle karsilasacagiz acabaBu arada Kızlar su geldi ama makine çalışmadı. Eşime bakar mısın dedim. Makineye gelen suyun musluguna bakarken musluk bozuldu su fiskirmaya başladı eşimin üstü islandi her taraf su oldu gülsem mi aglasam mı bilemedim. Önce suyu temizledim.sonra kıyafetleri çikarip elimde yıkadım şimdi de astım mis gibi oldu biraz yoruldum ama kızım için değer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?