- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
boyle gorunce ben bıle heyecanlandım canım ınşALLAH hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu :)Ay benim doğumda Pazartesi çok heyecanlıyım ya
Cok da hareketli defildi aslinda canim. Simdi dogim iznine ayroldiktan sonra evde dinlenince artti hareketleri ama daha once soylemisti doktor. Bence olacağından kimse tam bir srbep belirtmiyor. Yarin gitcm bende doktora. Surekli hareketlerini takip etmeye calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Hersey cok güzel olacak insallah. Az kaldı saglikla kavusalimAynı şeyleri öğrendim ben de tatlım çol rahatladım , şimdi senden duyuyunca daha da rahatladım. Rabbim sana da yardım etsin , bugün çok üstüne düştük. Anne karnında bebeğe bir zararı yokmuş dediğin gibi. Normal doğum sırasında dimi Sancı istersen sıkıntı yaratıyormuş. Normal sancında kalp atımı düşerse zaten direk sezeryana alırız dediler. Sen de tahat ol ben de olayım canım. Bir şey soracağım bebeğin çol hareketli mi, çok hareketli bebişlerde oluyormuş. Ben de çok öpüyorum, çok sağol canım :)
Inşallah canım çok sağol, perşembe 13.30 da gideceğiz inşallah :)
Aynen canım farketmez, Rabbim hayırlısını nasip etsin illa şu bu demem zaten. Çok sağol, sana da geçmiş olsun, neyseki yıkayıp asmışsın :)
inşALLAH hersey gonlune gore olur canım :)iyi akşamlar kızlar,
bugün yine ara kontrol yaptı doktorum. kasılmalar ve ağrılarım devam ediyor. dün akşam dedim heralde artık doğurucam. 2,5 saat sonunda ağrım geçince rahatladım. bugün doktorda dayanamıyorsan istersen 2 seçenek sunabilirim biri sezeryan diğeri ilaçla doğumu başlatma dedi. doğumun olacağını bilsemde birden bunu duymak bende şok etkisi yarattı. kitlendi o an beynim. sonra doğuma hala hazır olmadığımı farkettim. kendimi mayısa o kadar kanalize etmişim ki şuan doğum yapma fikri hiç alışık olmadığım birşey gibi uzak geldi. hamileliğe o kadar alışmışımki, ağrı yada sancı sıkıntı her ne yaşarsam yaşayayım alışmışım bu duruma. sanki bebeğim hep karnımda kalacakmış gibi geliyor. uff psikolojim mi alt üst oluyor anlayamadım kendimi. bunun yanında bebeğim 1 haftada 300 gr. almış kilosu 3 kg. olmuş. ama boyumuz da değişiklik olmamış. hala 49 cm. doktor o değişebilir dedi. oğlum doğum pozisyonunada gelmiş. herşeyini hazırladı doğmayı bekliyor artık. ben onun doğal süreciyle doğumunu kendisinin başlatmasını istiyorum. herşeyin Allah'ın izniyle olmasını istiyorum. hakkımızda hayırlısı :)
gecmıs olsun canım ....Kızlar 8 gündür gripm. 8 gün boyunca ilaç kullanmamak için sabrettim, daha doğrusu sağlık ocağı Dr vermedi.ama geçmedi. 3 gundurdur de siddetli oksuruk baslayinca Bugün artik kadın doğumcuma gittim.çok kızdı hem bana hemde sağlık ocağındaki Dr. antibiyotik ve balgam sokucu başladım. 2 gündür gece aynı saatte öksürük uyandırıyor, durmadan arka arkaya 2 saat sürüyor. böyle gecenin 5 de beni dikiyor ayağa. gecsede artık kurtulsam. çok yoruldum vücut olarak.
günaydın tatlım aynen öyle oldu ekip çok sağlamdı :) bencede zamanı geldi konuşda ona göre kendinizi ayarlarsınız benim eşim girmek istemiyorhaha baya uzman bi ekip girmiş güzelim senin ameliyata :):) Sorayım ben de artık dimi zaman daraldı :)
Ay ay ay ne güzel.hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah doğurursun.habersiz bırakma bizi.Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Evet canım ben de ayakkabilariyla girmelerine sinir oluyorum. Bugün yine gelecekler ayakkabilarla girerlerse peslerinden oklavayla kosacam :) :)sagolasin canim. besinci sene oldu artik burda alistik buraniun duzenine. hakkaten cok sinir bir durum ama Rabbim bir sukunet verdi icime :))) bir de burdaki yapi islerini gordugum icin bir iki gune hallederler diye dusunuyorum (insallah tabi, bunlara bellki olmaz, evi toptan da yikabilirler :) ). kagittan yapiyolar sanki. en zor kismi temizlemek. gecen gunku insaattan sonra esimle birlikle kac saat temizlik yapmistik. eve ayakkabiyla girmislerdi de. kafama takilan kismi o bir tek. eskisi gibi gucum de kalmadi artik, hantallastim baya. Allah esimden razi olsun, herseye o kosturuyor. insallah her isini denk getirir Rabbim.
Teşekkür ederim canım benim :) Aynen hakkınızda hayırlısı neyse o olsunAynı şeyleri öğrendim ben de tatlım çol rahatladım , şimdi senden duyuyunca daha da rahatladım. Rabbim sana da yardım etsin , bugün çok üstüne düştük. Anne karnında bebeğe bir zararı yokmuş dediğin gibi. Normal doğum sırasında dimi Sancı istersen sıkıntı yaratıyormuş. Normal sancında kalp atımı düşerse zaten direk sezeryana alırız dediler. Sen de tahat ol ben de olayım canım. Bir şey soracağım bebeğin çol hareketli mi, çok hareketli bebişlerde oluyormuş. Ben de çok öpüyorum, çok sağol canım :)
Inşallah canım çok sağol, perşembe 13.30 da gideceğiz inşallah :)
Aynen canım farketmez, Rabbim hayırlısını nasip etsin illa şu bu demem zaten. Çok sağol, sana da geçmiş olsun, neyseki yıkayıp asmışsın :)
Sağlıkla gelsin bebiş canım gelişimini tamamladı artık zaten..Tek tek alinti yapamadim evet eerken ama basindan beri riskli oldugu icin bide bebek asagisa ve karnim gun gectikce asagi iniuyo o yuzden erkn alinicak
şans canım. Hayatımda ilk defa elimde çamaşır yikiyorum. Kızımda hep ilkleri yaşıyorum kurban olurum ona :)Canım çok geçmiş olsun neyseki sağsalim atlattınız bu süreci :) Malesef özel hastaneler biraz öyle insafsız oluyorlar ama Allahtan doktorun iyiymiş halletmiş hemen, Hadi bakalım inşallah 2 hafta daha bekler annesi öpüyorum yavrunu :)
Bebeğin kilosunu hiç umursama canım yeterki sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil. Bu arada pekmez,zeytin ve kuru incir,üzüm tavsiye ederim, Allahın izniyle kilo alır bi şekilde annesi sağlıcakla kavuşalım yeterki :)
Sen nasılsın @yussem canım ? Bebiş nasıl :)
Maşallah az kalmış size de.. Allahım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepimize :)
Maşallah bebişine Allahım nazarlardan korusun :) öpüyorum yavrunu :))
Gayet normal canım bebek içerde doğum sonrası için nefes alıp verme egzersizleri yaparken su yutuyormuş ve bu da hıçkırığa sebep oluyormuş haliyle diyafram ve ciğerleri gelişiyormuş bu durumda :) maşallah hepsine
Maşallah bebeğine canım baya büyümüş, evet zamanla döner, teyzem sezaryen doğum olucakken son gün döndü bebiş ve normal doğum yaptı, son güne kadar herşey olabilir yani, yeterki sağlıkla gelsinler inşallah :)
Canım tüm aksilikler seni bulmuş galiba bugün :) geçmiş olsun bi daha yaşama inşallah böyle aksilikleri, ohh ellerine sağlık annesi öperim kızını :)
Canım benimmmm Zeynebim akıllı kız maşallah :* yeterki sağlıcakla gelsinler de doğum şeklinin pek bi önemi yok herşeyin hayırlısı.. :)
Canım bence eşinle konuşmalısın, doğum sonrasında evde ne kadar yabancı olmasa da bi erkeğin olması rahatsız eder sonuçta lohusalık döneminde olucaksın, bence eşin anlayışla karşılayacaktır, ya da kayınvalidene söyle sonuçta hemcinsin anlar halinden
Maşallah bebeğine, herşeyin hayırlısı olsun. En hayırlı vakitte sağlıkla kavuşalım miniklerimize..
Evet kesinlikle bizi anlatıyor :) ben de sabahı iple çekiyorummm :)
Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah[/QUOTE
Maşallah barekallah, sağlıklı doğumlar olsun inşallahhh :)
Ben senin o hareketli, yaramaz kızının totişini happur huppur yerim :):) Benim kuzum o :) Annesi o seni hiç üzer mi :):*Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
Maşallah yavruna, zamanında sağlıkla gelsin inşallahhhiyi akşamlar kızlar,
bugün yine ara kontrol yaptı doktorum. kasılmalar ve ağrılarım devam ediyor. dün akşam dedim heralde artık doğurucam. 2,5 saat sonunda ağrım geçince rahatladım. bugün doktorda dayanamıyorsan istersen 2 seçenek sunabilirim biri sezeryan diğeri ilaçla doğumu başlatma dedi. doğumun olacağını bilsemde birden bunu duymak bende şok etkisi yarattı. kitlendi o an beynim. sonra doğuma hala hazır olmadığımı farkettim. kendimi mayısa o kadar kanalize etmişim ki şuan doğum yapma fikri hiç alışık olmadığım birşey gibi uzak geldi. hamileliğe o kadar alışmışımki, ağrı yada sancı sıkıntı her ne yaşarsam yaşayayım alışmışım bu duruma. sanki bebeğim hep karnımda kalacakmış gibi geliyor. uff psikolojim mi alt üst oluyor anlayamadım kendimi. bunun yanında bebeğim 1 haftada 300 gr. almış kilosu 3 kg. olmuş. ama boyumuz da değişiklik olmamış. hala 49 cm. doktor o değişebilir dedi. oğlum doğum pozisyonunada gelmiş. herşeyini hazırladı doğmayı bekliyor artık. ben onun doğal süreciyle doğumunu kendisinin başlatmasını istiyorum. herşeyin Allah'ın izniyle olmasını istiyorum. hakkımızda hayırlısı :)
hehehe :):) bakalım konuşayım ne diyecek :):)İnşallah canım ben de öyle normal doğum istiyorum rabbim herkese gönlüne göre versin :*günaydın tatlım aynen öyle oldu ekip çok sağlamdı :) bencede zamanı geldi konuşda ona göre kendinizi ayarlarsınız benim eşim girmek istemiyorben normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa
Hadi hayırlısıyla canım.sağlıkla doğur inşallah.bizi de habersiz bırakma.iyi aksamlar kızlar ben cuma doğm yapıcam darısı size
Canım inşallah çıkar kordon boğazından.benim ikinci de olmuştu.benim kızım tersti ve dönemedi belkide kordon yüzünden.doğduğunda 1 kere dolanmış dedi doktor.sezeryanda gördüler farkedilmedi birde.en azından seninkini farketmişler ve kontrollerini yapacaklar.bişeycik olmaz inşallah.sağlıkla doğsun hayırlısıyla.Kızlar biz geldik, bebeğimin boynuna kordon dolanmış maalesef. Oyüzden stresli bir gün geçirdik. Doktorumuz rahat konuştu ama 3 günde bir kontrol edelim dedi. Nst iyi çıktı bugün, nst iyi çıktıkça da sorun yokmuş. Anne karnında kan iletimi olmazsa bebişin kilosuna ve kalbine yansırmış. Akşam farklı bir doktora daha görüştük. O da aynı şeyleri söyledi. Sadece normal mi seEryan mı onu etkilermiş. Bir de birkez dolanma sorun yaşatmıyormuş genelde. Benim için de o önemli değil. Rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin de ben ikisinin de sonuçlarına razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?