2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı

Benim basindan beri 2 hafta geride yavrum. 9 haftalikken 7 cikiyordu. Simdede ayni durum 37 haftaligiz ama ultrasonda 35. Doktorum hic lafini bile etmiyor. InsaAllah seninde bir sorun yoktur belki gec dollenmedr canim. Dusunme bunu. Hayirlisi insaAllah

amin ınsallah canım ya kafam cok karısık 8 gun sonraya randevu aldım ınsallah gelısmıs olur o gune

slm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı
Benimde oleydi canim,yumurtlama donemin normalden daha gec olabilir mi?ben adetime 2gun kala yumurtluyorum ve o dönemde hamile kaldim

Benimde oleydi canim,yumurtlama donemin normalden daha gec olabilir mi?ben adetime 2gun kala yumurtluyorum ve o dönemde hamile kaldim
hıc bılmıyorumkı canım adetımın tam tarıhınıde hatırlamıyorum ama tahmınen 27 subat yada 28 subat felandı

Canım İnşallah hiçbişey olmadan kavuşursun yavruna, 3 günde bir gidince de sürekli kontrol altında olmuş oluyorsun iyi birşey... hatırladığım kadarıyla bebeğin çok da hareketli degildi ama nasıl da dolamış boynuna yaramaz seni seniii

sagolasin canim. besinci sene oldu artik burda alistik buraniun duzenine. hakkaten cok sinir bir durum ama Rabbim bir sukunet verdi icime :))) bir de burdaki yapi islerini gordugum icin bir iki gune hallederler diye dusunuyorum (insallah tabi, bunlara bellki olmaz, evi toptan da yikabilirler :) ). kagittan yapiyolar sanki. en zor kismi temizlemek. gecen gunku insaattan sonra esimle birlikle kac saat temizlik yapmistik. eve ayakkabiyla girmislerdi de. kafama takilan kismi o bir tek. eskisi gibi gucum de kalmadi artik, hantallastim baya. Allah esimden razi olsun, herseye o kosturuyor. insallah her isini denk getirir Rabbim.

Kizlar bugun temizligimiz oldu cok yorucu hslilarda geldi yikanmadan ama ben fogru durust bisey yapmadigim halde bitmis vaziyetteyim

Oh gözünüz aydın canım maşallah , Allah bir daha yaşatmasın :)

Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Oy oy Maşallah sübhanallah ya Rabbim daha iyi etsin canım gözünaydın :)

Amin canim ins.inan sabaha kadar sancilaniyorum ama artik normal ins vaktindegelsinler
çok çok teşekkür ederim hanımlar verdiğiniz destek ve moral için bugün oğlumu dışarı parka bahçeye çıkardım biraz yoruldum korktum ama akşam iyiydim şükür kasılmalar çok azaldı dediğiniz gibi hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Toistcim bozma moralini. Kontrol altında olacakmışsın zaten. Allah ın izniyle sağ salim alırsın yavrunu kıucağına inşallah.bebeğin sağlıcakla dünyaya gelsinde sezeryanmış normal doğummuş önemi yok.

Kızlar oğlumun ismimi aras koymayı düşünüyordum az önce tdk ya baktım sağır dilsiz anlamıda varmış malum insanlar adını alır bu yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum anlamlarına
Eymen ismini de beğeniyorum oğlumun adı erdem onada uygun anlamıda güzel ama el kaide liderinin adıymış eşim almazlar çocuğu amerikaya diyor nerdeyse doğurcam ismi hazır değil

canim Allah'im sag saglim kucagina almayi nasip etsin. ben cok bilmiyorum bu durumda ne yapilir ama, arkadaslar sanki ani hareketlerden kacinilmasi gerek demisti. dikkat et bakalim, insallah sorunsuz atlatirsiniz bu donemi :)
Aynen canım doktorda ani hareket etmezsen sorun yok dedi sağol tatlım :)

Onunla gecmis olsun canim insallah bir sorun olmaz
Inşallah canım çok sağol :)

toist cnm hayırlısı ile atlatmissin kontrolü. .3 gün sonra git bakalım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın arkadaşım. :)
İnşallah canım sağol evet Allahtan 3 gün sonra gel dedi :)

canım inşaAllah sorunsuz hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini kilosuna etki etmez inşaAllah kilo boyu nasıldı tontişinin:)
Inşallah canım, doktor kilosu kurtardı kendini dedi. 3200 küsur 49 50 cm de boy çıktı dedi ama çok yoğunlaşmadı kiloya. Amin tatlım çok sağol. :)

Sağol canım aynen öyle hiç farketmez sağlıkla alalım hepimiz çok sağol :)

Ay böyle şeyler duyuyunca çok mutlu oluyorum ya :) hep kötü şeyler duydum bugün, çok olumsuz konuştu çevremdikiler. Ama ben herşeyin Allah tam olacağına inanıyorum. Ben elimden geleni yapacağım canım bebişler de Allaha emanet :)

Üzülmeyin sakın kordonun 3 kere dolandığı durumlarda bile sağlıklı doğumlar oluyormuş benim oğlanında kordon boynunun yanında ilkindede öyleydi dr um hep suyun yeterli o yüzden problem değil der stres yapmayın

Yaa kızlar ben şimdiden strese girdim. Doğuma kayınvalidem gelcek. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birde kaynım eşinden ayrıldı. 6 yaşında kızı var. Ona da kayınvalidem bakıyor. Kaynım da şuan çalışmıyor. 1 ay önce buradalardı. 3-5 gün kalıp gittiler. Doğuma tekrar gelecekler. Kayınvalidem gelsin nezaman isterse başımın üstünde yeri var. Ama o gelince kaynım ve kızı da gelcek. Kız çok yaramaz. Oğlum onu görünce o da onun yaptıklarını yapıyor ikisi kuduruyor resmen. Lohusa lohusa birde çocuklarla uğraşacak hiç halim yok. Hele doğum sonrası kaynımı hiç istemem evde. Rahat edemem. Lohusalık zor oluyor. Sezeryan olcam birde. ufff stres oldum şiştim vallaha. Eşimle konuşmak istiyorum bu konuyu ama yanlış anlamasından korkuyorum. Kaynım kızıyla kalsa gelmese keşke...

MasaAllah canım kilosuda güzel Allah'ın izniyle sagsalin hepimiz kucagımıza alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…