2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı şeyleri öğrendim ben de tatlım çol rahatladım , şimdi senden duyuyunca daha da rahatladım. Rabbim sana da yardım etsin , bugün çok üstüne düştük. Anne karnında bebeğe bir zararı yokmuş dediğin gibi. Normal doğum sırasında dimi Sancı istersen sıkıntı yaratıyormuş. Normal sancında kalp atımı düşerse zaten direk sezeryana alırız dediler. Sen de tahat ol ben de olayım canım. Bir şey soracağım bebeğin çol hareketli mi, çok hareketli bebişlerde oluyormuş. Ben de çok öpüyorum, çok sağol canım :)

Gecmis olsun canim Allahin izniyle bi sikinti olmaz canim ins sen kontrollerini aksatma

Inşallah canım çok sağol, perşembe 13.30 da gideceğiz inşallah :)

Aynen canım farketmez, Rabbim hayırlısını nasip etsin illa şu bu demem zaten. Çok sağol, sana da geçmiş olsun, neyseki yıkayıp asmışsın :)

hıc bılmıyorumkı canım adetımın tam tarıhınıde hatırlamıyorum ama tahmınen 27 subat yada 28 subat felandı
Ben de doktor soyleyene kadar fark etmemistim binde bir olacak birsey zaten,doktoruma gore 28-29 haftalara kadar gerilik cok olmaz.bu haftalardan sonra gerilik belli olur demisti.gec dollenme olabilir sor istersen bi doktoruna.

Eşinle konuşabilirsin seni anlayabilir sonuçta daha öncede doğum yaptığın için nasıl bir durumda olacağını bildiğinden yanlış anlamamalı yalnız bunu annesine veya kardeşine söyleyemez . Kayınvalideniz anlayışlı birisi ise makul bir şekilde siz ona açıklasanız rahat edemeyeceğinizi ... Şahsen benim kayınvalidem eşimden daha makuldür ve birbirimizin samimiyetine güvendiğimiz için birçok şeyi direkt ona söylerim

Canim insaAllah bir sorun olmadan saglikla kucaginaa alirsin minigini. rabbim hayirlisiyla kokusunu icine cekmeyi nasip etsin
Amin inşallah cümlemize nasip olsun canım benim, çok sağol :)

İnşallah canım benim, ya son hafta çok hareketliydi inan karnımı alt üst etti resmen. :)))

Kizlar bugun temizligimiz oldu cok yorucu hslilarda geldi yikanmadan ama ben fogru durust bisey yapmadigim halde bitmis vaziyetteyim
Allah kolaylık versin canım az kaldı doğumdan sonra rahat edersin.

İnşallah çok sağolun, bizim de omzundaydı cadı okadar çok hareket etti ki bu hafta doladı kendini :) canı mı sıkılıyor anlamıyorum, belki de oyuncak yaptı kordonu

MasaAllah canım kilosuda güzel Allah'ın izniyle sagsalin hepimiz kucagımıza alacaz
Inşallah canım benim, kilo alım hızı gayet normal ilerliyor böyle giderse sorun yok ama azalırsa bakalım napıcaz :)

slm kızlar bugun ultrason ıcın doktora gıttım benım hesabıma gore 6+3 gun hamılelıgım ama ultrasonda 4,5 haftalık 4mm kese gorundu 10 gun sonra yıne gıtcem sızde boyle olan varmıydı
Geç döllenmedir canım büyük ihtimalle canım kesemizi gördün pIt pıtları da duyarsın

Ya canım lohusa halde evde erkeğin işi ne anlamıyorum gelmek zorunda mı kayınvaliden böyle gelecekse gelmesin annem geçen güm dio öyle çok gazlandım ki devlet hastanesi de 5 kişilik oda da rahat edemedim baban özel odaya çıkardı lohusa lık çok ama çok zordu dedi

Oh gözünüz aydın canım maşallah , Allah bir daha yaşatmasın :)
Amin teşekkür ederim canım :)
Bence eşine durumu anlatmalısın canım.Nasıl zorlanacağını anlatmazsan kendi içinde yaşayıp daha çok stres olabilirsin. Zor gerçekten lohusa döneminde bir erkeğin yanında olması. Kendi babam olsa rahat edemem gibi geliyor.

Ben de doktor soyleyene kadar fark etmemistim binde bir olacak birsey zaten,doktoruma gore 28-29 haftalara kadar gerilik cok olmaz.bu haftalardan sonra gerilik belli olur demisti.gec dollenme olabilir sor istersen bi doktoruna.
doktorumda gec dollenme olabılcenı soyledı ama ben 14 gun once evde ıdrar testınde gordum pozıtıfı o zaman bu kadar erken nasıl cıktı dıyorum erken gebelık testıde deıldı hanı bılmıyorum ınsallah 8 gune gelısır gıttıgımde olumlu seyler duyarım

iyi akşamlar kızlar,
bugün yine ara kontrol yaptı doktorum. kasılmalar ve ağrılarım devam ediyor. dün akşam dedim heralde artık doğurucam. 2,5 saat sonunda ağrım geçince rahatladım. bugün doktorda dayanamıyorsan istersen 2 seçenek sunabilirim biri sezeryan diğeri ilaçla doğumu başlatma dedi. doğumun olacağını bilsemde birden bunu duymak bende şok etkisi yarattı. kitlendi o an beynim. sonra doğuma hala hazır olmadığımı farkettim. kendimi mayısa o kadar kanalize etmişim ki şuan doğum yapma fikri hiç alışık olmadığım birşey gibi uzak geldi. hamileliğe o kadar alışmışımki, ağrı yada sancı sıkıntı her ne yaşarsam yaşayayım alışmışım bu duruma. sanki bebeğim hep karnımda kalacakmış gibi geliyor. uff psikolojim mi alt üst oluyor anlayamadım kendimi. bunun yanında bebeğim 1 haftada 300 gr. almış kilosu 3 kg. olmuş. ama boyumuz da değişiklik olmamış. hala 49 cm. doktor o değişebilir dedi. oğlum doğum pozisyonunada gelmiş. herşeyini hazırladı doğmayı bekliyor artık. ben onun doğal süreciyle doğumunu kendisinin başlatmasını istiyorum. herşeyin Allah'ın izniyle olmasını istiyorum. hakkımızda hayırlısı :)

Iyi akşamlar canım, az kaldı doğumlara. Ben de bugün şok oldum sezeryan konusu açılınca insan inanamıyor ama hayırlı zamanı Rabbim bilir bakalım bizi neler bekliyor.
Bu arada bebişin 3 kg olmuş kurtardı kendini çok şükür. Benim de psikolojim gidip geliyor son ay hali olur okadar :)

Canım doktora iyiki gitmişsin bebiş leri görüyorsun demi benimli de kordon la oynuyor elinde sürekli

Bak bebek 37 yi geçmiş en hayırlı zamanda gelecektir inşallah korkma sakın canım En hayırlısı olsun inşallah

Perşembe günü de güzel haberlerini alalım

Bebeğinin boyu kilosu çok iyi maşallah size Dediğin gibi kendi gelmek istediği zaman gelir inşallah. Ama sezaryen ama normal doğum hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun. Yeter ki sağlıkla tamamlayalım 9 aylık serüvenimizi ve kucağımıza gelsin miniklerimiz sağlıkla

Benimki de öyle canim,özellikli gidip göbek deligime tekme atiyor,icim cekiliyor resmen cok rahatsiz oluyorum:) uyusun diye dua ediyorum bazen
canım ben şuan oğluşum uyusunda uyuyayım modundayım sağlı sollu girişiyor ne bu heyecan anlamadım sanırım artık sığmıyor :) ama bana ter basıyor o vurdukça napalım Allah yardım etsin hepimize :)

Evet çok yaramazlar ya oynayacak bişey bulamayınca kordona dadandılar :)) çok sağol canım, amin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum ben de :)

ay ne guzel bı zamanda dgacak bebısın ,ınsallah rahat gecırırsın bu sureyı yalnız 9 gun normal ıste heyacanlanmamak elde degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…