2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim Allah'im sag saglim kucagina almayi nasip etsin. ben cok bilmiyorum bu durumda ne yapilir ama, arkadaslar sanki ani hareketlerden kacinilmasi gerek demisti. dikkat et bakalim, insallah sorunsuz atlatirsiniz bu donemi :)

Onunla gecmis olsun canim insallah bir sorun olmaz

toist nasılsın canım bişey soracağım hastanede yazma mi kullanacaksin
Evet canım şalla uğraşamam sanırım , kırmızılı bir yazma koydum adettenmiş :)

Allahkorusun canım, dikkatli ol birşey olmaz inşallah.

bebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
Rabbim şifa versin, hayırlısıyla al kucağına inşallah canım.

toist cnm hayırlısı ile atlatmissin kontrolü. .3 gün sonra git bakalım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın arkadaşım. :)

Oy masallah tam bir tosun geliyor canim

Oy maşallah annesi:) her an gelebilir artik sağlikla doğsun inş:)

maşallah koca adam olmuş yaa yerler onu sağlıkla gelsin insallh :)))

Kontrolden gelenler maşallahh bebislerinizee :-* darısı da kontrole gideceklere olsun ins.

maşallah canım. doğum tarihlerimiz aynı, ben de heyecanlandım :)

maşallah maşallah kılosuna boyuna canım naptın sen nasıl besledin bebişi ya maşallah :)

Hey maşallah annesi kuzuna da sana da :)

gözün aydın cnm saglıkla gelsın ınsaallah bu arada masaallah yavrucuga :)

. Masallah canimm ne kadar iyi kilosu boyu:) normal dogum olacak dimi:) tam kacinci gunundesin ?
canım 36+3 üm bebek 39+0 görünüyor

E elf21 oy maşallah canım :)gözünaydın,doğuma hazır valla bebişin,sağlıkla gelsin inş..
Allah razı olsun canlarım hepimizin bebişlerine maşaAllahbu arada kızlar sancılardan dolayı 3 günde 1 girecem nst ye 2 hafta daha beklese bari bir sürü işimiz var:)

canım inşaAllah sorunsuz hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini kilosuna etki etmez inşaAllah kilo boyu nasıldı tontişinin:)

iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah.
Ben de seni merak ediyordum canım. Doktorun iyi konuştuysa stres olma, hareketlerine biraz daha dikkat edersin. Neyseki 38. haftadasın Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla gelsin de normal sezaryen farketmez.

Geçmiş olsun canım, benim yiğenimde kordonu boynunda iki kere dolanmış halde doğmuştu. Sürekli doktor kontrolunde olucaksın 37.haftandasın aksi bir durumda hemen sezeryanla alır doktorlar hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım

toist cnm benim de kordon dolanma riski var dedi doktor ensesinden geçiyor ama dolanabilir o durumda da pek sakinca olmaz.sadece dogum seklini tekrar gozden gecirirz. sezeryan dusunebiliriz dedi. Bende her hafta gidiyorum kontrole.. ani hareket etme demisti bir de doktor. Anne karnindayken pek sorun yasamayiz, sadece sık kontrol olmalisin, gerisini kafana takma demisti. Insallah saglikla kavusuruz yavrulara.. opuyorum cok

slm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı

Gecmis olsun canim Allahin izniyle bi sikinti olmaz canim ins sen kontrollerini aksatma

Kuzum hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz. Ama sen yine de kontrollerini aksatma. .acil bişey olursa da Allah korusun sezeryandan kaçma. Zaten bebiş gelişimini tamamladı 37.haftayi geçti çok şükür. Dikkat et kendine
ayyyy ne korkunç şeyler yasamissiniz. Evlerden Irak valla :)
Allah sabır versin canım benim Başıma gelmiş olsaydı sinirden o an doğum yapardım herhalde. :)
Allah yardimciniz olsun umarım hemen çözülür sorun

Canim insaAllah bir sorun olmadan saglikla kucaginaa alirsin minigini. rabbim hayirlisiyla kokusunu icine cekmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…