- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
slm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı
amin ınsallah canım ya kafam cok karısık 8 gun sonraya randevu aldım ınsallah gelısmıs olur o guneBenim basindan beri 2 hafta geride yavrum. 9 haftalikken 7 cikiyordu. Simdede ayni durum 37 haftaligiz ama ultrasonda 35. Doktorum hic lafini bile etmiyor. InsaAllah seninde bir sorun yoktur belki gec dollenmedr canim. Dusunme bunu. Hayirlisi insaAllah
Benimde oleydi canim,yumurtlama donemin normalden daha gec olabilir mi?ben adetime 2gun kala yumurtluyorum ve o dönemde hamile kaldimslm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı
hıc bılmıyorumkı canım adetımın tam tarıhınıde hatırlamıyorum ama tahmınen 27 subat yada 28 subat felandıBenimde oleydi canim,yumurtlama donemin normalden daha gec olabilir mi?ben adetime 2gun kala yumurtluyorum ve o dönemde hamile kaldim
Canım İnşallah hiçbişey olmadan kavuşursun yavruna, 3 günde bir gidince de sürekli kontrol altında olmuş oluyorsun iyi birşey... hatırladığım kadarıyla bebeğin çok da hareketli degildi ama nasıl da dolamış boynuna yaramaz seni seniiiKızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
sagolasin canim. besinci sene oldu artik burda alistik buraniun duzenine. hakkaten cok sinir bir durum ama Rabbim bir sukunet verdi icime :))) bir de burdaki yapi islerini gordugum icin bir iki gune hallederler diye dusunuyorum (insallah tabi, bunlara bellki olmaz, evi toptan da yikabilirler :) ). kagittan yapiyolar sanki. en zor kismi temizlemek. gecen gunku insaattan sonra esimle birlikle kac saat temizlik yapmistik. eve ayakkabiyla girmislerdi de. kafama takilan kismi o bir tek. eskisi gibi gucum de kalmadi artik, hantallastim baya. Allah esimden razi olsun, herseye o kosturuyor. insallah her isini denk getirir Rabbim.Kuzum hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz. Ama sen yine de kontrollerini aksatma. .acil bişey olursa da Allah korusun sezeryandan kaçma. Zaten bebiş gelişimini tamamladı 37.haftayi geçti çok şükür. Dikkat et kendine
ayyyy ne korkunç şeyler yasamissiniz. Evlerden Irak valla :)
Allah sabır versin canım benim Başıma gelmiş olsaydı sinirden o an doğum yapardım herhalde. :)
Allah yardimciniz olsun umarım hemen çözülür sorun
Allahım bir an önce sana kavuştursun yavrunu Allah sağlık versin inşallahbebeğim erken doğdu 6 gündür yoğun bakımda kızım dua için dualarınızı bekliyorum
.iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Böyle Sizi duydukça sabırsızlanıyorum biran önce sağlıkla bebişim doğsun istiyorumAy benim doğumda Pazartesi çok heyecanlıyım ya
36. Haftada gorunuyorsun. erken degil mi biraz canim? Allah yardimcin olsun simdiden..iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Oh gözünüz aydın canım maşallah , Allah bir daha yaşatmasın :)Hafta sonunu hastanede geçirdikten sonra bugün taburcu oldum nihayet evimdeyim kızlar. Ciğer geliştirici iğne olduk, antibiyotik tedavisi yaptılar, taşlar enfeksiyona sebep olmasın diye. İki gün sürekli nstdeydim sancım çıkmadı şükür. Bana kalsa hemen çıkacaktım hastaneden ama doktor bırakmadı gözetim altında tuttu. 2 gün için 680 tl hesap çıkardılar. Dedim ben bu parayı verirsem doğurur öyle giderim :) Doktorda sağ olsun başhekimi falan aradı 350ye indiler en son. Anlamadığım 680 de versem alacaklardı, bu kadar insafsızlık, çıkarcılık çok ayıpNeyse sonuç olarak evimdeyim kızımı bekliyorum doktor 2 hafta daha beklerse sonrasına korkma dedi. Kontrole gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşallah. Öptük sizi teyzeleri :)
Oy oy Maşallah sübhanallah yaSelam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Güle güle giydir hepsini, maşallah annesi :))
Çok geçmiş olsun stres çok etkiliyor gerçekten, ben de bu aralar çok problemliyim, korkuyorum şnşallah bebeğim etkilenmez. Rabbim şifa versin, kısalığı da çok takma, dinlen atlatırsın rahatça haftaları.
Ohh miss gibi olmuş hepisiciği, ellerine sağlık güzel anne :) yerim o saryanın hurçlarını da
Amin canim ins.inan sabaha kadar sancilaniyorum ama artik normal ins vaktindegelsinler
çok çok teşekkür ederim hanımlar verdiğiniz destek ve moral için bugün oğlumu dışarı parka bahçeye çıkardım biraz yoruldum korktum ama akşam iyiydim şükür kasılmalar çok azaldı dediğiniz gibi hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahcnm gonlunu ferah tut bnmde aynı sıkıntım var kı bnm olculerım sana gore daha kotu dr o kdr endıselenme dınlen yol yurume dedı hatta bnm gecen ay 33 tu bu ay 24 e dusmus dusun yanı 33 ken dr bana sıkıntı oldugunu bıle soylememıstı farklı sebepten bakılmıstı bu ay sadece sıkıntı gordu 24 e dusutugunu gorunce o da dedıgı hmn dogurmazsın ama 40 haftayıda gormezsın dedı yanı telas etme senın durumun benden cok cok daha ıyı hem haftan ılerde hem olcun ıyı bana dedıgı 24 luk olcuyle 3 4 hafta daha gıder dedı oda ztn benı 36.haftaya tasıyor stres yapma ılk duydugumda bende cok stres olmustum dr la telde konustum ben cok kotu oldum dıye dr ınanılmaz rahatlattı herseyın hayırlısı artık hakkımızda
Geçmiş olsun çok şükür bu haftalara grlmişsiniz zamanında sağlıkla doğurursunuz inşallahmerak etme agır kaldırma dogursam ben dogururdum servikal yetmezlikten dikişliyim
Toistcim bozma moralini. Kontrol altında olacakmışsın zaten. Allah ın izniyle sağ salim alırsın yavrunu kıucağına inşallah.bebeğin sağlıcakla dünyaya gelsinde sezeryanmış normal doğummuş önemi yok.Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Aynen canım doktorda ani hareket etmezsen sorun yok dedi sağol tatlım :)canim Allah'im sag saglim kucagina almayi nasip etsin. ben cok bilmiyorum bu durumda ne yapilir ama, arkadaslar sanki ani hareketlerden kacinilmasi gerek demisti. dikkat et bakalim, insallah sorunsuz atlatirsiniz bu donemi :)
Inşallah canım çok sağol :)Onunla gecmis olsun canim insallah bir sorun olmaz
İnşallah canım sağol evet Allahtan 3 gün sonra gel dedi :)toist cnm hayırlısı ile atlatmissin kontrolü. .3 gün sonra git bakalım inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın arkadaşım. :)
Inşallah canım, doktor kilosu kurtardı kendini dedi. 3200 küsur 49 50 cm de boy çıktı dedi ama çok yoğunlaşmadı kiloya. Amin tatlım çok sağol. :)canım inşaAllah sorunsuz hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini kilosuna etki etmez inşaAllah kilo boyu nasıldı tontişinin:)
Sağol canım aynen öyle hiç farketmez sağlıkla alalım hepimiz çok sağol :)Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al canım inşallah.
Ben de seni merak ediyordum canım. Doktorun iyi konuştuysa stres olma, hareketlerine biraz daha dikkat edersin. Neyseki 38. haftadasın Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla gelsin de normal sezaryen farketmez.
Ay böyle şeyler duyuyunca çok mutlu oluyorum ya :) hep kötü şeyler duydum bugün, çok olumsuz konuştu çevremdikiler. Ama ben herşeyin Allah tam olacağına inanıyorum. Ben elimden geleni yapacağım canım bebişler de Allaha emanet :)Geçmiş olsun canım, benim yiğenimde kordonu boynunda iki kere dolanmış halde doğmuştu. Sürekli doktor kontrolunde olucaksın 37.haftandasın aksi bir durumda hemen sezeryanla alır doktorlar hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun, hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım
Üzülmeyin sakın kordonun 3 kere dolandığı durumlarda bile sağlıklı doğumlar oluyormuş benim oğlanında kordon boynunun yanında ilkindede öyleydi dr um hep suyun yeterli o yüzden problem değil der stres yapmayınKızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Sağol canım benim aminn cümlemizinkini:)Oh gözünüz aydın canım maşallah , Allah bir daha yaşatmasın :)
Oy oy Maşallah sübhanallah yaRabbim daha iyi etsin canım gözünaydın :)
MasaAllah canım kilosuda güzel Allah'ın izniyle sagsalin hepimiz kucagımıza alacazAynen canım doktorda ani hareket etmezsen sorun yok dedi sağol tatlım :)
Inşallah canım çok sağol :)
İnşallah canım sağol evet Allahtan 3 gün sonra gel dedi :)
Inşallah canım, doktor kilosu kurtardı kendini dedi. 3200 küsur 49 50 cm de boy çıktı dedi ama çok yoğunlaşmadı kiloya. Amin tatlım çok sağol. :)
Sağol canım aynen öyle hiç farketmez sağlıkla alalım hepimiz çok sağol :)
Ay böyle şeyler duyuyunca çok mutlu oluyorum ya :) hep kötü şeyler duydum bugün, çok olumsuz konuştu çevremdikiler. Ama ben herşeyin Allah tam olacağına inanıyorum. Ben elimden geleni yapacağım canım bebişler de Allaha emanet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?