2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok da hareketli defildi aslinda canim. Simdi dogim iznine ayroldiktan sonra evde dinlenince artti hareketleri ama daha once soylemisti doktor. Bence olacağından kimse tam bir srbep belirtmiyor. Yarin gitcm bende doktora. Surekli hareketlerini takip etmeye calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Hersey cok güzel olacak insallah. Az kaldı saglikla kavusalim

inşALLAH hersey gonlune gore olur canım :)

gecmıs olsun canım ....

haha baya uzman bi ekip girmiş güzelim senin ameliyata :):) Sorayım ben de artık dimi zaman daraldı :)
günaydın tatlım aynen öyle oldu ekip çok sağlamdı :) bencede zamanı geldi konuşda ona göre kendinizi ayarlarsınız benim eşim girmek istemiyor ben normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa

toist canım maşallah bebişine kocaman olmuş kordonuda çok fazla kafana takıp sıkıntı yapma inşallah sağlıcakla gelecek drunda dediği gibi doğum şeklini etkiler önemli olan sağlıklı doğması benimkide kıpır kıpır haftaya gidicem belki benimkide dolanmıştır maşallah bizim kızlar erkeklerden daha çok hareketli

Selam kızlar kontrolden geldim kasılmalarım başlamış rahim agzımız kapalı sukur ama doktor heran hazırlıklı ol dedi bebişimin kilosu 3.500 boyu 53 cm masaAllah
Ay ay ay ne güzel.hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah doğurursun.habersiz bırakma bizi.

Evet canım ben de ayakkabilariyla girmelerine sinir oluyorum. Bugün yine gelecekler ayakkabilarla girerlerse peslerinden oklavayla kosacam :) :)
Allah yardımcın olsun canım eşinden de Allah razı olsun zor bir donemdeyiz. Ben de az önce sandalyeye tirmanmistim tabakligin üst kısmını silmek için eşim görünce tartistik
Teşekkür ederim canım benim :) Aynen hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Tek tek alinti yapamadim evet eerken ama basindan beri riskli oldugu icin bide bebek asagisa ve karnim gun gectikce asagi iniuyo o yuzden erkn alinicak
Sağlıkla gelsin bebiş canım gelişimini tamamladı artık zaten..
şans canım. Hayatımda ilk defa elimde çamaşır yikiyorum. Kızımda hep ilkleri yaşıyorum kurban olurum ona :)
Biz de seni öpüyoruz teyzesi. Doktordan çıkınca kaybolma valla polisi ararım :) hemen bize haber ver :)

Günaydın kızlar. Aylardır beklediğimiz zaman geldi. Şaka maka bebişler gelmeye başladı. Iple çektiğim zamandan şu an o kadar korkuyorum ki.. Kızım hep içimde kalabilir diyorum bazen. . Hepimizde aynı şeyler var sanırım. . Korku sardı bizi. Rabbim yardımcımız olsun bize cesaret versin :)

gunaydın kızlarrrr sızler ve mınnaklarınız opüldünüzzz
hadı kontrole gıden falan varsa naptınız nettınız anlatın. benım daha cuma gunu acaba sezeryan gunu verecekmı yoksa yollucakmı cok meraktayımm heyecanlıyımmmm

Canım inşallah çıkar kordon boğazından.benim ikinci de olmuştu.benim kızım tersti ve dönemedi belkide kordon yüzünden.doğduğunda 1 kere dolanmış dedi doktor.sezeryanda gördüler farkedilmedi birde.en azından seninkini farketmişler ve kontrollerini yapacaklar.bişeycik olmaz inşallah.sağlıkla doğsun hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…