2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tek tek alinti yapamadim evet eerken ama basindan beri riskli oldugu icin bide bebek asagisa ve karnim gun gectikce asagi iniuyo o yuzden erkn alinicak

MasaAllah bebişine canım..bende de agrılar kasılmalar arttı doktorum hazırlıklı olmamı soyledi

Merhaba ben nisan annelerinden km.zaman zaman burayida takip ediyorum.aranizda daha önce normal doğum yapan varmi?bizim guruptakiler heppp dogurdular cok az kaldi darisi sizin ve benim basima:)herkes sezeryan doğum yapıyor normal doğumu yasayan birine ihtiyacım var.

Canım çok geçmiş olsun neyseki sağsalim atlattınız bu süreci :) Malesef özel hastaneler biraz öyle insafsız oluyorlar ama Allahtan doktorun iyiymiş halletmiş hemen, Hadi bakalım inşallah 2 hafta daha bekler annesi öpüyorum yavrunu :)
Bebeğin kilosunu hiç umursama canım yeterki sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil. Bu arada pekmez,zeytin ve kuru incir,üzüm tavsiye ederim, Allahın izniyle kilo alır bi şekilde annesi sağlıcakla kavuşalım yeterki :)
Sen nasılsın yussem canım ? Bebiş nasıl :)
Maşallah az kalmış size de.. Allahım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepimize :)
Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Maşallah bebişine Allahım nazarlardan korusun :) öpüyorum yavrunu :))
kızlar bebeğim cok uzun sure hıckırıyo sızde de oluyo mu normal mı
Gayet normal canım bebek içerde doğum sonrası için nefes alıp verme egzersizleri yaparken su yutuyormuş ve bu da hıçkırığa sebep oluyormuş haliyle diyafram ve ciğerleri gelişiyormuş bu durumda :) maşallah hepsine
Maşallah bebeğine canım baya büyümüş, evet zamanla döner, teyzem sezaryen doğum olucakken son gün döndü bebiş ve normal doğum yaptı, son güne kadar herşey olabilir yani, yeterki sağlıkla gelsinler inşallah :)
Canım tüm aksilikler seni bulmuş galiba bugün :) geçmiş olsun bi daha yaşama inşallah böyle aksilikleri, ohh ellerine sağlık annesi öperim kızını :)
Canım benimmmm Zeynebim akıllı kız maşallah :* yeterki sağlıcakla gelsinler de doğum şeklinin pek bi önemi yok herşeyin hayırlısı.. :)
Canım bence eşinle konuşmalısın, doğum sonrasında evde ne kadar yabancı olmasa da bi erkeğin olması rahatsız eder sonuçta lohusalık döneminde olucaksın, bence eşin anlayışla karşılayacaktır, ya da kayınvalidene söyle sonuçta hemcinsin anlar halinden
Maşallah bebeğine, herşeyin hayırlısı olsun. En hayırlı vakitte sağlıkla kavuşalım miniklerimize..
Kızlar bu gece hepimize uykusuz her gece şarkısını hediye ediyo sabahi iple cekiyorm :) :) :)
Evet kesinlikle bizi anlatıyor :) ben de sabahı iple çekiyorummm :)

saat 3 e geliyor ve ben uyuyamıyorum hadi şimdi neyse de sanırım bunlar gelecek günlerime hazırlık

saat 3 e geliyor ve ben uyuyamıyorum hadi şimdi neyse de sanırım bunlar gelecek günlerime hazırlık
Ben de uyuyamadimhamile kaldigim gunden beri ayaklarim yaniyo alev alev bir turlu uyuyamiyorum.soguk suyla yikiyorum kalkip ya da islak havluya sariyorum gene de gecmiyor.biktim valla artik her gece

Kızlar 8 gündür gripm. 8 gün boyunca ilaç kullanmamak için sabrettim, daha doğrusu sağlık ocağı Dr vermedi.ama geçmedi. 3 gundurdur de siddetli oksuruk baslayinca Bugün artik kadın doğumcuma gittim.çok kızdı hem bana hemde sağlık ocağındaki Dr. antibiyotik ve balgam sokucu başladım. 2 gündür gece aynı saatte öksürük uyandırıyor, durmadan arka arkaya 2 saat sürüyor. böyle gecenin 5 de beni dikiyor ayağa. gecsede artık kurtulsam. çok yoruldum vücut olarak.

Gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah..

2bilinmeyenpost: 40485611 .!.:
Canım doktor doğum için gün verdi mi. Ben çok zorlaniyorum. Kim bir sen nasılsın. Evde yardımcı falan var mi
Birazdan gidicem canim hastaneye, randevumuz var bakalim ne diycek tam tarih belli olur sanirim artik :),annemler geldi sagolsunlar. Ben de baya agirlastim artik bu gece 1,dk bile uyuyamadim malesef.. Sana verdi mi gun?

Birazdan gidicem canim hastaneye, randevumuz var bakalim ne diycek tam tarih belli olur sanirim artik :),annemler geldi sagolsunlar. Ben de baya agirlastim artik bu gece 1,dk bile uyuyamadim malesef.. Sana verdi mi gun?
Yok canım vermedi benim daha erkrn .36 bitince verecek. Sancı falan yoksa 37 yi de bitirecek. Sana bugün gün verir herhalde. Ne güzel sonuna geldin. Bana vakit hic grcmiyor

Yok canım vermedi benim daha erkrn .36 bitince verecek. Sancı falan yoksa 37 yi de bitirecek. Sana bugün gün verir herhalde. Ne güzel sonuna geldin. Bana vakit hic grcmiyor
Su son gunler daha da zor geciyor canim. Ne tarafa donsem kalp carpintisi, bir saat agri sizi carpinti ya da nefes darligi olmadan uyusam oyle mutlu olucamki... Allah yardimcimiz olsun gercekten cok zormus. Ben bu cumaya gun istemeyi dusunuyorum erken degildir insallah. Herseyin hayirlisi olsun

Yok canım ikizler için erken olmuyor ama direnecek durumun varsa 38 de bekleyebilirsin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yok canım ikizler için erken olmuyor ama direnecek durumun varsa 38 de bekleyebilirsin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Keske olsaydi canim. Dedim ya cok zor artik. Bakalim ne diycek. Amin insallah saglikla kavusalim hepimiz

canim ALLAH sag saglim kucagina almayi nasip etsin.inşALLAH sıkıntısız gecer bu surecte vaktınde en hayırlı dogum seklıyle dunyaya gelır guzel kızın cok anı hareketlerden uzak dur yeter ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…