canim Allah'im sag saglim kucagina almayi nasip etsin. ben cok bilmiyorum bu durumda ne yapilir ama, arkadaslar sanki ani hareketlerden kacinilmasi gerek demisti. dikkat et bakalim, insallah sorunsuz atlatirsiniz bu donemi :)Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Onunla gecmis olsun canim insallah bir sorun olmazKızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Evet canım şalla uğraşamam sanırım , kırmızılı bir yazma koydum adettenmiş :)toist nasılsın canım bişey soracağım hastanede yazma mi kullanacaksin
Allahkorusun canım, dikkatli ol birşey olmaz inşallah.Gunaydin canim.Aradım canım. Ağır kaldırdığıin için ya da bebek pozisyon aldığı için olabilir. Sancın olursa ya da suyun gelirse akinti rengi açılırsa pembe açık kahve ya da kırmızı aramadan gel hemen dedi
Rabbim şifa versin, hayırlısıyla al kucağına inşallah canım.bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Oy masallah tam bir tosun geliyor canim
Oy maşallah annesi:) her an gelebilir artik sağlikla doğsun inş:)
maşallah koca adam olmuş yaa yerler onu sağlıkla gelsin insallh :)))
Kontrolden gelenler maşallahh bebislerinizee :-* darısı da kontrole gideceklere olsun ins.
maşallah canım. doğum tarihlerimiz aynı, ben de heyecanlandım :)
maşallah maşallah kılosuna boyuna canım naptın sen nasıl besledin bebişi ya maşallah :)
Hey maşallah annesi kuzuna da sana da :)
gözün aydın cnm saglıkla gelsın ınsaallah bu arada masaallah yavrucuga :)
canım 36+3 üm bebek 39+0 görünüyor. Masallah canimm ne kadar iyi kilosu boyu:) normal dogum olacak dimi:) tam kacinci gunundesin ?
Allah razı olsun canlarım hepimizin bebişlerine maşaAllah
canım inşaAllah sorunsuz hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini kilosuna etki etmez inşaAllah kilo boyu nasıldı tontişinin:)Evet canım şalla uğraşamam sanırım , kırmızılı bir yazma koydum adettenmiş :)
Allahkorusun canım, dikkatli ol birşey olmaz inşallah.
Rabbim şifa versin, hayırlısıyla al kucağına inşallah canım.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah.iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Ben de seni merak ediyordum canım. Doktorun iyi konuştuysa stres olma, hareketlerine biraz daha dikkat edersin. Neyseki 38. haftadasın Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla gelsin de normal sezaryen farketmez.Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Geçmiş olsun canım, benim yiğenimde kordonu boynunda iki kere dolanmış halde doğmuştu. Sürekli doktor kontrolunde olucaksın 37.haftandasın aksi bir durumda hemen sezeryanla alır doktorlar hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canımKızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
bizdede oluyor canım normal bişeymiş hatta ciğer gelişimi için çok iyi bişeymiş:)kızlar bebeğim cok uzun sure hıckırıyo sızde de oluyo mu normal mı
Canım ne mutlu sana inşallah saglikla al kuzunu koynuna, sütün bol olsun, kolay bir doğum, kolay bir lohusalik olur inşallah, darisi başimiza:)iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Gecmis olsun canim Allahin izniyle bi sikinti olmaz canim ins sen kontrollerini aksatmaKızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Kuzum hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz. Ama sen yine de kontrollerini aksatma. .acil bişey olursa da Allah korusun sezeryandan kaçma. Zaten bebiş gelişimini tamamladı 37.haftayi geçti çok şükür. Dikkat et kendineEvet canım şalla uğraşamam sanırım , kırmızılı bir yazma koydum adettenmiş :)
Allahkorusun canım, dikkatli ol birşey olmaz inşallah.
Rabbim şifa versin, hayırlısıyla al kucağına inşallah canım.
ayyyy ne korkunç şeyler yasamissiniz. Evlerden Irak valla :)canim o isler zincirleme oluyor ne yazik ki. bizim de banyo muslugu su kaciriyordu, ama baya akiyor yani oyle damla falan degil. bir iki kere geldiler, sonra da musluk sistemi komple degisecek dediler. burda el isi de hic iyi degil zaten insanlarin ve kaldigimiz ev de 2. dunya savasi sirasinda falan yapilmis dusun bir kere. neyse bunlar bir gunde banyo duvarini yikip sistemi degistirip tekrar yaptilar, zaten ahsap oluyor evler. iyi guzel, iki gun sonra kuvetin gideri tikandi, sabah yine usta (?!) geldi. tikanikligi acmak icin aletleri var, onu sert mi kullandi ne halt ettiyse borulari kirdi, dedigim gibi ev de ahsap o su oldugu gibi evin al katina indi. yandaki bitisik eve de su bastirdi. ev sahibini cagirdik hemen. su anda bizim evde ne oluyor bilmiyorum, kuvetin borularini degistirmek icin mutfagin tavanini falan yikmalari lazim. mutfak ve banyoyu kac gun kullanamayacagiz acaba, en ufak bir fikrim yok. sabah toplantim var, esim beni birakti geri gitti. demin o da geldi ise, cok kizmis, garibimin de bir suru isi gucu vardi, dogumdan once yetistirmeye calisiyordu, bir de bu cikti. dahasi dogumdan sonra tez yazma donemine giriyor, 6 ay sonra da ben. su anda cok garip bir sukunet var ustumde. aksam eve gidince neyle karsilasacagiz acaba
cocugun kiyafetlerini yikayacam, su isler bitsin diye bekliyordum. alti ustu bi su sizdirmasiydi, bu noktaya geldik. Allah buyuk bakalim.
demem o ki, sen de gul gec, bosver :))
Ay Az kalmış ne güzel çok heyecanlı :)Ay benim doğumda Pazartesi çok heyecanlıyım ya
Saglikla kucagina al canim,ben bile heycanlandim cok az kalmis:)iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?